Tamamda benim degil.Sence onlar istedıgınde eşim hayır der mı?Anında götürüyor. Evler arası otobüsle 1bucuk saat. Araba ıle otobanda 15 20 dakıka maksimum.Eşim varya arabayı bırakıyor kvlere. Sonra kv kp kaynım hepsı eşimi eve bırakıyor, sonra tekrar eve gıdıyorlar.Almaya giderken eşim 1bucuk saat yol çekiyor. Neden 1bucuk saat. 2 aktarma. Otobüs bekle. Aktarma merkezine gıt falan.Eşime bunlar asla koymuyor. Hepsı evde. Ama eşim almaya gıdıyor eşim bırakıyor. Lazım olan gelsın kapıdan alsın
Bütün sorunların kaynağı eşiniz, siz de her yorumunuzda belirtiyorsunuz. Saf, hayır diyemez, kaynımdan çekiniyor, ailesi ne isterse hemen yapıyor, bütün ödemeyi üstleniyor hem de bana güvenerek, getir dediler mi getiriyor, götür dediler mi götürüyor... Sizin sorununuz eşinizle ama siz bunu görmezden geliyorsunuz. Hepsi kötü niyetli fesat ama eşiniz saf. Asıl size kötülük yapan eşiniz. Ailesiyle sizin aranızda denge kurmuyor, adaletli davranmıyor. Araba ortaksa masrafları da ortak ama eşiniz masrafı üstlenebilmek için sizden altın istiyor.
Hala bu aile torun haketmiyor diyorsunuz, eşiniz hak ediyor mu baba olmayı? Daha sizinle bir aile olduğunun farkında değil, çocuğun masrafı ihtiyaçları da kaynınızdan sonra gelecek.
Bu arada evet bence de arabada hakkınız olmadığı halde sahipleniyorsunuz. Şu fiyata satılsın, yok paranın yarısını bize verin. Bir kendinizi çekin artık geriye. Ben artık istemiyorum, satılsın bile demeye hakkınız yok. Bekarken hep eşim sürüyordu herkes eşimin biliyordu arabayı yazdınız. Buna niye itiraz etmediniz, hayır eşimin değil ortak alındı araba şeklinde niye düzeltmediniz? Sizin de işinize geliyordu arabanın sizin bilinmesi. Az veya çok, kayınpeder de ödemiş. Siz de arabayı kullandınız, eskimedi mi araba, km'si yükselmedi mi?
İlk kim dedi size kaskosunu sigortasını yaptır diye? Deseler bile zamanında niye kabul ettiniz bunları ödemeyi? Ay beni bile gerdi araba da araba diye tutturmanız. Araba sizin değil, sizle evlenmeden önce eşiniz ve ailesinin ortak ödemesiyle alınmış bir mal.