Her insan hata derler benim ufacık hatam omrume bedel oldu... arkamda olmuyor malesef keşke olsa
Bak güzel kardeşim;
Küçük bir hata dediğin şey insan hayatının en önemli kararı olan evlenme kararıdır.
Benim küçücük bir hatam diyemezsin. Küçük değil çünkü.
Küçük hata mesela... okuldan kaçıp sinemaya gitmektir.
Icine sinmeyen bir bluza cok para vermektir...
Senin küçük hata dediğin evlenme kararını ben 29 yaşımdayken,üniversite mezunu ve annem babam arkamdayken ,nişanlımı 10 senedir tanıyorken zor verebildim.
Yani ben de 18 oldum.
22 oldum
25 oldum.
Kendi başıma bir şehirde 7 sene yaşadım . Annemın babamin haberi bile olmadan her istediğimi yapabilirdim. Ama yapamadım
Cesaret edemezdim.yine de edemem.
Nerde kaldı ki onların rızası olmadan evlenmek?
Nasıl bir cesaret bu... nasıl bir korkusuzluk... ve ben maddi olarak muhtaç değilken cesaret edemiyorum da birileri maddi olarak muhtacken cesaret edebiliyor.
Bütün şartlarım müsaitken çocuk yapmıyorum. Korunuyorum... neden sence? Bi fikrin var mı?
Kırıcı olmak istemiyorum ama sen ufacık zannettiğin büyük hatanın bedelini ödüyorsun ve ödeyeceksin.
Koca dedigin adamdan da bi cacık olmaz anladığım kadarıyla...
Kv ile kp hakli ya da haksız. Ona bakmadan önce çuvaldızı çalışmana izin vermeyen kocana batır..
Daha da iyisi; evlenmek için ana baba rızası beklemezken...çalışmak için kocanın rızasını bekleyen kendine batır.