Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu eş bir cinnet istiyor bence. Bir yıldır bizi bile sinir etti burda. Aynen sessiz kalın kendi birikiminizi yapın beş kuruş vermeyin. Altın mevzusunu da hatırladım sanki. Çok iyi yaptınız almakla.
Ben aracın sigortasına bakacaktım ama kpnın tcsını ıstıyor. Tcyı bılmıyorum kı.
Yok yok ortaya para falan koymam artık.
Beni 2 3 aydır delirttiler. Dalga gecer gibi istıyorlar her hafta. Ee sıgorta kasko falan elını atmıyorlar. Kaynım ortak cıkıyor ama. Eşime, arabanın bakımını yaptır abi, yoksa yüklü mıktar cıkar demiş. Ben 1 tl koymadan ortaya kenara atacagım. Bakalım nasıl yetısecek hepsıne. Kvlere 3 4ayda belkı gıderım. Belkı gıtmem

Ben aracın sigortasına bakacaktım ama kpnın tcsını ıstıyor. Tcyı bılmıyorum kı.
Yok yok ortaya para falan koymam artık.
Beni 2 3 aydır delirttiler. Dalga gecer gibi istıyorlar her hafta. Ee sıgorta kasko falan elını atmıyorlar. Kaynım ortak cıkıyor ama. Eşime, arabanın bakımını yaptır abi, yoksa yüklü mıktar cıkar demiş. Ben 1 tl koymadan ortaya kenara atacagım. Bakalım nasıl yetısecek hepsıne. Kvlere 3 4ayda belkı gıderım. Belkı gıtmem
bir kaç yorum üstte tc sini biliyorum bakarım yazdınız.hangisi doğru?

Ya bende takmam da, düşünsene her hafta alıyorlar. Gaz benzın koymuyorlar. Hadi onu hesap ederek koydum. Sigorta kasko yapılacak. Ses etmıyorlar. Eşim ailesine yarı yarıya yapalım dıyemıyor.
burada haklısın bak.araba ortaksa benzind e kasko da bakımda ortak olmalı.sadece sizden beklenmemeli.altın maltın satma.kaskoyu da ödemeyin 2 3 ay.bakalım ne yapacaklar.

TC eşimden baktık.Aklım yerinde degil. Dogum tarihi istedi. Evet TC var. Dogum tarihini hatırlamıyorum.Kafam yerınde degil. Cok az uyudum. Yemek yemedım.İşten geldım.
gencecik kadınsın.kariyer yapacaksın.bak iş hayatına yani mesleğine bile geç başladın.onlara odaklanacakken bu araba seni yiyip bitirecek.satın parasını bölüşün bitsin gitsin.bu şekilde kapına koyamazsın kullanmazsın zaten rahatça.diğer taraf da aynı durumda.arabanın evin ortaklığı olmaz.

gencecik kadınsın.kariyer yapacaksın.bak iş hayatına yani mesleğine bile geç başladın.onlara odaklanacakken bu araba seni yiyip bitirecek.satın parasını bölüşün bitsin gitsin.bu şekilde kapına koyamazsın kullanmazsın zaten rahatça.diğer taraf da aynı durumda.arabanın evin ortaklığı olmaz.
Evet biliyorum ama benim dememle olmazki. Kv ve kp eşimi aramış.Kavga ettiniz mi eve gidince demiş. Kp sabaha kadar uyumamış. Belki o kaynıma ısrar eder satılır artık kurtulurum ya.
İşe gittim ve berbat birgün geçirdim. Kafam yerinde degil.Tekrar siteye baktım. Dogum tarihi olmadan olmuyor. Hatırlamıyorum onu.Eşimin telefondan bakmam gerek.

Ben olsam catir catir binerim dahada goturmem aman bu ne be
Tamamda benim degil.Sence onlar istedıgınde eşim hayır der mı?Anında götürüyor. Evler arası otobüsle 1bucuk saat. Araba ıle otobanda 15 20 dakıka maksimum.Eşim varya arabayı bırakıyor kvlere. Sonra kv kp kaynım hepsı eşimi eve bırakıyor, sonra tekrar eve gıdıyorlar.Almaya giderken eşim 1bucuk saat yol çekiyor. Neden 1bucuk saat. 2 aktarma. Otobüs bekle. Aktarma merkezine gıt falan.Eşime bunlar asla koymuyor. Hepsı evde. Ama eşim almaya gıdıyor eşim bırakıyor. Lazım olan gelsın kapıdan alsın

Tamamda benim degil.Sence onlar istedıgınde eşim hayır der mı?Anında götürüyor. Evler arası otobüsle 1bucuk saat. Araba ıle otobanda 15 20 dakıka maksimum.Eşim varya arabayı bırakıyor kvlere. Sonra kv kp kaynım hepsı eşimi eve bırakıyor, sonra tekrar eve gıdıyorlar.Almaya giderken eşim 1bucuk saat yol çekiyor. Neden 1bucuk saat. 2 aktarma. Otobüs bekle. Aktarma merkezine gıt falan.Eşime bunlar asla koymuyor. Hepsı evde. Ama eşim almaya gıdıyor eşim bırakıyor. Lazım olan gelsın kapıdan alsın
ee oda gitmesin canim araba kpin ama siz yaptiriyorsunuz herseyi. Sizde ozaman arabayi oraya birakin hicbiseyini odemeyinde binmeyinde. Kendileri yaptirsin kendileri binsin

Normalde evliliğinizin oturması lazımdı sorunlarınızında çözülmesi gerekiyordu. Bi ilerleme yok sanki.
Gidip gelme konularını hallettık.Araba konusu çözümsüz. Bilmiyorum binmeyecegim. Maaşı ayıracagım.
Gece hiç uyumadım nerdeyse. Çok az uykuyla duruyorum. Kahvaltı yapmadım. İşe gittim geldim, yorgunum. 1 2tane hata yaptım. Odaklanamıyorum. Saglıklı düşünemiyorum.Kafam durdu çalışmıyor.Kimse benim huzursuz mutsuz olmamı önemsemiyor. Para ogullarının evlılıgınden önemlı.

ee oda gitmesin canim araba kpin ama siz yaptiriyorsunuz herseyi. Sizde ozaman arabayi oraya birakin hicbiseyini odemeyinde binmeyinde. Kendileri yaptirsin kendileri binsin
Gecen ay sat ya da getırme dedım. Gene getırdı. Bu ay kendı satma kararı aldı.Ama bu sefer o anlayışlı kaynım pürüz cıkardı. Yaa eşim, kardeşim karışmaz anlayışı dıyordu. Bizde 550 ye en kotu galerıye veririz, satarız dıyorduk.ben kaynımdan bu tepkı beklemedim. Eşim ilk kaynıma sormuş satalım dedı. Eşime dedımki o para katmadı hakkı yok. Önemlı olan anne baban dedım. Ama onlarda kaynıma karşı pasif. Adama tapıyorlar.

Gidip gelme konularını hallettık.Araba konusu çözümsüz. Bilmiyorum binmeyecegim. Maaşı ayıracagım.
Gece hiç uyumadım nerdeyse. Çok az uykuyla duruyorum. Kahvaltı yapmadım. İşe gittim geldim, yorgunum. 1 2tane hata yaptım. Odaklanamıyorum. Saglıklı düşünemiyorum.Kafam durdu çalışmıyor.Kimse benim huzursuz mutsuz olmamı önemsemiyor. Para ogullarının evlılıgınden önemlı.
Bana annemi hatırlatıyorsunuz. Hep böyle yapardı gece uyumazdı dünyanın sonu gibi davranırdı. Kendinize mi gelseniz acaba ? Gidip gelme konusunuda halletmediniz ipi kestiniz sadece. İpiniz koptu bu sağlıklı değil. Bende gidip gelme çağrma konusunu hallettim ama sağlıklı hallettim. Kayınvalidem kışlığımı yapmış akşam yemeğe davet etsin giderim ama sık edemez bilir gitmem. Öğrendiler öğrettim. Onca olaya rağmende gece uyumamazlık yapmadım. Araba benim üstüme altınlarla alındı ki istedikleri de oldu bana sormadan plan yaptıkları da. Biraz relax.

Ay hiç karışmayın ya. Bırakın madem bu kadar araba da araba diye ölüyorlar, hiç para katmayan kardeş satılınca yarı parayı alacak siz niye kendi paranızı heba ediyorsunuz ki arsız kaynınız için? Eşinize söyleyin ya satalım yada benden gram yardım göremezsin diye. Ne güzelmiş ya sizin üstünüzden geçinip araba sahibi oluyorlar.
Ne güzel ben bilezik bozayım. Bunu anlayışla karşılasınlar. Ee kaynım etliye sütlüye karışmadan hem kullansın hem yarı parasını alsın. Ailesi saf olabilir ama ben saf degilim. Bakalım bakım yapmayınca ne gıbı sorunlar cıkacak arabada. Bınmıyorumda. Ödemıyorum da.

Gecen ay sat ya da getırme dedım. Gene getırdı. Bu ay kendı satma kararı aldı.Ama bu sefer o anlayışlı kaynım pürüz cıkardı. Yaa eşim, kardeşim karışmaz anlayışı dıyordu. Bizde 550 ye en kotu galerıye veririz, satarız dıyorduk.ben kaynımdan bu tepkı beklemedim. Eşim ilk kaynıma sormuş satalım dedı. Eşime dedımki o para katmadı hakkı yok. Önemlı olan anne baban dedım. Ama onlarda kaynıma karşı pasif. Adama tapıyorlar.
Bence bu araba konusu cok uzamis . Getirmesin esiniz birdaha gercekten suyu cikmis. Sizde biriktirin sizi idare edecek bisey alin zaten ortak araba gercekten olmuyor herkesin arabasi ayri olmali ihtiyaci varsa tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X