- 26 Nisan 2021
- 17
- -11
- 27
-
- Konu Sahibi selencccxxx
Yuh diyorum yaaa yuhhhh . Ne demişsiniz de BOŞANMA sebebi olmuş ,cidden konu buysa bahane olarak . Yazık onlara nasıl insanlarMerhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Ayy bizde de tam zıttı kaynana diyor bu lafları banaMerhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Kv kp ayrı bi alem.oluyor gerçekten size normal olan onlara kötü oluyor kendileri cok kötü konuşsa falan gayet normal oluyorYuh diyorum yaaa yuhhhh . Ne demişsiniz de BOŞANMA sebebi olmuş ,cidden konu buysa bahane olarak . Yazık onlara nasıl insanlar
Şaka gibi boşanmak istemesinin sebebi içinize sinmeyen şeylerin olması mı? Adama bak içine sinmeyen bi şekilde düğün yaptıysa gönlünü alıp telafi etmeye çalışacağına birde boşanmak mı istiyor?Merhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Düğününüz olmuş bitmis sonucta illaki düğünlerde bazi aksilikler olur ama baska hicbir sorununuz yoksa bosanmak nedir anlamadim . Esinize sormadınız mi ne oldu nerden çıktı boşanmak diyeMerhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Benim kaynanamda bana diyor dugun içime sinmedi keşke bu sene olsaydı falan 1 senedir diyorNiye durduk yere böyle bir şey söylediniz ki? Çok gereksiz olmuş. Geçmiş gitmiş sonuçta arkadaşlarınıza falan söyleseniz böyle şeyleri neyse.
eşin sırf bu nedenden dolayı mı boşanmak istiyor? Aile evine gidince doldurmuşlardır. Haksızsın o yüzden huyuna git.
Bu konuları neden açtın ki , ölmüş eşeğin peşine düşülmez, soğuk kanlı ol esin korkutmak için boşancam demiş olabilir, sakın yalvarma , o da yatışsın oturup güzelce konuşunMerhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm
Afedersiniz ama eğer dangalak kendini bilmez bi aile ise oyle bir derler ki baktılar boşanma yok onlar değillermiş gibi bunları diyen devam ederlerboşanmazsınız bence. eşiniz biraz saf galiba, ailesi çağırıp ne fena gelin bizimle ne biçim konuşuyor dediyse hemen gaza gelmiş. geri basar yani. yoksa bu durum için ailesinin boşan diyeceğini zannetmiyorum.