Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kızın maddiyatı aşırı iyi. Evi var, arabası var. Ailenin de öyle. Mimar. Evden çalışıyor, iş alıyor.Niye yalan söyleyeyim. Zaten evlenır dıye o 300 ü ona verıyorlar. Kız kv ıle 2 3kez konuşmuş. Kız gecen bak ev eşya var, bişey almana gerek yok evlenınce demıs. Kız cok istekli. Bu arada kızla haftada 3 4kez en az aynı evdeler. Ancak kızın ailesi kaynımı yakın arkadaş diye tanıyor.

Kizin aklindan zoru mu varmis calismayan adamla evlenmek icin bu kadar hevesliymis?

Mantıklı düşününce böyle. Şimdi şu var. Kv kp eşim için onu evlendırdık. Onu evlendırcez.O para onun dıyor. Ama şu var. Kaynım bedellı yaptı. Zaten çalışmıyor. Kendine pc iPhone falan aldı anne baba maaşı. Başka sehre üniversiteye gıttı. Bitiremedi geldı falan. Maddı olarak yedi bitirdi onları. Eşim garibimin çalışmaktan prim günü dolmuş
Allah korkusu versin ne diyim arkadaşım. Bazılarına allah sans veriyor. Aynı anne baba çocukları. Umarım evliliğin zarar görmeden ortaklık biter. İki model düşüğü olsun sizin olsun

Yaa kızın maddiyatı aşırı iyi. Evi var, arabası var. Ailenin de öyle. Mimar. Evden çalışıyor, iş alıyor.Niye yalan söyleyeyim. Zaten evlenır dıye o 300 ü ona verıyorlar. Kız kv ıle 2 3kez konuşmuş. Kız gecen bak ev eşya var, bişey almana gerek yok evlenınce demıs. Kız cok istekli. Bu arada kızla haftada 3 4kez en az aynı evdeler. Ancak kızın ailesi kaynımı yakın arkadaş diye tanıyor.
Kaynının kınasını da sen yap ödeşmiş olursunuz .

Ay hadi İnşallah, sevinelim konu sahibi adına.
İnşallah. Evlensın kurtulalım. Parazıt gıbı bısey. Haa şu da var. Bu kızın yengesı var. O da kızın aileyi sömüyor ve kızı sömüyor.
Şöyle bişey olmus. Kızın ailesi kıza maddi destek saglıyor.10bin TL kıza para vermıs ler. Bunu da kızın yengesı yanı abi eşi duymus. Abiye bak ona verdıler bıze vermediler demıs ler. Kızdan kredi kartını ıstemısler. Alısverıse yapcaz para yok dıye. Kızın kartıyla 5 5binlık alısverıs yapıp kartı vermıs ler. Kaynımda fettan falan demıs eşime anlatırken.
Yanı kaynımda yiyici yengede öyle. Bakalım o yenge ile nasıl baş edecek

Allah korkusu versin ne diyim arkadaşım. Bazılarına allah sans veriyor. Aynı anne baba çocukları. Umarım evliliğin zarar görmeden ortaklık biter. İki model düşüğü olsun sizin olsun
Olsun Valaa. Ben bu işi çözcem kararlıyım. Eger tükürügü mü yalar bınersem başa dönerim. Binmeyıp arac alacagım. Kredisini de ödiycem.Zaten kaynım evlenır de ıllakı arac satılacak. O zaman görecem onları.

Bilmiyorumki. Ama bana kv ve kaynım masum gelmiyor. Hele o sözlerını unutamıyorum. Eşim ondan 5yaş büyük. X yarın o arabayı getir buraya dedi.
Bacım suç kocanda sen onun gözünü aç yoksa bu olay size zarar verecek belli yani. Ben olsam en son çıldırıp benzin döker yakarım ya arabayı bu ne.

Tamamda benim degil.Sence onlar istedıgınde eşim hayır der mı?Anında götürüyor. Evler arası otobüsle 1bucuk saat. Araba ıle otobanda 15 20 dakıka maksimum.Eşim varya arabayı bırakıyor kvlere. Sonra kv kp kaynım hepsı eşimi eve bırakıyor, sonra tekrar eve gıdıyorlar.Almaya giderken eşim 1bucuk saat yol çekiyor. Neden 1bucuk saat. 2 aktarma. Otobüs bekle. Aktarma merkezine gıt falan.Eşime bunlar asla koymuyor. Hepsı evde. Ama eşim almaya gıdıyor eşim bırakıyor. Lazım olan gelsın kapıdan alsın
Bütün sorunların kaynağı eşiniz, siz de her yorumunuzda belirtiyorsunuz. Saf, hayır diyemez, kaynımdan çekiniyor, ailesi ne isterse hemen yapıyor, bütün ödemeyi üstleniyor hem de bana güvenerek, getir dediler mi getiriyor, götür dediler mi götürüyor... Sizin sorununuz eşinizle ama siz bunu görmezden geliyorsunuz. Hepsi kötü niyetli fesat ama eşiniz saf. Asıl size kötülük yapan eşiniz. Ailesiyle sizin aranızda denge kurmuyor, adaletli davranmıyor. Araba ortaksa masrafları da ortak ama eşiniz masrafı üstlenebilmek için sizden altın istiyor.

Hala bu aile torun haketmiyor diyorsunuz, eşiniz hak ediyor mu baba olmayı? Daha sizinle bir aile olduğunun farkında değil, çocuğun masrafı ihtiyaçları da kaynınızdan sonra gelecek.

Bu arada evet bence de arabada hakkınız olmadığı halde sahipleniyorsunuz. Şu fiyata satılsın, yok paranın yarısını bize verin. Bir kendinizi çekin artık geriye. Ben artık istemiyorum, satılsın bile demeye hakkınız yok. Bekarken hep eşim sürüyordu herkes eşimin biliyordu arabayı yazdınız. Buna niye itiraz etmediniz, hayır eşimin değil ortak alındı araba şeklinde niye düzeltmediniz? Sizin de işinize geliyordu arabanın sizin bilinmesi. Az veya çok, kayınpeder de ödemiş. Siz de arabayı kullandınız, eskimedi mi araba, km'si yükselmedi mi?

İlk kim dedi size kaskosunu sigortasını yaptır diye? Deseler bile zamanında niye kabul ettiniz bunları ödemeyi? Ay beni bile gerdi araba da araba diye tutturmanız. Araba sizin değil, sizle evlenmeden önce eşiniz ve ailesinin ortak ödemesiyle alınmış bir mal.

Bacım suç kocanda sen onun gözünü aç yoksa bu olay size zarar verecek belli yani. Ben olsam en son çıldırıp benzin döker yakarım ya arabayı bu ne.
Yok sonra 700 ü benden isterler 🤣Vala düşünmedim degil. Ya da boşa alıp yokuş aşagı geri geri salmayı. Bana manevi cok zararı var. Stresten diş sıkıyorum. Masseter botoksu yaptırdım. Ona ragmen gene sıkıyorum.

İnşallah. Evlensın kurtulalım. Parazıt gıbı bısey. Haa şu da var. Bu kızın yengesı var. O da kızın aileyi sömüyor ve kızı sömüyor.
Şöyle bişey olmus. Kızın ailesi kıza maddi destek saglıyor.10bin TL kıza para vermıs ler. Bunu da kızın yengesı yanı abi eşi duymus. Abiye bak ona verdıler bıze vermediler demıs ler. Kızdan kredi kartını ıstemısler. Alısverıse yapcaz para yok dıye. Kızın kartıyla 5 5binlık alısverıs yapıp kartı vermıs ler. Kaynımda fettan falan demıs eşime anlatırken.
Yanı kaynımda yiyici yengede öyle. Bakalım o yenge ile nasıl baş edecek
Zamanında çok dedim şu kaynananın suyuna git diye, şimdi millet yesin sen bak cicim. Bi de ona konu açarsın sen, seni biraz tanıdıysam yaparsın :KK70:

Yok sonra 700 ü benden isterler 🤣Vala düşünmedim degil. Ya da boşa alıp yokuş aşagı geri geri salmayı. Bana manevi cok zararı var. Stresten diş sıkıyorum. Masseter botoksu yaptırdım. Ona ragmen gene sıkıyorum.
Sen eşine direk söyle arabayı istemiyorum hakkında da tek bir cümle duyarsam yakarım arabayı diye 😂

Issiz gucsuz haliyle hem kendisiyle evlenmek icin can atabilen bir kadin bulan hem paşalar gibi dolanip sozunu geciren kayninizi merak ettim. Cok mu yakisikli nedir bu cazibenin kaynağı

Bence 2 kardesin de vahsi bir cazibesi var. Biri issiz gucsuz kiz evlenmek icin can atiyor. Digeri asgari ucretle olmayan arabasinin kredisini oduyor, kredi kartlarini arkadasina veriyor ve konu sahibi bu kadar sikayetci oldugu kocasi ile bosanmayi aklinin ucundan bile gecirmiyor. Basindan beri ne derse tamam diyor ama sorsaniz kocasi hayir diyemiyor. Koca ailesi tarafindan somuruluyor ama konu sahibi sayesinde gozunu acacak insallah butum kk.tek yurek oldu umutsuz degisimi bekliyor. Konu sahibi yemeden icmeden kesiliyor yeter ki kocasinin hakkini alabilsin. Ne asklar var ya insanin gozleri yasariyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X