-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Gidip gelme konularını hallettık.Araba konusu çözümsüz. Bilmiyorum binmeyecegim. Maaşı ayıracagım.
Gece hiç uyumadım nerdeyse. Çok az uykuyla duruyorum. Kahvaltı yapmadım. İşe gittim geldim, yorgunum. 1 2tane hata yaptım. Odaklanamıyorum. Saglıklı düşünemiyorum.Kafam durdu çalışmıyor.Kimse benim huzursuz mutsuz olmamı önemsemiyor. Para ogullarının evlılıgınden önemlı.
Diyorum zaten. Ortak hiç birşey olmuyor. Onlar sorun çıkarmamdan rahatsız oldular.Tekrar götürecek.Ama bosuna getırme dıyecegım eşime.Bence bu araba konusu cok uzamis . Getirmesin esiniz birdaha gercekten suyu cikmis. Sizde biriktirin sizi idare edecek bisey alin zaten ortak araba gercekten olmuyor herkesin arabasi ayri olmali ihtiyaci varsa tabi
Öyle öyle. Kardeşine tapıyor. Zaten artık aılesıne bılezık bozdurduk yok kalmadı. Birikim yok diyecegim. Onlar ılerıde ona da göz diker. Kvlerın derdi, kaynımın sevgilisi çok zengın. Hani modelli araba ıle kızın yanına gıtsın ıstıyorlar. Yarı parası ayrılırsa da kaynıma dügün yaparlar.Kız evlenme nıyetınde çünküSizin eşinizde bu kafa varken cokk çekersiniz.
Kenara attıgım tek gramı eşime söylemeyecegim. Sorana gram yok bılezık yok. Kazandığımızı yıyoruz dıyeceğim.Sizin eşinizde bu kafa varken cokk çekersiniz.
Aynen öyle yaa binmeyin arabası batsın sizin hayatınızı kolaylaştırmak yerine zorlaştırmış bu araba. Ne safı ailesi bana tam bir şark kurnazı gibi geldi naçizane fikrim.Ne güzel ben bilezik bozayım. Bunu anlayışla karşılasınlar. Ee kaynım etliye sütlüye karışmadan hem kullansın hem yarı parasını alsın. Ailesi saf olabilir ama ben saf degilim. Bakalım bakım yapmayınca ne gıbı sorunlar cıkacak arabada. Bınmıyorumda. Ödemıyorum da.
Bilmiyorum uyanıklar mı. Ama kvnın yalanı var. Çünkü 2 senede 2 3kez anca istedım dedı. Ee zaten 2 3ayda en az 6 7 kez gıttı geldı araç.1 haftaya yakında kalıyor. Zaten 2 ayda bir köye gidiyorlar.İnkar edıyor.Aynen öyle yaa binmeyin arabası batsın sizin hayatınızı kolaylaştırmak yerine zorlaştırmış bu araba. Ne safı ailesi bana tam bir şark kurnazı gibi geldi naçizane fikrim.
Ahahahh gözünüze baka baka iyi dalgasını geçiyor millet sizinle. Biliyorlar tabi karı koca ağzınızı açıp laf etmeyeceksiniz .Bilmiyorum uyanıklar mı. Ama kvnın yalanı var. Çünkü 2 senede 2 3kez anca istedım dedı. Ee zaten 2 3ayda en az 6 7 kez gıttı geldı araç.1 haftaya yakında kalıyor. Zaten 2 ayda bir köye gidiyorlar.İnkar edıyor.
Beni mutsuz edıyor. Ben arabayla dogmadım. Evde huzur olsun, isterlerse tamamen kaynıma hibe etsın ler. Zaten eskı degerlı yok gözümde. Şuan bu sekılde yapıyorlar. Yaslanınca cok yol gözlerler. Onlar benden bu tavrı beklemiyordu.
Kocanız hala istiyor mu altın?Bilmiyorum uyanıklar mı. Ama kvnın yalanı var. Çünkü 2 senede 2 3kez anca istedım dedı. Ee zaten 2 3ayda en az 6 7 kez gıttı geldı araç.1 haftaya yakında kalıyor. Zaten 2 ayda bir köye gidiyorlar.İnkar edıyor.
Beni mutsuz edıyor. Ben arabayla dogmadım. Evde huzur olsun, isterlerse tamamen kaynıma hibe etsın ler. Zaten eskı degerlı yok gözümde. Şuan bu sekılde yapıyorlar. Yaslanınca cok yol gözlerler. Onlar benden bu tavrı beklemiyordu.
Ben ses çıkarmaya başladım. Ama eşim gık demiyor.Ahahahh gözünüze baka baka iyi dalgasını geçiyor millet sizinle. Biliyorlar tabi karı koca ağzınızı açıp laf etmeyeceksiniz .
Şöyle. 2 3gün önce söyledi. Olmazsa bir bilezik bozarız dedi. Karşı çıktım.Biz çeyrek gram bozup sigorta ödeyecektik.Kocanız hala istiyor mu altın?
Kavga mı? Ne kavgası kız? Sen buna kavga mı diyorsun şimdi? Bak sen gerçekten kavga görsen 3.dünya savaşı çıktı sanır sığınaklara koşarsın.Ben ses çıkarmaya başladım. Ama eşim gık demiyor.
Kv diyorki istesem çekerim kapımın önüne, ona da ona da vermem aracı dıyorum.
Ama bu kavga iyi oldu. Mecbur satılır herhalde.yoksa kaynım 700 yazdıracak. Ve yok hemen koyamayız dıyor. Ben hemen koyalım dedım.Herşeye bişey dıyor. Hatta galerıye verırız 550 e ye dedım. O kadar ödedık ne 550 dıyor. Ya kendı işte tek para katmadı. Birde katsa varya
Kenara attıgım tek gramı eşime söylemeyecegim. Sorana gram yok bılezık yok. Kazandığımızı yıyoruz dıyeceğim.
Annesi akşam dıyorki. Sizden 2 senede 2 3kez anca istedik arabayı dıyorlar. Yalana bak. Keşke yüzüne vursaydım. 1 ayda 2 3kez ıstıyorlar. Ondan artık götür getır, gaz almayınca problem oluyor.Birde ben açıkcası kaynım çarpar dıye korkuyorum. Acemi çünkü. Öncekını çarptı. Bu da kaynayacak arada.
İşte eşim kaynıma bişey dıyemıyor. Akşam konuyu bile açamadı.Benim çözümü madem satılmıyor. Tamam kalsın ama binmem ödemem.Benzın gaz almam.Tatıl falan bu sene ayarlamayacagım.Pazar aylık alışverişe gidecegiz. Yüklü mıktar da yapıyoruz. Arabasız gelmemiz ımkansız. Taksı teklif edecegım. Hayır derse, haftaıcı kendım gıder, Taksı ıle dönerim. Yapacak bişey yok. Artık o parayı taksıye verecegim. Benzın alacagıma taksıye verırım.Bak güzelim bence çok yanlış yerlere takılıyorsun. Araba sizin değil iki evin ortak arabası. Canları ne zaman isterse alırlar. En büyük sıkıntı arabayı kendi malları gibi görüp, masrafları sizin ödetmeniz. Araba ortaksa kasko, sigorta vs tüm masraflar ortak ödenir. Herkes kendi kullandığı benzini öder. Eşinin tek derdi ailesini memnun etmek. kardeşi masadan kalkınca peşinden gitmese, ailesi sen karışma dediğinde onlara tepki gösterse, karımın bileziklerini ortak araba borcu için isteyemem dese sen bunları yaşamazsın. Eşin senin ağzına bir parmak bal çalıp ailesinin dediğini yapıyor. Eşin net değil. Anne babası ve kardeşi ortak karar alacak oda uyacak.iki üç gün sonra senden altın ister gene. Çünkü eşin sanırım birazcık uydum akıllı. O net olsa bu kadar sorun olmaz.
Sen sorunu eşinle çözeceksin. O da ailesini ikna edecek.
Ben kötü bişey mi dedim akşam. Ya satılsın ya da sizde kalsın. Masrafa yetişemiyoruz. Evde huzur kalmadı dedım. Son kez sigortayı öderım dedım. Kaynım baya kızdı. Masayı terk etti.Bak güzelim bence çok yanlış yerlere takılıyorsun. Araba sizin değil iki evin ortak arabası. Canları ne zaman isterse alırlar. En büyük sıkıntı arabayı kendi malları gibi görüp, masrafları sizin ödetmeniz. Araba ortaksa kasko, sigorta vs tüm masraflar ortak ödenir. Herkes kendi kullandığı benzini öder. Eşinin tek derdi ailesini memnun etmek. kardeşi masadan kalkınca peşinden gitmese, ailesi sen karışma dediğinde onlara tepki gösterse, karımın bileziklerini ortak araba borcu için isteyemem dese sen bunları yaşamazsın. Eşin senin ağzına bir parmak bal çalıp ailesinin dediğini yapıyor. Eşin net değil. Anne babası ve kardeşi ortak karar alacak oda uyacak.iki üç gün sonra senden altın ister gene. Çünkü eşin sanırım birazcık uydum akıllı. O net olsa bu kadar sorun olmaz.
Sen sorunu eşinle çözeceksin. O da ailesini ikna edecek.
Tamam ama masayı terk etmesi falan. Sonra kv kp ile laf dalaşına girdik. Sürekli sen karışma, kardeşlerin arasını bozcan falan dediler.Merak etmeyin dedım. Bizim aramız bozulur onların bozulmaz dedımKavga mı? Ne kavgası kız? Sen buna kavga mı diyorsun şimdi? Bak sen gerçekten kavga görsen 3.dünya savaşı çıktı sanır sığınaklara koşarsın.
Bu denklemde saf biri varsa o ailede o da kocanız bence ya da ana kuzusu.Şöyle. 2 3gün önce söyledi. Olmazsa bir bilezik bozarız dedi. Karşı çıktım.Biz çeyrek gram bozup sigorta ödeyecektik.
Maaşa az kaldı. Maaşı alayım direk altın alacagım. Yok para falan dıyecegım. Bakalım nasıl yetısecek
Ana kuzusu.Ailesine tapıyor.Ailem ailem diyordu. Anam babam kardeşim bir tane derdi. Şimdi kaynım satılmasın dıye nasıl sorun çıkarıyor.Bu denklemde saf biri varsa o ailede o da kocanız bence ya da ana kuzusu.
Olayları bu kadar dramatik hale sen getiriyorsun o arkadaş mevzusunda da uyumamıştın. Herşeyi o kadar büyütüyorsun ki. Asla çözüm odaklı değilsin. Şimdi burada onu yapacağım bunu yapacağım diyorsun ama hepsinin içi boş.Gece hiç uyumadım nerdeyse. Çok az uykuyla duruyorum. Kahvaltı yapmadım. İşe gittim geldim, yorgunum. 1 2tane hata yaptım. Odaklanamıyorum. Saglıklı düşünemiyorum.Kafam durdu çalışmıyor.Kimse benim huzursuz mutsuz olmamı önemsemiyor. Para ogullarının evlılıgınden önemlı.
Arabayı bir ayda 2-3 kez mi istiyorlar?Kenara attıgım tek gramı eşime söylemeyecegim. Sorana gram yok bılezık yok. Kazandığımızı yıyoruz dıyeceğim.
Annesi akşam dıyorki. Sizden 2 senede 2 3kez anca istedik arabayı dıyorlar. Yalana bak. Keşke yüzüne vursaydım. 1 ayda 2 3kez ıstıyorlar. Ondan artık götür getır, gaz almayınca problem oluyor.Birde ben açıkcası kaynım çarpar dıye korkuyorum. Acemi çünkü. Öncekını çarptı. Bu da kaynayacak arada.
Yaa Allah Allah benim mi kafam basmıyor ortak araba bir taraf satılmasını istiyor öbür taraf istemiyor ama bütün masrafları satılmasını isteyen taraf karşılasın istiyorlar tam tersi olması gerekirken? Böyle bir şey olabilir mi ya benim aklım almıyor? Eşinizin ailesi sizden daha mı çok para verdi alınırken?Ana kuzusu.Ailesine tapıyor.Ailem ailem diyordu. Anam babam kardeşim bir tane derdi. Şimdi kaynım satılmasın dıye nasıl sorun çıkarıyor.