Kaynınız ile 3 ay yaşamak ister miydiniz?

Kendini bilen, çabalayan insana her zaman kapım açık.
Ama sorumsuz, hayatı ciddiye almayan insanlar beni hep korkutmuştur.

Kendini bilen, çabalayan insana her zaman kapım açık.
Ama sorumsuz, hayatı ciddiye almayan insanlar beni hep korkutmuştur.
Katılıyorum
Okumak için gelse, yada gerçekten çalışıp para biriktirecek, bir hayata başlangıç için çabalayacak olsa o kapı hep açık olmalı.
Huzurunuzu bozmayın

En iyisi sizde kalsın

Sizin orda iş buldu mu? Zira bu aralar iş bulmakta oldukça güç iş bulamazsa birde evde olacak gündüzde
Yok gelip burada bulacakmış. Ben çalışıyorum gündüz evde değilim ama akşam da eşim evde olmuyor spor vs. Geç geliyor yemek bile yapmam evde

Kız olsa tamam da erkekler dağınık pis. Zaten sorumsuz diyorsunuz. Bazen eşime bile kızıyorum ki ortada çorap bırakmışlığı yok. Ben de istemezdim 3 ay çok 1-2 hafta neyse de. Kötü değilsiniz. Başlık garip olmuş ama belirteyim.

Dinimiz nerde mi kaldı. Ayy çok güldüm
Dinimizde mahrem diye birşey var, bilmem haberiniz var mı? .
Yani benim eşim işe gidecek oturup kaynimin basini beklemeyecek evde herhalde. .
Ben kaynimla aynı ortam da tek olamam yani ,dinimiz de bu var ...

Ayrıca ne münasebet gelip 3ay kalmak.. erkeklerde hayır diyemiyor diye temizliğini hizmetini biz çekelim oldu baskaaaa ????

Kötü değilsiniz. Mutluluğunuz için sakın böyle bir şeye izin vermeyin. Eşinize karşı yumuşamayın da bakın 3 ay ne demek. Böyle adam bir hafta bile kalmasın evimde.

Bırakın sizi kötü gelin bilsinler, aile saadetinizden önemli mi? Eşinizie kardeşi evde olduğu zaman rahat edemediğinizi belirtin. Kocaman adamla 3 ay ne yapacaksınız Allah aşkına ya..

Kv de ile de aranızı koruyun. Muhabbetiniz iyi ise iyi kalır. Fazla samimiyet, muhabbeti bozar.

Bulunduğu şehirde iş bulsun, para biriktirsin. Sonra sizin bulunduğunuz yere yerleşsinler. Tabi anne sadece onun değil aynı zamanda eşinizin de annesi. Bu yüzden kadının ihtiyaçları için sizin de yardımcı olmanız gerekir.

işimize geldiği yerleri alalım işimize gelmediği yerleri almayalım.dinimizdeki yardımlaşmadan iyilikten dara düşeni elinden tutmaktan bahsettim siz neler çıkarttınız sahi nasıl işliyor beyin algılar.hemen neler geliyor topluma bak ya hemen mahrem o kadar yazdığım cümlelerden çıkan sonuç.içler acısı.algılarımız değer verdiğimiz şeylerle alakalı.dinimiz aynı ortamda bir erkekle oturmayı yemek yemeyi çalışmayı da yasaklıyor.zaten hiç biriniz dIşarı çıkmıyor çalışmıyor erkek yüzü görmüyor tüm namahremlerden uzak duruluyor.hiç markete gidilmiyor bir erkek satıcıyla konuşulmuyor yüzümüzü kimse görmüyor dışarda yemek yenmiyor.nasıl da işe gelinen şeylerde mahrem var değil mişimdi evden dışarı çıkmıyorsun da sen hiç sesini yabancı erkek de duymamıştır.

söz dinsel tarafta ise peygamberimiz "kayın ölümdür " demiştir.
Islamda gelin ve kayınin yan-yana gelmesi bile risktir.
madem gelenek görenek din..
ıslâm da durum bu.

6 yıl önce anneannem vefat ettiğinde şuan hala bekar olan (45 yaşlarında) olan dayım geçici süreliğine bizle kalmaya başlamıştı.
Günümüze gelirsek hala bizle kalıyor ve biz başka ev bulup taşınıyoruz. Dikkatinizi çekmek isterim kendi evimizden kiralık eve gidiyoruz. Çünkü huzurumuz yok.. Görünende dayı evet ben de ara ara kötü mü düşünüyorum diyorum ama hayır geçici gelen kalıcı oluyor, hatta onun üstüne evdeki bütün huzur bozuluyor..

Yorumlarınız beni çok güldürdü ve eğlendirdi

Kayın nerede dara düşmüş

Aksine yiyip içip yatan keyf çatan bir tipmiş

Evine haciz mi gelmiş, aç açıkta mı kalmış.

İş buluyormuş ama işçi olmak istemiyormuş haspam.

Bu mu dara düşmek..?

Yorumlarınız beni çok güldürdü ve eğlendirdi

Kayın nerede dara düşmüş

Aksine yiyip içip yatan keyf çatan bir tipmiş

Evine haciz mi gelmiş, aç açıkta mı kalmış.

İş buluyormuş ama işçi olmak istemiyormuş haspam.

Bu mu dara düşmek..?

O üç ay olur sana 6 ay sonra 1 sene.Asla kabul etmeyin.Herkes kendi ayakları üzerinde dursun canım size mi güvendi ??

Anlamadım ev anneanneniz üstüne miydi çıkıyorsunuz ?

Kabul etme kötü gelin ol boşver ve hep bizmi iyi olacak bitane de bizde var ondan 24 yaşında hayatnda ilk defa iki ay önce işe girdi 2 ayda 10 kere izin aldı işten nedenide karnı agrirmis ya ben en son ilkokulda karnım ağrıyor diye okula gitmedim asalaklar millete salça olmayı çok seviyor evliliginizi etkileyecek kişileri uzak tutun bide 24 yaş küçük bı yaş değil elini cebine attrmiyomusya bu abilerde bı tuhaf koca adama harçlık vermeyede cekinmiyolar

kotu gelin olurum daha iyi.
yani insanin kardesi neden olmasin ki diye dusundum basligi okuyunca, ama icerik falso.

3 ayda ne parası biriktirip de annesini yanına alacakmış, hemde borcu varmış zaten hali hazırda. O, 3 ay şirin ve az gözüksün diye söylenmiş muhtemelen.

Bardağını dahi kaldırmayan sorumsuz bir kayınla aynı evde kalmak zorundadır degilsiniz. Kabul etmeyince, bu sebeple kötü olacaksanız da olun.

Kesinlikle size hak verdim. Sehir degistirip calismak ve yasamak isteyen insanlar icin apartlar var,gitsin oralarda yasasin. Siz o sehirde olmasaniz kimde kalacakti? Dusuncesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…