- 15 Haziran 2008
- 8.770
- 36.700
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Ayol insanlar size bedelsiz kullanın diye mallarını sınırsız vermişler. Bu zamanda sukredip minnet duyacaginiza satış hakkıniz yok diye bileniyorsunuz insanlara resmen... Hatta bilenmek yetmemiş bir de eşinizi ailesine karşı doldurmuşsunuz...Bravo.... Görümcenizin 10 yaşındaki çocuğu bile eşinizden akıllı bu aradaHahah ne kadar tanıdıko işler hep öyle olur bizde evlenirken arabayı size verdik dediler düne kadar eşimi çocuk gibi kandiriyordular araba sizin diye eşime bigun dedim arabayı yenilicem bunu satıyorum de bak nasıl sahipleniyorlar dedim beni aileme düşman etme aramı bozmak istiyorsun dedi sonra gidip konuşmuş bu arabaya karışma demişler gorumcemin 10 yaşındaki çocuğu bile dayı bu arabada bizimde hakkımız var dedi ah ah biz görüyoruz da olacakları kocalar kabullenmiyor şimdi bana sen haklıydın diyor bende boşver bindiğimiz kâr diyorum bindigim için masrafını karşılıyoruz ama sizin olay karışık işte hem arabanın çoğunu eşin almis hem kullanmıyorsunuz hemde yan gelip yatan fosule bedavadan mal sahhibi oluyo
Kavganı kocanla edeceksin bu sefer deEvet yani onlarda biniyor, onlarda ödesin. Şu da var. Biz baska araba alsak bunlar gene ister. Çünkü kaynım yenı arac almaz biliyorum.
Eşim, senın üstüne yapalım. İşe git gel. Parayı sana verecegımı söyleyecegım. O zaman istemezler dedı.Kavganı kocamla edeceksin bu sefer de
Öyle. Bırıktırdıgım gramları kasaya atacagım. Arabaya da katmayacagım.Orta malı ! Allah aşkınıza bir kuruş dahi vermeyin. Benim eşim de ailesine kullandirir kendini ben özel sebeplerden dolayı görüşmuyorum ailesi ile. Çünkü yaranılmaz. Uzak durun aile sende orta malı arabadanda. Altını kendinize yapın sadece !!
E bu aracın kaskosu sigortası benzini bile sarsıyor sizi? Yeni araba alınca da değişen bişey olmiycak ki? Sadece altinlarinizin tümü gitmiş olacak...Şu var. Benim düşüncem altınları koyup düzgün bişey almak.Birikmiş altın var. Benım bırıktırdıklerım var. Onlarla düzgün bısey alınır.
İki yıllik evlisiniz daha sanırım ama sorması ayıp kaç gram biriktirdiniz?Öyle. Bırıktırdıgım gramları kasaya atacagım. Arabaya da katmayacagım.
Yime esinizde hata. Sormasına gerek yok . Kimseye demeden gidecek satacak. Herkese hakkını versinBende bunu ıstıyorum. Kaynımda yüksek fiyat söylüyor.O paraya zor satılır yani.Kendısı calısmıyor bile. Benzın atacak parası yok. Sahıplenıyor bırde
Araba eşin üstüne değil, satamazYime esinizde hata. Sormasına gerek yok . Kimseye demeden gidecek satacak. Herkese hakkını versin
Tamamda kendi aracım olursa bu sene kasko yaparım. Seneye full calısacagım. Maaşım daha yüksek olacak. Seneye rahat yaparım. Ama buna içimden yapmak gelmıyorE bu aracın kaskosu sigortası benzini bile sarsıyor sizi? Yeni araba alınca da değişen bişey olmiycak ki? Sadece altinlarinizin tümü gitmiş olacak...
Neden boşadınızBen araba konusu yüzünden kocamı boşadım eşin sesini çıkarmazsa daha çok yıpranırsın nefret ediyorum bu yiyici tiplerden
Yaa üstüne olsada kaynım onay vermeden satmaz. Çekiniyor. Aile reisi o. O ne derse o.Araba eşin üstüne değil, satamaz
Şöyle söyliyeyim. 36 bin altın takıldı.Gramlarla birlikte araç alabiliriz 2. Ci el. Tabı eşim yanaşmıyor.Bıraz üst model bakıyorİki yıllik evlisiniz daha sanırım ama sorması ayıp kaç gram biriktirdiniz?
Valla sen bilirsin ama şu anda ayda bir iki kez binmelik araç satın almak çok saçma sahiden...Çok çok ihtiyaç yoksa iki ev bir arabayla idare edebiliyorsa bu daha karlı bence... giderleri ve kullanım hakkını adaletli paylaşıp idare etmeniz sizin için daha karli olacaktır benden söylemesi....Tamamda kendi aracım olursa bu sene kasko yaparım. Seneye full calısacagım. Maaşım daha yüksek olacak. Seneye rahat yaparım. Ama buna içimden yapmak gelmıyor
İşte ikiye bölünmüyor. Benzın bile atmıyorlar. O yüzden zaten satılsın ıstıyorum.Valla sen bilirsin ama şu anda ayda bir iki kez binmelik araç satın almak çok saçma sahiden...Çok çok ihtiyaç yoksa iki ev bir arabayla idare edebiliyorsa bu daha karlı bence... giderleri ve kullanım hakkını adaletli paylaşıp idare etmeniz sizin için daha karli olacaktır benden söylemesi....
Düşününce uzun süre araç almayalım dıyorum. O 300 e altın alıp kasaya atayım ben.Valla sen bilirsin ama şu anda ayda bir iki kez binmelik araç satın almak çok saçma sahiden...Çok çok ihtiyaç yoksa iki ev bir arabayla idare edebiliyorsa bu daha karlı bence... giderleri ve kullanım hakkını adaletli paylaşıp idare etmeniz sizin için daha karli olacaktır benden söylemesi....
300 binden aşağı yürür durumda araba bulamazsınız. 300 lukler de sanayiden çıkmıyor zaten ama...siz bilirsinizŞöyle söyliyeyim. 36 bin altın takıldı.Gramlarla birlikte araç alabiliriz 2. Ci el. Tabı eşim yanaşmıyor.Bıraz üst model bakıyor
Altınlarla düzgün bişey alalım dıyorum. Ama kvler onu da ister.Oglumun malı kafasındalar.300 binden aşağı yürür durumda araba bulamazsınız. 300 lukler de sanayiden çıkmıyor zaten...siz bilirsiniz
Özet geçmeye çalışayım. 2019 da 150 bin değerinde aracımızı çok az bir rakamla kardeşine veriyor. Taksitle ödeyecek deyip hiç ödeme yapılmıyor. Kavga gürültü araba bize geldi. Eski eşim hesaba parayı gönderdi hepsini verdi deyince araba geri gidiyor. O parayla peşinat sayıp ev alacaktık her bulduğum eve bahane buldu. Sonunda araba parasını kardeşim geri aldı ihtiyacı varmış daha ödemedi peşinat yok ev mev alamam deyince ipler koptu.Neden boşadınız
Arabayı eşinizle beraber mi satın almıştınız?Özet geçmeye çalışayım. 2019 da 150 bin değerinde aracımızı çok az bir rakamla kardeşine veriyor. Taksitle ödeyecek deyip hiç ödeme yapılmıyor. Kavga gürültü araba bize geldi. Eski eşim hesaba parayı gönderdi hepsini verdi deyince araba geri gidiyor. O parayla peşinat sayıp ev alacaktık her bulduğum eve bahane buldu. Sonunda araba parasını kardeşim geri aldı ihtiyacı varmış daha ödemedi peşinat yok ev mev alamam deyince ipler koptu.