kaynımdan bıktım artık..

3 çocuk var birde çocuk akkılı kayın.
Bence hemen eşinizle konuşun. İnsanlar yanlış anlar.
Evli evine köylü köyüne.
38 yasında bir adam geç bile kalmışsın canım.
İyi düşüncelisin ama bir yere kadar.
Allah yardımcın olsun
amin. sağol.

Siz ona yağlı ballı bakarsanız yemeğini verip karnını doyurursanız başka bi kadına ihtiyaç duymaz :KK12: Bak anası bile kovmuş sizde ilgi göstermeyin aç kalsın evlenme ihtiyacı hissetsin kendisi istesin evlenmeyi onu beğenmedi bunu beğenmedi olmaz o zaman :KK55:

annem ablam da aynı şeyleri söylüyor hep bi dur de artık diye.
haklilar tabi bi manyak yüzünden sadece senin değil bak aileninde huzuru bozulmus annenin aklida sendedir hep. Iyi niyetiniz için kimse madalya takmayacak. Öyle adamla da aranızın açılması dert değil hatta sizin yararınıza olur. Gerekirse kocanıza da resti çekin herkes yumuşak huyunuzdan yararlanirsa böyle işiniz zor valla. En kısa zamanda cozersiniz inşallah Allah yardimcin olsun

valla ayni senin durumunu bende yasiyordum sonunda brni delirtti patladim gelme kalma bizde dedim. benim aileme ters kayninin gelip gelinin evinde kalmasi ddim kurtuldum :) bide yeni evliyim yani hergun bizdeydi evi yokmus gibi

fazla yumusak yuzlu olmayin sonradan kotu olacaginiza huzursuz olacaginiza acikca soyleyin en basindan kurtulun. kimseye iyilik yaramaz kardes valla bak

:KK20:Ya ne görgüsüz insanlar var ya. Canım sen tavrını koy nasıl rahat edilir ek başına evde başka bi adamla. Kaynın bile olsa çok rahatsız edici. Orada senin evin ve rahat etmek senin hakkın. Yapsın çayımı Yemeğini otursun evinde. Kocaman adam asalak gibi... Bi yumurtada mı kuramıyor. Ayrıca gerçekten yaşadığın yere göre değişir ama etraftan söz gelebilir. Bence kimse evlenmez onla bırak ne hali varsa görsün. Evlendirmek sana kalmadı. Sen istemiyorum rahatsız oluyorum konu komşu ne der de eşine. Eşinin söylemedi gerek bunu ama bizde öyle eş ne gezer

Eşinin kardeşide olsa bekar adamın gündüz senle tek başına ne işi var ya hayret birşey..Ne kadar düşüncesiz bir adam bu böyle..Senin yerinde olsam asla kabul etmem..Acil durum olur gelir oturur başım üstüne ama hergün keyfi gelip oturacak benim yanımda ne münasebet yani..Eşin söyleyemiyorsada sen tavrını koy..Abi eşim evde değil şuan akşam gelirsin de kapat kapıyı suratına konuşturma bile..Sen böyle davranırsan tepene çıkar..O hergün gelip oturmaya,yemek istemeye utanmıyorda sen gelme demeye mi utanıyorsun? Eşininde zaten bu duruma birşey dememesi ayrı bir olay neden birşey söyleyemiyor ki yani ne saçma şey..Tavrını koy muhattap olma bozulan bozulsun,küsen küssün..

Kendimi senin yerine koydum da kesinlikle bu kadar tahammül edemezdim. Bir de 3 çocuk varmış evde.
Bakma, koyma önüne çayını yemeğini barındırma. Yemek isteyince "yok abi işim var müsadenle" de. Eşinin olmadığı saatlerde hiç açma kapıyı.

Bu tür dedikodular çabuk yayılır. Allah korusun böyle bir şey olsa evinin huzuru olmaz.
Eşin daha fazla susmasın. Mesela "hakkımda dedikodu çıkarsa bu evden giderim" diyerek ciddi bir yaptırım uygulayabilirsin.

evet sattlerce oturuyor yemek veriyom çay varmı diyo yok diyorum bekliyo. caymı yapayım diyorum zahmet olmazsa diyo ayyyyyyyyyyyyyy.

Nie soruyosunki sende caymi yapayim diye beya. Zikkimin kökünü içsin. Sen git yatak odanda otur o evdeyken mumkun mertebe, ordada rahatsiz edicek arsizligi gosteremez heralde. Kocan gelmeye yakin cikar yemwgini yaparsın sofrani kurarsin sonra gidersin tekrar odana, abi kardes yesinler basbasa, kocanda belkj yeter artik diyebilir. Varsin evin isleri aksasin, camasirda yikama bulasikda yikama o evdeyken, herseyi kocan geldikden sonra yap, koxanda sorarsa nie yapmadin die abinin önünde rahat edemiyorum ayip gunah denilen bişey var de alsin cevabini kocanda.

Bence ilk basta siz olmasaniz bile esinizin rahatsiz olmasi lazim. Ilginc geldi bana.

Boyle bi asalakta bende var :KK43: ilk evlendigimizde ogrenciydi bizde kaliyordu,atandi kurtuldum dedim simdide tatillerde koyune ana babasinin yanina gitmiyor 5-6gundur bizde. Saat 2-3 e kadar oturup sonra disari cikiyor gecede gec geliyor beklemek zorunda kaliyor esim. Asik surati birak onun yaninda surekli tartisiyorum soyleniyorum yuzsuzun umrunda degil. yedigini ortada birakiyor bisey soylesem inadina yapmiyor birgun girtlagina yapisacam o gunu bekliyorum ve bolca dua ediyorum benim suan yasadiklarimi beni bu konuda kinayan iki gorumcemde yasasin

geldiğinde surat asmak
yemek çay vs. hazırlamamak
şu an işlerim var etrafı süpüreceğim sen kardeşin gelince gel de
bir de eşinle konuş sen gitsin o konuşsun ben gelmeden sen eve gitme abi desin
yemek de yok çay da yok peynirde yok de :)

Kaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...
Surat asmaya vs gerek yok bence. Uygun bir dille söylerseniz önce biraz küser sonra da anlar. Anlamazsa da kendi bilir. Ne bu canım sürekli evde.

Kocanda bitiyor is.
Anlat dumduz, bu ne boyle.
Cok cok uygunsuz bisey kocan isteyken size gelmesi.

X