- 22 Mayıs 2020
- 792
- 5.261
- 88
- Konu Sahibi selencccxxx
-
Bunun için mi evet yersiz bi muhabbet olmuş eşinize söyleseniz neyse ama bu bi boşanma sebebi değildir vardır başka altta yatan şeyler doldurup göndermişler eşiniziMerhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Eşiniz bahane aramış .Ne kadar oldukı evlenelı ?Merhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Belki boşanma kısmı içine siner.Boşanın da siz de dahil herkes rahatlasın. Çoluk çocuğu evlendiriyorlar sonra yok yemeğe çağırmadı, yok içime sinmedi. İçine sinenini sen yapaydın o zaman milletten bekleyeceğine.
Anladığım kadarıyla baba parasiyla düğün yapılmış. İnsanlarda ellerinden geleni yapmaya çalışınca karşısında böyle şeyler duyunca ben olsam bende üzülür ve bozulurdum. Eşinin bu sebepten bosanalim demesi abartı olmuş ama sizede hak veremedim yani gerek varmiydi yuzlemeye telafisi olmayan şeylere şikayet edilmesini hiç sevmiyorum gereksiz bulurumMerhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?