Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakikaten ya, isi ne yalniz kadinin yaninda, kotu niyet olmasa bile?O değilde eşiniz evde yokken gelmesi çok tuhafıma gitti benim. Siz nasıl rahat ediyorsunuz.Bazen insan babasının yanında bile rahat edemez. Hem surat filan asmayın direk söyleyin bence. Belli ki onun işine böylesi geliyor.Ekmek elden su gölden. Eşinizin de tepkisizliğine çok şaşırdım doğrusu. Biz de abimlerle çok yakın oturuyoruz.Ama toplasan sene de 3-4 kere gideriz. Herkesin düzeni var rahatı var. Ne tuhaf insanlar var dünyada . Bir de evlendirin filan demiş diğer yorum yapanlar. Ya evlendirdiğinizde eşiyle beraber evinizden çıkmazsa bir de o risk var.Hiç karışmayın öyle çetrefilli işlere..
Canım sen evde yanlızkende geliyormu çok sakıncalı ben hiç sevmem böle şeyleri yaaaa ne saçma açık konuşsan eşin kızarmıKaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...
Hahaha :)dedikodu mu yapiyor? kayın degil elti olmus sana
Vallaha ben de bilemedim. Art niyet olmasa bile hoş bir davranış değil.hakikaten ya, isi ne yalniz kadinin yaninda, kotu niyet olmasa bile?
Kaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...
geç bile kalmışsın konuşmakla canımBugün artık konuşacağım ciddi ciddi valla. Ben bu kadar yıpranacağıma. ne olacaksa olsun. bir şekilde konuşsun abisiyle
Konuyu açtığım gün gündüz açmadım kapıyı. Akşam geldi saatlerce oturdu, gitti gece gelmiş gene bişeler istemeye. dün gece eşimle konuştum. biraz ağır konuştum galiba ama olsun. eminim bu konuşmadan sonra eşim konuşur.Bugün gelirse yine kapıyı açmıcam. dün kızımın yanında konuşmak zorunda kaldım çok sinirliydim tutamadım kendimi ona üzülüyorum.geç bile kalmışsın konuşmakla canım
inşallah konuşmuşsundur
ee ne yaptın ogün açmadın mı kapıyı
hem inip anasında yesin 3 çocuğun var bide sana neden geliyor?
çocuklarda bazen duyuyor bazı şeyleri elde değil malesefKonuyu açtığım gün gündüz açmadım kapıyı. Akşam geldi saatlerce oturdu, gitti gece gelmiş gene bişeler istemeye. dün gece eşimle konuştum. biraz ağır konuştum galiba ama olsun. eminim bu konuşmadan sonra eşim konuşur.Bugün gelirse yine kapıyı açmıcam. dün kızımın yanında konuşmak zorunda kaldım çok sinirliydim tutamadım kendimi ona üzülüyorum.
kız arkadaşım geldiğinde bile saatlerce oturduğunu bilirim. Kapıyı açmıyorum iki gündür soramıyor da akşam eşim gelince geliyor. Artık sabrım kalmadı. kendi dayalı döşeli evi var. hiçbişeyi eksik değil ama alışmış. valla bilmiyorum eşimi de kırdım konuşurken ama o da anlasın artık başka çarem kalmadı.hergün bi bahane bulun..kız arkadaşım gelicek rahatsız oluyor deyin..başka gün temizlik yapıyorum deyin.. yada uyuyorum deyin.. ay yada hiç bişey demeyin siz bahane üretmek zorunda değilsiniz.. açık açık söyleyin..boşverin küssünler.. adam ayağına dönecek birini arıyor.. ayrıca hiç uygun değil.. belki siz evde rahat giyinmek isteyeceksiniz.. ay ben sinir oldum burda...sizin sabrınıza hayran kaldım
saçmasapan insanı deli eden umursamazlıkları.Konuyla alakasi yok ama eslerinden bosanma sebebi neydi?
saçmasapan insanı deli eden umursamazlıkları.