Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam ama masayı terk etmesi falan. Sonra kv kp ile laf dalaşına girdik. Sürekli sen karışma, kardeşlerin arasını bozcan falan dediler.Merak etmeyin dedım. Bizim aramız bozulur onların bozulmaz dedım
Bunlar kavga değil. Yarım ağız iki laf etmişsin, sonra türlü laf ebeliği ile susturulmuşsun. Korkuların büyük çünkü.

Ben kötü bişey mi dedim akşam. Ya satılsın ya da sizde kalsın. Masrafa yetişemiyoruz. Evde huzur kalmadı dedım. Son kez sigortayı öderım dedım. Kaynım baya kızdı. Masayı terk etti.

Yok az bile demişsin. Ama önemli olan eşinin tepkisi. Eşin kaynin masayı terk edince tıpış tıpış peşi sıra gitti mi? Sen kardeşlerin araları bozan oldun. Eşin gitmese kaynin karı koca arasını bozan olacaktı. Tüm sorun eşinde sende değil.

Burada senin kayninin bir değişi bende var.umarim evlenmez. Zira kendine bakamıyor. Sürekli üç çocuklu abisinden para istiyor.

Yok az bile demişsin. Ama önemli olan eşinin tepkisi. Eşin kaynin masayı terk edince tıpış tıpış peşi sıra gitti mi? Sen kardeşlerin araları bozan oldun. Eşin gitmese kaynin karı koca arasını bozan olacaktı. Tüm sorun eşinde sende değil.

Burada senin kayninin bir değişi bende var.umarim evlenmez. Zira kendine bakamıyor. Sürekli üç çocuklu abisinden para istiyor.
Sevgilisi zenginmiş, bu kayın kesin içgüveysi gider. F Fight4freedom1 az daha sabret kayınçoyu verin , rahatsın :KK70:

Arabayı bir ayda 2-3 kez mi istiyorlar?
Sanki başta H.içi hep onlardaymış gibi anladım ben.
Arabanın yarısı onlarınken ayda 2-3 çok çok normal aslında.
Mesela alıyorlar. Sonra eşim getırıyor.hakları var buna lafım yok. Ama benzın gaz sorun oluyor. Tam hakkıyla atmıyorlar.Birde mesela bakım falan ortak olmalı. Kaynım eşime yaptır dıyor

Yaa Allah Allah benim mi kafam basmıyor ortak araba bir taraf satılmasını istiyor öbür taraf istemiyor ama bütün masrafları satılmasını isteyen taraf karşılasın istiyorlar tam tersi olması gerekirken? Böyle bir şey olabilir mi ya benim aklım almıyor? Eşinizin ailesi sizden daha mı çok para verdi alınırken?
Hayır tabıkı. Eşim verdi çogunu. Şöyle diyeyim. Eşim yüklü miktar kredi çekti. Eksigi tamamladılar.
Bence onlar bize çok para giriyor diye düşünüyor. Ondan rahatlar.Bakalım elimi ayagımı çekiyorum araçtan ne olacak

Ayy evet. Benı bıraktı gıttı. Kv kp sus sen arayı karıstırma dedi. Kardeşimi arayacaktım gel al dıye.Yanımda nakit yoktu. Bırakıp gıdecektım.
Bakamıyor. Zaten evlılıge nıyetı yok. Velevki onunla sevgılı olan kızın aklına şaşarım. Eşim daha naif. Hele kız annene gelmıyorum desın. Kaynım kıyameti koparır. Kız evlenmek istıyor o ıstemıyor

Arabaya kv kp para kattı. Eşim kredi çekti yüklü miktar.Kaynım hıc para katmadı. Ancak kaynım sahiplenıyor. Satılmazsa satılmasın dıyor.
Şimdi iki çocuk var. Biri yüklü para vermiş diğeri de anne babanın verdiğinden pay olarak gorup kullanıyor. Eee sizin eşinizinde ana babası onunda payı var o zaman. Arabanın yüzde 75 i sizin öfkenizde haklısınız. Payını verin çıksın. Ne saçma şey.

Ya hangi akli basinda kiz calismayan adamla evlenir ben bu konuda da supheliyim.
Yaa kızın maddiyatı aşırı iyi. Evi var, arabası var. Ailenin de öyle. Mimar. Evden çalışıyor, iş alıyor.Niye yalan söyleyeyim. Zaten evlenır dıye o 300 ü ona verıyorlar. Kız kv ıle 2 3kez konuşmuş. Kız gecen bak ev eşya var, bişey almana gerek yok evlenınce demıs. Kız cok istekli. Bu arada kızla haftada 3 4kez en az aynı evdeler. Ancak kızın ailesi kaynımı yakın arkadaş diye tanıyor.

Mesela alıyorlar. Sonra eşim getırıyor.hakları var buna lafım yok. Ama benzın gaz sorun oluyor. Tam hakkıyla atmıyorlar.Birde mesela bakım falan ortak olmalı. Kaynım eşime yaptır dıyor

Benim anladigim araba surekli sizde kaliyormus ki sen istedikleri icin sikayet ediyordun. Ihtiyaclari oldugunda alip kullaniyorlarmis sonra yine size teslim ediyorlarmis. O zaman bakim niye ortak olsun ki? Adamlar ayda 1-2 kullandiklari arabanin bakimini niye odesinler? Ben olsam ben odemem.

Esim kredi cekti diyorsun sen her sekilde en basindan beri bu isin icindeymissin. Bu isler sana ters olsa coktan tavrini koymustun. Demek ki senin de isine geldi. Yok isine gelmediyse her gun bu kadar sikayet ettigin bir evliligi neden devam ettiriyorsun?

Şimdi iki çocuk var. Biri yüklü para vermiş diğeri de anne babanın verdiğinden pay olarak gorup kullanıyor. Eee sizin eşinizinde ana babası onunda payı var o zaman. Arabanın yüzde 75 i sizin öfkenizde haklısınız. Payını verin çıksın. Ne saçma şey.
Mantıklı düşününce böyle. Şimdi şu var. Kv kp eşim için onu evlendırdık. Onu evlendırcez.O para onun dıyor. Ama şu var. Kaynım bedellı yaptı. Zaten çalışmıyor. Kendine pc iPhone falan aldı anne baba maaşı. Başka sehre üniversiteye gıttı. Bitiremedi geldı falan. Maddı olarak yedi bitirdi onları. Eşim garibimin çalışmaktan prim günü dolmuş

Benim anladigim araba surekli sizde kaliyormus ki sen istedikleri icin sikayet ediyordun. Ihtiyaclari oldugunda alip kullaniyorlarmis sonra yine size teslim ediyorlarmis. O zaman bakim niye ortak olsun ki? Adamlar ayda 1-2 kullandiklari arabanin bakimini niye odesinler? Ben olsam ben odemem.

Esim kredi cekti diyorsun sen her sekilde en basindan beri bu isin icindeymissin. Bu isler sana ters olsa coktan tavrini koymustun. Demek ki senin de isine geldi. Yok isine gelmediyse her gun bu kadar sikayet ettigin bir evliligi neden devam ettiriyorsun?
Teslim etme yok. Bızım geri almak ıcın sebep sunmamız lazım. Biz yenı sevgılıydık. Eşime alma dedım, trıp attım. Ama aldılar bile.

Hayır tabıkı. Eşim verdi çogunu. Şöyle diyeyim. Eşim yüklü miktar kredi çekti. Eksigi tamamladılar.
Bence onlar bize çok para giriyor diye düşünüyor. Ondan rahatlar.Bakalım elimi ayagımı çekiyorum araçtan ne olacak
Yemin ediyorum benim ruhum daraldı kaynınızın tutumundan. Allah kolaylık versin bu ana kuzusu kocanızla size.

Ayda 1 2kullansalar da bende 1 2kullanıyorum.Ayda 2hafta onlarda araç en az.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X