- 5 Şubat 2025
- 9
- 17
- 3
- 35
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Ne kadar çirkin bir bakış açısı ve ne kadar çirkin ifadeler.Tabikş hayır ben takıdan dolayı değil de manevi anlamda rol çalınıyo rresmen ben daha yeni gelinlken birden gündem 3 defa evlilik yapmış taze geline döndü..
Kadını karalamak için elinden geleni yapan sen zaten dedikodunun kendisisin, neye maruz kalmıyorsun acaba?Bana nç aynen de öyle söylediler dedikş görümcem: sana bilezik takmayı düşünüyorum bunu söyleme ona sana sorarsa görmedim duymadım bilmiyorum de dedş kna da çeyrek takacak mış.. Ben altınların ne kadsr olduğunda değilimde mesela o şimdi evlenmemiş olsa kna takacağı çeyrek yerşne bençm bileziği min gramını daha yüksek
Benim nişanöımda kendi ha
apabilirdi resmen kısmetime ortak olmaya çalışıyorlar.
Ne gğzek söylediniz üstelik görümcem bu kızj fabrikada çalıştığı yerden bulmuş bir an önce abim evlensin de ona yemek yapanı olsun da evde yalnız sefil kalmasın diyip duruyor.. Hep onun yüzünden oldu.. Kaynanam bakmıyordu istemedi bile hatta dedikodu bile dönmeye başlamış fabrikada bana söylüyor görümcem:.. yeni alacakları gelin şişman!mılş bu kıza bakılır mıymış( bence allah kalp güzelliği versin şişmanöık gelir geçer) .. Geline de şöyle diyorlarmış altın vs istemiyor musun bedavaya mı gidiceksin vs.fabrikada bu dedikodular dönüyor görümcem ile yeni gelin aynı şehirde allahtan ben başka şehirdeyim. Dedikoduya maruz kalmıyorum.
siz de hayata yeni başlıyorsunuz. Bu hadsizliğinizi ona veriyorum ama kendinize bir çeki düzen verin. Defalarca kadını 3. evliliği diye aşağılamışsınız. Güya “yargılamıyorjm” yazıyorsunuz ama aleni yargılıyorsunuz.Üstelik 3 defs evlenip boşanmış bir kadını
Ben de ilk etapta tarih konsuunda hak verdim ama konu sahibi yazdigi her yorumda biraz daha batti. Cok cirkin bir zihniyeti var. Ayrica her evlilikte evlenen kisi yeni gelin-damattir.Ne kadar çirkin bir bakış açısı ve ne kadar çirkin ifadeler.
Hayatta kimsenin garantisi yoktur, "3 defa evlilik yapmış taze gelin" derken biraz bunu da düşün bence.
Ben de aynı şeyi yazacaktım. Takılacak olan takışmıştır zaten kaynınızaGğya ailesi şunu söylüyor : 2. 3. Evliliği olduğu için bir daha takı takmazlar.. Ama ne biliyoruz takılmayacak resmen rol çalmak bu.
Ailesi güya62. Evliliği olduğu için takı takılmayacak diyor ama nerden bileyim ben?
valla sizin kuzene kızmışsınız konun başında amaDoğru gerçi millet takacağı takıyı ikiye böler. Hatta uzaktan gelenler ilkine gittik ikinciye gitmeyelimde diyebilir.
bu kadar kaosluk ne var yahu?Kadını karalamak için elinden geleni yapan sen zaten dedikodunun kendisisin, neye maruz kalmıyorsun acaba?
Bir de insanlar anlamıyor sanıp kendini çok iyi niyetliymiş gibi lanse etmeye çalışman
Yapılan şey tabii ki doğru değil; aynı evin içinden iki insanın 1 hafta arayla evlenmesi tam bir keşmekeş ve kaos olur ama senin derdin tasan ön planda olmak, prenses olmak, tüm ilginin sende olması. Dalga geçer gibi yeni gelin demiş durmuşsun, kadına da adama da daha önce boşandılar diye mutluluğu layık görmüyorsun veya ilk kez evleniyorsun diye mutlu olma hakkı senin zannediyorsun, yazık şu zihniyetine.
ister 3 ister 5 yapar sizene. ithamlarınız çok saygı çerçevesinde değilken saygı beklemek değişik bi düşünce. 3 evlilik olunca bayatlamaz merak etmeyin hala TAZEDİRTabikş hayır ben takıdan dolayı değil de manevi anlamda rol çalınıyo rresmen ben daha yeni gelinlken birden gündem 3 defa evlilik yapmış taze geline döndü..
Var böyleleri cidden. Görümcemin kızı daha nişan söz hiç bi şey yokken, müstakbel damadın abisi nişan yapacak diye kıyameti kopardılar ana kız. Sonuç olarak onlardan önce düğün yaptılar alelacele, başta altın takanlar uzaktan gelenler sonra ki düğüne gelmezler diye.Takıları önden kapmak için jsjsjsjsjsj
Ben de aynı şeyi yazacaktım. Takılacak olan takışmıştır zaten kaynınıza
Güldüm gerçektenS severedebiyat .!.: İilk evliliğini yapıyor. Daha taptaze. Bakın tekrar ediyorum kadın ay aman kız ilk evliliğini yapıyor. hem taze hem ilk hem üstün hemde..... neyse ilk evlilik ve tazeyken bayatlamadan yapılan evlilik. ona göre yapın yorumlarınızı. elti adayı gibi 3. el bayatlamış bi gelin değil.
Düğünde takılacak altınlarla bir okuma yazma kursuna gidin olur mu ?Üstelik 3 defs evlenip boşanmış bir kadını ilk defs evlenen birş olsrak kıskanmak çok abes kaçar ç şuan zaten yağılnası gereken çoğu şey vana yapılıyor ama bunu nişanlım ilmek ilmek kendisi yapıyor bakın insan evlenir boşanır ben bunu yadırgamıyorum. Ama bazj şeyleri önceden yaşayıp tadsn şnsan ve abş olan kişi kardeşini düşünüp ona göre zaman ayarlar. Diye düşünüyorum
Gelecek takılar ceyrekler vs icin yapıyorlarArkadaşlar biz aylar öncesinden düğün günümüzünişanlımla belirledik ve ailelerimize söyledik. Biz belirlerken kaynımın evlenmek veya nişan yapmak gibi bir isteği ve hevesi yoktu. Benşm kaynım bundan 10 sebe önce evlenip boşanmış ve şimdi evlenmek istediği kadınında 3. Evliliği. Yani zamanında zaten bu hissi tatmış insanlar biz aylar öncesinden düğün günümüzü belirlememize rağmen beden bizden 1 hafta öncee yapıyorlar nişanlımda bu duruma çok kızdı ailesini uyardı. Ama çok saygısızca bi hareket bu bula bula bizim düğüne yakın vakit mi bulunmuş? Ne yapacağız biz bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?