Kaynım bizden 7 gün önce 2. Düğününü yapmayı düşünüyor

Bu sizi ilgilendirmez ki istediği evliliği yapsın.Ne eksilecek sizin ve eşiniz için özel olan günden?Rolden çalmak ne yani, yetişkin insanlarız. Herkese kendi günü en özel. Altın için mi evleniyorsunuz anlamadım. Hesap bunlara kalıyorsa, maddi kaygı varsa devasa düğünler yapılmaz olur biter. İnsanlara takacağı şeyi söyleyin bir de tam olsun.

Tabikş hayır ben takıdan dolayı değil de manevi anlamda rol çalınıyo rresmen ben daha yeni gelinlken birden gündem 3 defa evlilik yapmış taze geline döndü..
Ne kadar çirkin bir bakış açısı ve ne kadar çirkin ifadeler.
Hayatta kimsenin garantisi yoktur, "3 defa evlilik yapmış taze gelin" derken biraz bunu da düşün bence.

Kadını karalamak için elinden geleni yapan sen zaten dedikodunun kendisisin, neye maruz kalmıyorsun acaba?
Bir de insanlar anlamıyor sanıp kendini çok iyi niyetliymiş gibi lanse etmeye çalışman

Yapılan şey tabii ki doğru değil; aynı evin içinden iki insanın 1 hafta arayla evlenmesi tam bir keşmekeş ve kaos olur ama senin derdin tasan ön planda olmak, prenses olmak, tüm ilginin sende olması. Dalga geçer gibi yeni gelin demiş durmuşsun, kadına da adama da daha önce boşandılar diye mutluluğu layık görmüyorsun veya ilk kez evleniyorsun diye mutlu olma hakkı senin zannediyorsun, yazık şu zihniyetine.

Son düzenleme:
Üstelik 3 defs evlenip boşanmış bir kadını
siz de hayata yeni başlıyorsunuz. Bu hadsizliğinizi ona veriyorum ama kendinize bir çeki düzen verin. Defalarca kadını 3. evliliği diye aşağılamışsınız. Güya “yargılamıyorjm” yazıyorsunuz ama aleni yargılıyorsunuz.

Yapılan şey çok yanlış ve çirkin. Ama bu size değil nişanlınıza yapılıyor. Ailesi ortanca oğullarına verdikleri kıymeti büyük oğullarına “hop, olmaz öyle şey!” demeyerek gösteriyor. Siz bana kıymet verin, saygı gösterin diye bağırsanız bile bir şey elde edemezsiniz. Tavsiyem kayın aile ile diyalogunuzu, beklentilerinizi minimumda tutun. Muhatap olmayın. Bir şey beklemeyin. Zaman içerisinde mesafenizle saygıyı kazanın.

Allah mesut etsin.

Ne kadar çirkin bir bakış açısı ve ne kadar çirkin ifadeler.
Hayatta kimsenin garantisi yoktur, "3 defa evlilik yapmış taze gelin" derken biraz bunu da düşün bence.
Ben de ilk etapta tarih konsuunda hak verdim ama konu sahibi yazdigi her yorumda biraz daha batti. Cok cirkin bir zihniyeti var. Ayrica her evlilikte evlenen kisi yeni gelin-damattir.

Son düzenleme:
Ben de aynı şeyi yazacaktım. Takılacak olan takışmıştır zaten kaynınıza

Merhaba
Şimdi 1 evlilik 10.evlilik takılmayın bu duruma. Sizinde ne olacağız belli değil bu bir kader. Evleneceğin kişinin 3.evliliği demişsiniz kınamayın sakın sakın.

Sizin tarifi belli iken onların düğün yapması elbette kabul edilir birsey değil. Cook saçma acaba kardeşini kıskanıyor kaynınız.

Kadının kaçıncı evliliği olduğundan bağımsız yapılan saygısızlık. Sürekli 3. Evlilik diye vurgulamayın çok çirkin duruyor. Görümce buldu,KV ve kp istedi bunlar olabilecek şeyler.
Eğer sizden bir hafta önce evlenmekte ısrar ediyorlarsa yapılacak olanlar belli ya tarihi öne alın ya sonraya alın yada nişanlınız ailesi ile konuşup ikna edecek. Olmuyorsa sizde ona göre tavır alıp uzak durursunuz.

Doğru gerçi millet takacağı takıyı ikiye böler. Hatta uzaktan gelenler ilkine gittik ikinciye gitmeyelimde diyebilir.
valla sizin kuzene kızmışsınız konun başında ama
bizde mesela bir kuzene nişan perşembe olur, diğer kuzene de cuma kına cumartesi düğün filan olur
neden çünkü dediğiniz gibi uzaktan gelenler 2 kere gelmesin diye
hatta mümkünse bunlar bayram sonundaki tatillerde, bayramın 3. gününden itibaren yapılır. böyle onlarca düğün-nişan olmuştur bizim.

o yüzden çok şaşırdım burada herkesin bu kadar yükselmesine bizim düğünler hep peşpeşedir, aynı dönemde nişanlı olan kardeşlerin de düğünü peşpeşe olur.

bu ailelerde herkesler aynı memlekette yaşıyor, hiç kimse mi dışarıdan gelmiyor?

bizim de memlekette nüfusumuz kalabalık ama nihayetinde bi sürü de memur var, bi sürü üniversite okuyan genç var, az sayıda da olsa Almancı filan var, illa birileri var yani. bir de şimdi kız tarafının ayrı erkek tarafının ayrı düğün yapması olayı var, memleketteki işleri mümkün mertebe toplarız biz aynı tarihlere 1 gidişte 3 düğüne/nişana gittiğimi bilirim... araya çok zaman koyana kızıyoruz esas, kolay mı her seferinde izin al git, gel. benim yolum 1000 km.

koca sülalede kimse ama rol çalıyor demedi kimseye, bu rol çalma olayı ne demek hiç anlamadım ben.

bu kadar kaosluk ne var yahu?

biz düğünlerde en kötü ihtimalle 500-600 sık sık da 1000 kişilik yemek yapıyoruz
biz bu kadar yemekle bu kadar misafirle uğraşıyoruz yine de üst üste düğünde kaos yaşamıyoruz. sadece yoruluyoruz belki o da olur o kadar.

akşama kadar bulaşık yıkayıp sonra sabaha kadar göbek atıyoruz yani, salonsa abiyeleri çekip kuaföre de gidiyoruz. evin içindekiler gelen misafiri evde yatırmıyor ki zaten etraf alıyor, kendi telaşları sadece, arada 1 hafta var, bu kadar kaosluk durum ne düğün 1 gün değil mi? hadi 1 gün de kına. zaten kuafördü tıraştı dış çekimdi araba süslemeydi vırttı zırttı gelinle damat evde olmuyor ki. çok dışarıdan gelen varsa asıl 1 seferde çıksın bitsin gelsin valla.

ay bilmiyorum bana herkes olayı çok abartıyor gibi geliyor. yapmaya, eğlenmeye, bir olmaya gönlün olsun yeter ki...

Sürekli 3 defa evlenmiş olduğunu vurgulamışsınız, büyük konuşmayın, insan başına ne geleceğini bilemez bu hayatta..

Burada fesatlık yapan gelinden ziyade kendi kardeşinin özel gününe saygı duymayan kaynınız, gözü açıklık ediyor kendince..

Aile zaten maddi anlamda destek olmayacakmış size, yani onların düğünü olup olmaması maddi anlamda sizi etkilemeyecek.. Manevi kısmına gelirsek, düğün gününüz için sizin, nişanlınızın ve kendi tarafınızın heyecanlanması yeter.. Böyle bir şey olmaması gerekirdi ama yinede en mutlu gününüze gölge düşürmesine izin vermeyin, düğün hazırlığı sürecindeki tatlı telaşlar çok kıymetli bence, tadını çıkarın

Tabikş hayır ben takıdan dolayı değil de manevi anlamda rol çalınıyo rresmen ben daha yeni gelinlken birden gündem 3 defa evlilik yapmış taze geline döndü..
ister 3 ister 5 yapar sizene. ithamlarınız çok saygı çerçevesinde değilken saygı beklemek değişik bi düşünce. 3 evlilik olunca bayatlamaz merak etmeyin hala TAZEDİR

Takıları önden kapmak için jsjsjsjsjsj
Var böyleleri cidden. Görümcemin kızı daha nişan söz hiç bi şey yokken, müstakbel damadın abisi nişan yapacak diye kıyameti kopardılar ana kız. Sonuç olarak onlardan önce düğün yaptılar alelacele, başta altın takanlar uzaktan gelenler sonra ki düğüne gelmezler diye.

S severedebiyat .!.: İilk evliliğini yapıyor. Daha taptaze. Bakın tekrar ediyorum kadın ay aman kız ilk evliliğini yapıyor. hem taze hem ilk hem üstün hemde..... neyse ilk evlilik ve tazeyken bayatlamadan yapılan evlilik. ona göre yapın yorumlarınızı. elti adayı gibi 3. el bayatlamış bi gelin değil.

Ben de aynı şeyi yazacaktım. Takılacak olan takışmıştır zaten kaynınıza

Güldüm gerçekten

Düğünde takılacak altınlarla bir okuma yazma kursuna gidin olur mu ?

Gelecek takılar ceyrekler vs icin yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…