Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hikaye güzel ama inandırıcılık azıcık eksik geldi bana. Yine de tavsiyem böyle durumlarda çocuk kimden ona dikkat edin nesep karıştırmayın çocuklara bi halt yapmayın da ne bk yerseniz yiyin onun haricinde. Sonunuz belli zaten müge anlıda merakla izliyoruz

İnsanların fantazi dünyası ne kadar geniş yaa :) gercekten bunları yaşayan bir insan napmalıyım diye anlatmaz Mune banlar şimdi seni

Bu arada miden de çok genişmiş.

Once adam gibi yaz. Fake oldugun oyle belliki. Ha yok fake değilsen kaynin sana demis ya o.pu kah.pe agzina saglik.. ama bariz igrenc hayal urununuzle kendini tatmin eden bir fakesin. Naptin bu seneryoyu yazarken zevke gelip parmaklarini devreye sokmadin umarim..

Bu konu bana gerçek geldi nedense..karşımda şu an Şu satırları okuyacak olan konu sahibi gibi karaktersiz,şerefsiz yüzsüz utanmaz ve o...olan o kadar çok kadın var ki dünyada.. ha aynı özellikli erkeklerde var konu sahibinin kayni gibi.
Eğer gerçekse bu konu Allahtan tez vakitte yaptığınız bu ihanetin ortaya çıkmasını ve herşeyin ayağınıza dolanmasini diliyorum! Can yaktığınız kadar yanın inşallah

Gerçekse ayrı, değilse ayrı iğrençlik.

Kadınsa ayrı, erkek ise ayrı sapıklık.

Bunları "düşünen, kurgulayan, hayal eden, yaşayan, yaşatan" varlıklarla aynı havayı soluduğumu bilmek, belki de yan komşu olma ihtimalinden korkmak tüylerimi ürpertiyor, midemi bulandırıyor.

Şu dünyada çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz ya, sonumuz hayrolsun!!!!!

Cidden böyle ahlaksız kadınlar var ama bunu gerçekten yapan biri de gelip buraya yazmaz diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…