Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kaynım bu fıyat olmazsa satılmasın dedı. Yüksek mıktar söyledı. Eşimde bana kızıyor. Huzur kacıyor nıye dedın dıyor.
Dogrulari soylediniz diye bosuna kizmasin, ortak mal kadar basa bela bir sey olamaz ya. Kayniniz babasinin hakkini kendi hakki gibi gordugu için bu kadar rahattir. Fiyatida ortak belirleyin, her arabanin bir piyasası var sonucta kafaniza gore belirleyemezsiniz

Napayım gram ve çeyrek bozup sigorta yaptırcaktım. Yaptırmasam mı? Vergi var daha. Bakım falan.
Ay hiç karışmayın ya. Bırakın madem bu kadar araba da araba diye ölüyorlar, hiç para katmayan kardeş satılınca yarı parayı alacak siz niye kendi paranızı heba ediyorsunuz ki arsız kaynınız için? Eşinize söyleyin ya satalım yada benden gram yardım göremezsin diye. Ne güzelmiş ya sizin üstünüzden geçinip araba sahibi oluyorlar.

Ay kimse kimseye birsey yapmasin. Verin onlarin eline paralarini kayniniza 3 tekerlekli bisiklet alsinlar. Hak ettigi o cünkü. Ben ortak mallara bu yüzden karsiyim. Birden olur olmaz herkes atliyor bir kenardan. Ama sizin esinizde baska araba alsaniz yine verir gibi geliyor öyle.hemen kardesinin arkasindan.kostuguna göre
Yooo veremez yani.Alınırsa üzerime olacak. Ve kaynımla tahmını bıdaha konusmayız biz. Ya benı delı eden, kaynım para katmadı. O ne alaka.

Bende bunu ıstıyorum. Kaynımda yüksek fiyat söylüyor.O paraya zor satılır yani.Kendısı calısmıyor bile. Benzın atacak parası yok. Sahıplenıyor bırde

Kayninizin lafini niye dikkate aliyorsunuz ki işine baksin. Piyasaya bakin o civarlarda satin işte. Araba mevzundan benim bile midem bulandi burada artik. İyi ki bir tane araba alabilmişler toplanip. 😂😂

Dogrulari soylediniz diye bosuna kizmasin, ortak mal kadar basa bela bir sey olamaz ya. Kayniniz babasinin hakkini kendi hakki gibi gordugu için bu kadar rahattir. Fiyatida ortak belirleyin, her arabanin bir piyasası var sonucta kafaniza gore belirleyemezsiniz
Bız 550 dedık. Kaynım 700 dıyor. İmkansız yaa. Bu fıyat olmazsa satılmasın dıyor. Kendı malı gıbı görüyor. Evet dogruyu söyledım. Neymıs ıkı kardeşin arasını bozacakmısım. Kv kp bana kızıyor. Kv dıyor 2 senede 3 kez anca ıstedım. Yaa 1 ayda 3 hafta onlarda kaldı toplam

ne arabaymis arkadas aylardir ayni seyler bir gram ilerleme yok
araba engelli arabası.babanne engelli diye çok ucuza vergi indirimli alındı.ama babanne arabanın yüzünü görmedi.yıllardır bu araba itiş kakış paylaşılamıyor.bu kaçıncı konu valla saymayı unuttum.araba o kardeşin de hakkı hiç kusura bakmasın konu sahibi.hatta en az hakkı olan da kendisi.

Kayninizin lafini niye dikkate aliyorsunuz ki işine baksin. Piyasaya bakin o civarlarda satin işte. Araba mevzundan benim bile midem bulandi burada artik. İyi ki bir tane araba alabilmişler toplanip. 😂😂
Yaa tamamda o onay vermezse nasıl olacak.Benımde bulandı ya.Bakım makım deyınce ortada yoklar. Kaynımda kendı malı gıbı görüyor şaka gıbı

Yooo veremez yani.Alınırsa üzerime olacak. Ve kaynımla tahmını bıdaha konusmayız biz. Ya benı delı eden, kaynım para katmadı. O ne alaka.

Iste ona da tam bunu diyecektiniz iste. Hayirdir kardesim.sen ne alaka..sen ne ara malimiz ile ilgili söz sahibi oldun. Annenin babanin payini.zaten onlara veririz. Sen rahat ol kocum deyin yeter. Bu konuda muhatap.alip kavga etmeniz yalnis

Bız 550 dedık. Kaynım 700 dıyor. İmkansız yaa. Bu fıyat olmazsa satılmasın dıyor. Kendı malı gıbı görüyor. Evet dogruyu söyledım. Neymıs ıkı kardeşin arasını bozacakmısım. Kv kp bana kızıyor. Kv dıyor 2 senede 3 kez anca ıstedım. Yaa 1 ayda 3 hafta onlarda kaldı toplam
Yuh, o zaman diyinki, abi sen bizim dedigimiz fiyatin bizim olan hakkını ver araba senin olsun, sonra kaca satarsan sat.

araba engelli arabası.babanne engelli diye çok ucuza vergi indirimli alındı.ama babanne arabanın yüzünü görmedi.yıllardır bu araba itiş kakış paylaşılamıyor.bu kaçıncı konu valla saymayı unuttum.araba o kardeşin de hakkı hiç kusura bakmasın konu sahibi.hatta en az hakkı olan da kendisi.
Ay evet valla 🤣🤣

Iste ona da tam bunu diyecektiniz iste. Hayirdir kardesim.sen ne alaka..sen ne ara malimiz ile ilgili söz sahibi oldun. Annenin babanin payini.zaten onlara veririz. Sen rahat ol kocum deyin yeter. Bu konuda muhatap.alip kavga etmeniz yalnis
Sorun şu ki. Ben zaten muattap kpyı aldım. Kp dıyorki, yarı para onun. İkisi halletsın, sen iki kardeş arasını bozma dıyor. Yarın sence kapılarına bırakalım mı napalım.

Ayyy evet. Şükür anlayan cıktı. Kv de dıyorkı. Arabada hakkı var. Bak ona evlenınce yaptık. O da evlenınce yaparız dıyor. 1 tl para katmadı.Kendı malı gıbı sürüyor.
E kendi malı gibi sürüyorsa masraf i niye paylasmiyorsunuz ben onu anlamadım asıl suç sizde ilk zamandan her bakim için para isteseydiniz bu kadar laf olmazdi

simdi hatirladim dogru ya 💐💐
o vergi indiriminde beytul malin hakki var iste devleti dolandirmaya kalkarsaniz boyle hayrini goremezsiniz

Yarın arabayı buraya getir deyip masayı terk etmesinden işin sonunda kaybınız arabaya çökecekmiş hissi vuku buldu bende
Zaten kendı malı gıbı görüyor.Banada öyle gelıyor. Şok oldum. Çünkü eşime kardeşinin fikrine gerek yok, hakkı yok dıyordum. Meger aılesı ıkısının malı görüyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X