Evet oyle vallahi. Akılsız başımın cezasını belki de bir ömür çekeceğim böyleKendi kendine yaptığın kötülük kadar kimse sana yapmıyor malesef.. Seni yaftalamak istemem çünkü aklın bi karış trelelelli olduğu zamanları bende yaşadım, eminim herkes de yaşıyor. Cok sukur ailem destek oldu beni yalnız bırakmadı da kaçma gibi bi durumda kalmadım düşüncem o yöndeydi çünkü. Evlenince bi evin sorumluluğunu alınca büyüyorsun sanırım şimdi diyorum ne kadar salakmsm bi erkek için ailemi mi gözden cikarabiliyormusum, ne kadar tertemiz görüyormuşum ailesini ay canım annem ay canım babam kendi ailemin yapmadıklarını yapıyolar bana ayni evde yaşarım her turlu saygida kusur etmem diye dusunuyormusum herşey güllük gülistanlık gorunuyormus. Şimdi belli bariz bi kötülükleri yok yine çok iyi insanlar ama aynı evde yaşamayı geç aynı apartmanda bile yaşayamam. Bende anlamıyorum 1 senede ne değişti de nasıl mantıklı düşünmeye başladım 1 sene içinde mi oldu herşey diye. Eminim sende pişmansın bazı şeyler için ama zamanı geri donduremiyosun. Belki de bıktın ama çocuğun var kactigin eve de geri dönemiyorsun. İşte bunların hepsi ne yazıkki akılsız baslar
Insallah tesekkur ederimNasıl hayatlar bunlar. Bundan sonra mutlu olursunuz umarım.
Neden bi ömür acı çekmeyi, akıllanmaya tercih ediyorsun peki?Evet oyle vallahi. Akılsız başımın cezasını belki de bir ömür çekeceğim böyle
Intikam alıp almamaları umurumda değil canim valla donup asklarini benden ötede yasasinlarbenim zoruma giden hakkımın yapılmaması eltimin eşide benim eşimde aynı şekilde çalışıyor aynı parayı kazanıyor ama ben kaçtım diye normal gelin olacak kızla aynı hakkı yiyemiyorum benim bu zoruma gidiyor. Ve bu tip şeyleri para hesabını yapan kişi de kpederim. Ha bu biraz da ortak çalışmaktan kaynaklı. Birde eşim yani eşim suçluHiç bir sebep size yapılanları haklı çıkaramaz.. hele ki kendi torununu taşıyan bir kadını yanlız bırakmaları.. ilahi adalete inanırım ben.. siz şimdi bir güzel arkanıza yaslanın ve el üstünde tutulan akraba gelinin intikamınızı alışını izleyin..
Bie ömür çekeceğim diye kullandigim tabir yanlış olmuş. Kimse kimsenin vazgeçilmezi değil tabi herkes bi süre sonra yoluna bakar böyle insanlarla bırak bir ömrü 1 saati bile nasıl geciriyorum valla çok şaşırıyorumNeden bi ömür acı çekmeyi, akıllanmaya tercih ediyorsun peki?
Eşinle konuşmalısın bence canım . Durumu anlat taşınmak istiyorum de tahammül edemiyorum de. Kabul etmezse o zaman çalışcam de bi şekilde uzaklaş yani o evden. Ha onu da kabul etmezse sen bilirsin artıkBie ömür çekeceğim diye kullandigim tabir yanlış olmuş. Kimse kimsenin vazgeçilmezi değil tabi herkes bi süre sonra yoluna bakar böyle insanlarla bırak bir ömrü 1 saati bile nasıl geciriyorum valla çok şaşırıyorum
Taşındım yaşadığım şehre 2 saat mesafe vardı dükkan açtı buraya geleyim dedim bilmem etmem farklı memleket sonuçta kira da oturuyorum şuan eşyalarımı getirmediler 2. El ve kaynanamın eskilerini kullanıyorum. Ve hala sıkıntılar devam. Kv o şehirde rahat tek başına kp ve 3 kayinlarim burada dükkanda kalıyorlar ve her akşam yemekte bizdeler. 10-11e kadar. Insan bubaliyor bir sure sonra vallahi bak. Asci gibiyim burada. Bende bunu sorguluyorum bu sefer madem bana hiçbişey hak göremeyecekleri kadar gelinleri değilsem neden her akşam soframdalar?Eşinle konuşmalısın bence canım . Durumu anlat taşınmak istiyorum de tahammül edemiyorum de. Kabul etmezse o zaman çalışcam de bi şekilde uzaklaş yani o evden. Ha onu da kabul etmezse sen bilirsin artık
Kuzum eşim ailesine resmen tapıyor. Ailendir tabiki ana baba kutsal at vazgeç demiyorum ama aramizdaki cizgiyi belirle diyorum bana ogretme diyor aramizda en ufak bişeyde hemen ilk suçu ilk lafı bana yapıyor çok savunuyor ailesiniSenin işin zor kendi kendine arkanda kocan olmadan bunları alt etmek, had bildirmek.
Hiç umursama lağım ağızlıları.. Eşin ne diyor bu durumlara?
Kurtulamiyorsun yani yapışmışlar. Ay Allah sabır versin . Eşinin tepki koyması gerek benceTaşındım yaşadığım şehre 2 saat mesafe vardı dükkan açtı buraya geleyim dedim bilmem etmem farklı memleket sonuçta kira da oturuyorum şuan eşyalarımı getirmediler 2. El ve kaynanamın eskilerini kullanıyorum. Ve hala sıkıntılar devam. Kv o şehirde rahat tek başına kp ve 3 kayinlarim burada dükkanda kalıyorlar ve her akşam yemekte bizdeler. 10-11e kadar. Insan bubaliyor bir sure sonra vallahi bak. Asci gibiyim burada. Bende bunu sorguluyorum bu sefer madem bana hiçbişey hak göremeyecekleri kadar gelinleri değilsem neden her akşam soframdalar?
Evet yakamdan dusmuyorlarKurtulamiyorsun yani yapışmışlar. Ay Allah sabır versin . Eşinin tepki koyması gerek bence
Taşındım yaşadığım şehre 2 saat mesafe vardı dükkan açtı buraya geleyim dedim bilmem etmem farklı memleket sonuçta kira da oturuyorum şuan eşyalarımı getirmediler 2. El ve kaynanamın eskilerini kullanıyorum. Ve hala sıkıntılar devam. Kv o şehirde rahat tek başına kp ve 3 kayinlarim burada dükkanda kalıyorlar ve her akşam yemekte bizdeler. 10-11e kadar. Insan bubaliyor bir sure sonra vallahi bak. Asci gibiyim burada. Bende bunu sorguluyorum bu sefer madem bana hiçbişey hak göremeyecekleri kadar gelinleri değilsem neden her akşam soframdalar?
Birliksiniz işiniz yemeğiniz herseyiniz eşin bir nevi gebe ailesine aileside bunu kullanıyor gidecek yeri yapacak işi yok nasılsa..Kuzum eşim ailesine resmen tapıyor. Ailendir tabiki ana baba kutsal at vazgeç demiyorum ama aramizdaki cizgiyi belirle diyorum bana ogretme diyor aramizda en ufak bişeyde hemen ilk suçu ilk lafı bana yapıyor çok savunuyor ailesini
Allaha şükür maddi sıkıntımız yok ama onlar maddi sıkıntıları varmışcasına yapıyorlar söz konusu bana gelince. Her zaman sen gelinsin yapmak zorunda bize bakmak zorundasın kafasindalar. Yorumun için teşekkür ederim canımEşin sana zerre değer vermiyor. Gibi değilsin, aşçisin, hizmetçisin, temizlikçisin ve gece eşin istediğinde cinsellikte yerinde oluyor.
Sen buna değil, elti savaşlarina takildin. O elti en çok kendine değer verdiği için, onz değer veriliyor. O senin yaptiğini asla yapmaz, kayinaileye hizmetçi oynamak.
Tüm kararlari kendin aliyorsun ve bunun sorumlusunu elti ve kayin aile olarak görüyorsun.
En çok kizina acidim. Hem maddi zorluklar, hem sevgisiz bir evlilik, yipranmiş bir anne ile büyümek zorunda. Ve bu gidiş ile oda 18 yaşinda ona değer vermeyen birine kaçar çünkü evde bunu görüyor, normali odur.
Ve evet mesajim sert olanilir fakat seninde silkilenmenin zamani geldi geçti bile.
Ahahahaha dimi o da görür en fazla 1 sene sonra. Evet en büyük sıkıntı bu aslında eşimin ailesine düşkünlüğü. Ve ailesi de bunu bildiği için silah olarak kullanıyorBirliksiniz işiniz yemeğiniz herseyiniz eşin bir nevi gebe ailesine aileside bunu kullanıyor gidecek yeri yapacak işi yok nasılsa..
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama eşine bunu nazlana nazlana güzel güzel cilvesi şekilde izah et onun dilinden konuş anlamazsa taktik değiştir..
Eltine gelince şimdilik öyle olsunlar bırak sonradan izle sen filmin sonunu o eltiden çeker kaynanan eltinle aranı iyi tut kendi tarafına çekmeye bak ondan sonra kaynananızı çatlatırsınız :)
Sanki adam bilerek bunları yapasın diye kaçırmış seniTaşındım yaşadığım şehre 2 saat mesafe vardı dükkan açtı buraya geleyim dedim bilmem etmem farklı memleket sonuçta kira da oturuyorum şuan eşyalarımı getirmediler 2. El ve kaynanamın eskilerini kullanıyorum. Ve hala sıkıntılar devam. Kv o şehirde rahat tek başına kp ve 3 kayinlarim burada dükkanda kalıyorlar ve her akşam yemekte bizdeler. 10-11e kadar. Insan bubaliyor bir sure sonra vallahi bak. Asci gibiyim burada. Bende bunu sorguluyorum bu sefer madem bana hiçbişey hak göremeyecekleri kadar gelinleri değilsem neden her akşam soframdalar?
kusura bakma sen gelinsin bize bakma zorundalar böle düşünmesini biliyorsaniz hiç tavir vermeyeceksin.Allaha şükür maddi sıkıntımız yok ama onlar maddi sıkıntıları varmışcasına yapıyorlar söz konusu bana gelince. Her zaman sen gelinsin yapmak zorunda bize bakmak zorundasın kafasindalar. Yorumun için teşekkür ederim canım
Dayak yediği nerede yazıyor konu sahibininkusura bakma sen gelinsin bize bakma zorundalar böle düşünmesini biliyorsaniz hiç tavir vermeyeceksin.
bide eşten dayak yemişsin.;
her dediği yapmak mi zorundasin
Allah yardimciniz olsun.
önceki konuda. boşanmak konusunda.Dayak yediği nerede yazıyor konu sahibinin
Allaha şükür maddi sıkıntımız yok ama onlar maddi sıkıntıları varmışcasına yapıyorlar söz konusu bana gelince. Her zaman sen gelinsin yapmak zorunda bize bakmak zorundasın kafasindalar. Yorumun için teşekkür ederim canım