Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizin eşinizde bu kafa varken cokk çekersiniz.

Bence bu araba konusu cok uzamis . Getirmesin esiniz birdaha gercekten suyu cikmis. Sizde biriktirin sizi idare edecek bisey alin zaten ortak araba gercekten olmuyor herkesin arabasi ayri olmali ihtiyaci varsa tabi
Diyorum zaten. Ortak hiç birşey olmuyor. Onlar sorun çıkarmamdan rahatsız oldular.Tekrar götürecek.Ama bosuna getırme dıyecegım eşime.
Suyu çıkmaz mı ama şunu anladılar. Ben eşim gibi herseye evet demem.

Öyle öyle. Kardeşine tapıyor. Zaten artık aılesıne bılezık bozdurduk yok kalmadı. Birikim yok diyecegim. Onlar ılerıde ona da göz diker. Kvlerın derdi, kaynımın sevgilisi çok zengın. Hani modelli araba ıle kızın yanına gıtsın ıstıyorlar. Yarı parası ayrılırsa da kaynıma dügün yaparlar.Kız evlenme nıyetınde çünkü

Kenara attıgım tek gramı eşime söylemeyecegim. Sorana gram yok bılezık yok. Kazandığımızı yıyoruz dıyeceğim.
Annesi akşam dıyorki. Sizden 2 senede 2 3kez anca istedik arabayı dıyorlar. Yalana bak. Keşke yüzüne vursaydım. 1 ayda 2 3kez ıstıyorlar. Ondan artık götür getır, gaz almayınca problem oluyor.Birde ben açıkcası kaynım çarpar dıye korkuyorum. Acemi çünkü. Öncekını çarptı. Bu da kaynayacak arada.

Aynen öyle yaa binmeyin arabası batsın sizin hayatınızı kolaylaştırmak yerine zorlaştırmış bu araba. Ne safı ailesi bana tam bir şark kurnazı gibi geldi naçizane fikrim.

Aynen öyle yaa binmeyin arabası batsın sizin hayatınızı kolaylaştırmak yerine zorlaştırmış bu araba. Ne safı ailesi bana tam bir şark kurnazı gibi geldi naçizane fikrim.
Bilmiyorum uyanıklar mı. Ama kvnın yalanı var. Çünkü 2 senede 2 3kez anca istedım dedı. Ee zaten 2 3ayda en az 6 7 kez gıttı geldı araç.1 haftaya yakında kalıyor. Zaten 2 ayda bir köye gidiyorlar.İnkar edıyor.
Beni mutsuz edıyor. Ben arabayla dogmadım. Evde huzur olsun, isterlerse tamamen kaynıma hibe etsın ler. Zaten eskı degerlı yok gözümde. Şuan bu sekılde yapıyorlar. Yaslanınca cok yol gözlerler. Onlar benden bu tavrı beklemiyordu.

Ahahahh gözünüze baka baka iyi dalgasını geçiyor millet sizinle. Biliyorlar tabi karı koca ağzınızı açıp laf etmeyeceksiniz .

Kocanız hala istiyor mu altın?

Ahahahh gözünüze baka baka iyi dalgasını geçiyor millet sizinle. Biliyorlar tabi karı koca ağzınızı açıp laf etmeyeceksiniz .
Ben ses çıkarmaya başladım. Ama eşim gık demiyor.
Kv diyorki istesem çekerim kapımın önüne, ona da ona da vermem aracı dıyorum.
Ama bu kavga iyi oldu. Mecbur satılır herhalde.yoksa kaynım 700 yazdıracak. Ve yok hemen koyamayız dıyor. Ben hemen koyalım dedım.Herşeye bişey dıyor. Hatta galerıye verırız 550 e ye dedım. O kadar ödedık ne 550 dıyor. Ya kendı işte tek para katmadı. Birde katsa varya

Kavga mı? Ne kavgası kız? Sen buna kavga mı diyorsun şimdi? Bak sen gerçekten kavga görsen 3.dünya savaşı çıktı sanır sığınaklara koşarsın.

Bak güzelim bence çok yanlış yerlere takılıyorsun. Araba sizin değil iki evin ortak arabası. Canları ne zaman isterse alırlar. En büyük sıkıntı arabayı kendi malları gibi görüp, masrafları sizin ödetmeniz. Araba ortaksa kasko, sigorta vs tüm masraflar ortak ödenir. Herkes kendi kullandığı benzini öder. Eşinin tek derdi ailesini memnun etmek. kardeşi masadan kalkınca peşinden gitmese, ailesi sen karışma dediğinde onlara tepki gösterse, karımın bileziklerini ortak araba borcu için isteyemem dese sen bunları yaşamazsın. Eşin senin ağzına bir parmak bal çalıp ailesinin dediğini yapıyor. Eşin net değil. Anne babası ve kardeşi ortak karar alacak oda uyacak.iki üç gün sonra senden altın ister gene. Çünkü eşin sanırım birazcık uydum akıllı. O net olsa bu kadar sorun olmaz.

Sen sorunu eşinle çözeceksin. O da ailesini ikna edecek.

İşte eşim kaynıma bişey dıyemıyor. Akşam konuyu bile açamadı.Benim çözümü madem satılmıyor. Tamam kalsın ama binmem ödemem.Benzın gaz almam.Tatıl falan bu sene ayarlamayacagım.Pazar aylık alışverişe gidecegiz. Yüklü mıktar da yapıyoruz. Arabasız gelmemiz ımkansız. Taksı teklif edecegım. Hayır derse, haftaıcı kendım gıder, Taksı ıle dönerim. Yapacak bişey yok. Artık o parayı taksıye verecegim. Benzın alacagıma taksıye verırım.

Ben kötü bişey mi dedim akşam. Ya satılsın ya da sizde kalsın. Masrafa yetişemiyoruz. Evde huzur kalmadı dedım. Son kez sigortayı öderım dedım. Kaynım baya kızdı. Masayı terk etti.

Kavga mı? Ne kavgası kız? Sen buna kavga mı diyorsun şimdi? Bak sen gerçekten kavga görsen 3.dünya savaşı çıktı sanır sığınaklara koşarsın.
Tamam ama masayı terk etmesi falan. Sonra kv kp ile laf dalaşına girdik. Sürekli sen karışma, kardeşlerin arasını bozcan falan dediler.Merak etmeyin dedım. Bizim aramız bozulur onların bozulmaz dedım

Bu denklemde saf biri varsa o ailede o da kocanız bence ya da ana kuzusu.

Olayları bu kadar dramatik hale sen getiriyorsun o arkadaş mevzusunda da uyumamıştın. Herşeyi o kadar büyütüyorsun ki. Asla çözüm odaklı değilsin. Şimdi burada onu yapacağım bunu yapacağım diyorsun ama hepsinin içi boş.
Burada o kadar konu açtın yine bilezik bozdurmayı düşünmüşsün. Ailenin evine gitmeyecektin güya, araba mevzu olunca koşa koşa gitmişsin. Onlar ne niyetle orada olduğunu bilmiyor mu sanki?
Dün masadan kalkmayı bile kavga diye nitelendiriyorsun, öyle olsun istiyorsun çünkü.

Burada o onu dedi bu bunu dedidin ötesinde birşey yok yapacağın.

Son düzenleme:
Arabayı bir ayda 2-3 kez mi istiyorlar?
Sanki başta H.içi hep onlardaymış gibi anladım ben.
Arabanın yarısı onlarınken ayda 2-3 çok çok normal aslında.

Ana kuzusu.Ailesine tapıyor.Ailem ailem diyordu. Anam babam kardeşim bir tane derdi. Şimdi kaynım satılmasın dıye nasıl sorun çıkarıyor.
Yaa Allah Allah benim mi kafam basmıyor ortak araba bir taraf satılmasını istiyor öbür taraf istemiyor ama bütün masrafları satılmasını isteyen taraf karşılasın istiyorlar tam tersi olması gerekirken? Böyle bir şey olabilir mi ya benim aklım almıyor? Eşinizin ailesi sizden daha mı çok para verdi alınırken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…