Kaynar kazanda yan kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah havale et onları. Bekle gör canım. Olsunlar ikinci gelinle çok iyi bu bir günlük değil bir ömürlük. Eden bulur bir gün senin eline hepsi düşer. Ve çok da gitme onlara bak ne güzel kızın olmuş can yoldaşın. Al onu git bir markete parka götür. Her şey onunla yap. Sende annesin artık ve hep dua et yaşattıklarını yaşasınlar diye.

Bence kacmayla alakası yok
Tabiki kacmasın kızlar yıl olmıs 2019 kocaya kacma nedir ya🤦🏻‍♀️
Az vizyon lütfen!
Ama kvde kpder insan olsa,kacsa da kocası asker olan geline sahip cıkar.
Bunun insanlıkla alakası var.
Kocanız ne diyor ailesinin tutumuna?
Nezman dönecek,ortak ismis,o evdrn cıkın dicem ama zor gibi duruyor.
Ailenize gidin bi süre olmadı.
Anlarlar belki.

Bence kacmayla alakası yok
Tabiki kacmasın kızlar yıl olmıs 2019 kocaya kacma nedir ya🤦🏻‍♀️
Az vizyon lütfen!
Ama kvde kpder insan olsa,kacsa da kocası asker olan geline sahip cıkar.
Bunun insanlıkla alakası var.
Kocanız ne diyor ailesinin tutumuna?
Nezman dönecek,ortak ismis,o evdrn cıkın dicem ama zor gibi duruyor.
Ailenize gidin bi süre olmadı.
Anlarlar belki.
Ailemin yanına gittim eşim gezmeye gitti demiş annem babam aradı onları konuşmak için açmadılar telefonu esim 1 hafta sonra geldi haklisin özür dilerim affet gibisinden bir şans vermek istedim bende ama yine ailesine çok düşkün

Ailemin yanına gittim eşim gezmeye gitti demiş annem babam aradı onları konuşmak için açmadılar telefonu esim 1 hafta sonra geldi haklisin özür dilerim affet gibisinden bir şans vermek istedim bende ama yine ailesine çok düşkün
Aileyle karısı arasında sınır cizemeyen koca en fenası.
Ona tıp care bulamadı maalesef henüz🤦🏻‍♀️

Selam kızlar... Başlıkta görüyorsunuz ki bende kaynanadan dertliyim. Hamile kaldım eşim o zamanlar askerdeydi sigortam olmadığı için hastaneye 9 ayda sayılı gittim yani hatta bigün usuttugum için kanamam geldi hafif görümce yalandan yapıyordur sırf hastaneye gitmek için dedi. Neyse kızımın kalp atışlarında sıkıntı vardı 39. haftada hastaneye yatacaktım. Kaynanama yanımda kim kalacak dedim. Kim kalsın ben evimi boş bırakamam çocuklar var dedi (en küçük çocuk 15 yasinda) neyse zaten hormonlarım zirvedeydi oturdum ağladım Ertesi gün hastaneye yattım tek başımayım nstye filan bağlıyorlar sık sık. Arkadaşım aradı nasıl tek bırakırlar seni dedi gece 12 gibi geldi yanına. O gece saat 4te sancim başladı. Ağlaya inleye sabah 8de dogum yaptim. Sütüm gelmedi beni suçladı niye sütun gelmedi benim göğüslerim şişerdi bu çocuk ac bu çocuk doymuyor diye zaten lohusayim bende kendimi yemistim ben nasil anneyim çocuğumu doyuramıyorum diye. 15 gün evinde kaldım altlı ustluyuz zaten ağzımdan aldı burnumdan getirdi. Önüme getirdigi yemegin lafini etti. Ben kaçarak evlendim eşimle ve kaynanamın istediği kadar hizmet etmedigim için istenmeyen gelin oldum. Halbuki kaynanamda kacarak evlenmis aynisini yasamis. Şimdi kaynima nisan yapacaklar eşimin halasının kızıyla akraba yani onun için ölüp bitiyorlar. Hergun arayıp konuşuyorlar kızım canım diye oda bunlara aynı. Altınlar esyalar kiyafetler olsun insanin zoruna gidiyor bende isterdim oyle yapilmasini. bana bi 4 bilezik yapıp 10 gün sonra ev alıcaz diyip almışlardı. 1 senedir telefonum bozuk eski bi telefon vardı esime dedim defalarca almadi kpya dedim en sonunda suanlik paramiz yok dedi ve 10 gun sonra telefonu eltime aldilar kosa kosa tabi. Eltim desen bana yengecim diyor ama alttan igneliyor annem aradı konuştuk canım annem ya annemden farkı yok bilmem ne habire wp de görümcelerimle ilgili guzel seyler paylasiyor falan ay bu da insanin ister istemez zoruna gidiyor. 3 senedir evimde biton eksik var perdem fırınım tencere vs eksik ama ona çeyiz düzüyorlar. Kaynım ilk istemedi o kızı her seferinde bak abin başımıza bela getirdi kendi hayatını karartti sende mi öyle olacaksın tanıdığımız kendi akrabamızı al diye neler neler beni yere vurararak konuştular. Kızım oldu 1 çöp almadılar hep annem ve kendim aldım. Asker eşi maaşı cektim onlara vermedim diye laf ettiler. Kbabaya bez ve mama bitti diyorum alsın diye kaynanam gidip para çekiyorsun alsana kendin diye laf ediyordu. Şimdi sorsalar torunumuz kızımı diyorlar. Ay öyle yani çok bunaldim paylaşmak istedim hakkınızı helal edin çok uzun oldu 🥰
BU ARADA ESIM VE AILESI ORTAK CALISIYORLAR AYNI KESEDEN BU YUZDEN EKSIK OLAN VE ISTEDIGIM SEYIN YAPILMASI GEREK CUNKU ESIMIN DE RIZKI VE PARASI VAR O ISTE.
ortak iş yapıyorlarsa bunu eşin halletmeli tatlım.. ve de keşke kaçmasaydın.. da biraz değerin olurdu.. ağzınla kuş tutsanda yaranamazsin bu insanlara.. çünkü çok kolay kendiliğinden gelmişsin..ana baba rızası olmadan

ortak iş yapıyorlarsa bunu eşin halletmeli tatlım.. ve de keşke kaçmasaydın.. da biraz değerin olurdu.. ağzınla kuş tutsanda yaranamazsin bu insanlara.. çünkü çok kolay kendiliğinden gelmişsin..ana baba rızası olmadan
Evet oyle ama kvde kaçarak evlenmiş beni daha iyi anlayıp kollaması gerekirdi bence ama öyle insanlık yok malesef ha yaptığım iyi birşey asla değil ama işte kesinlikle yaranilmiyor bu insanlara dediginiz gibi

Evet oyle ama kvde kaçarak evlenmiş beni daha iyi anlayıp kollaması gerekirdi bence ama öyle insanlık yok malesef ha yaptığım iyi birşey asla değil ama işte kesinlikle yaranilmiyor bu insanlara dediginiz gibi
malesef canim zaten hamurlarında varmış bu kaçmasaydınız en azından anneniz babanız olurdu sizi hastanede bile yanlız bırakmaya cesaret edemezlerdi.ama inşallah rabbim kolaylık verir sana..

Okumadan yazıyorum. Bu kaynanalardan ne istiyorsunuz .herkes oğlunun gelininin kötü olmasını istemez.sizin mutlulugunuz icin uğraşırlar.bence kaynanaların her sözünde birsey aramayın artik.siz empati yapın oğlunuz evli karısıyla iyi geçinip mutlu olsun istemezmisiniz.
evet haklisiniz oglunun gelinin kötu olmasini istemez ama gelin benim elimin altinda cocuk gibi olsun isterler ben yoneteyim her agzimdan cikan olsun isterler
en azindan benim kv oyle 7. yilimda tup bebekle hamile kaldim gelmis babamin adini koyacagim diyor ne alaka 3 oglun var koysaydin dedim ve bunun gibi lusumsuz nice hareketler esime diyormus onceden buyukler koyardi bebeklerin isimlerini
ben tasindim esimde yoktu kadin basima bi yardimi dokunmadi sonra dugunde misafiri hamile halimle evimde agirladim esime diyomus karin hic ise guce bakmadi bize geldi oturdu gitti 4 yetiskin 2 si cocuk 1 hafta misafirini agirladim Allah razi olsun diyecegine esime beni kötüluyormus esimde kizmis sen dur diyecegine ondan ismi umuyosun diye daha neler neler simdi bu kv yi el ustunde mi tutmaliyim o benden bisey istemesin ben ondan zaten bisey istemiyorum
#uyusukkv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X