Kaynar kazanda yan kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oyle vallahi. Akılsız başımın cezasını belki de bir ömür çekeceğim böyle

Intikam alıp almamaları umurumda değil canim valla donup asklarini benden ötede yasasinlarbenim zoruma giden hakkımın yapılmaması eltimin eşide benim eşimde aynı şekilde çalışıyor aynı parayı kazanıyor ama ben kaçtım diye normal gelin olacak kızla aynı hakkı yiyemiyorum benim bu zoruma gidiyor. Ve bu tip şeyleri para hesabını yapan kişi de kpederim. Ha bu biraz da ortak çalışmaktan kaynaklı. Birde eşim yani eşim suçlu

Neden bi ömür acı çekmeyi, akıllanmaya tercih ediyorsun peki?
Bie ömür çekeceğim diye kullandigim tabir yanlış olmuş. Kimse kimsenin vazgeçilmezi değil tabi herkes bi süre sonra yoluna bakar böyle insanlarla bırak bir ömrü 1 saati bile nasıl geciriyorum valla çok şaşırıyorum

Eşinle konuşmalısın bence canım . Durumu anlat taşınmak istiyorum de tahammül edemiyorum de. Kabul etmezse o zaman çalışcam de bi şekilde uzaklaş yani o evden. Ha onu da kabul etmezse sen bilirsin artık

Senin işin zor kendi kendine arkanda kocan olmadan bunları alt etmek, had bildirmek.

Hiç umursama lağım ağızlıları.. Eşin ne diyor bu durumlara?

Eşinle konuşmalısın bence canım . Durumu anlat taşınmak istiyorum de tahammül edemiyorum de. Kabul etmezse o zaman çalışcam de bi şekilde uzaklaş yani o evden. Ha onu da kabul etmezse sen bilirsin artık
Taşındım yaşadığım şehre 2 saat mesafe vardı dükkan açtı buraya geleyim dedim bilmem etmem farklı memleket sonuçta kira da oturuyorum şuan eşyalarımı getirmediler 2. El ve kaynanamın eskilerini kullanıyorum. Ve hala sıkıntılar devam. Kv o şehirde rahat tek başına kp ve 3 kayinlarim burada dükkanda kalıyorlar ve her akşam yemekte bizdeler. 10-11e kadar. Insan bubaliyor bir sure sonra vallahi bak. Asci gibiyim burada. Bende bunu sorguluyorum bu sefer madem bana hiçbişey hak göremeyecekleri kadar gelinleri değilsem neden her akşam soframdalar?

Senin işin zor kendi kendine arkanda kocan olmadan bunları alt etmek, had bildirmek.

Hiç umursama lağım ağızlıları.. Eşin ne diyor bu durumlara?
Kuzum eşim ailesine resmen tapıyor. Ailendir tabiki ana baba kutsal at vazgeç demiyorum ama aramizdaki cizgiyi belirle diyorum bana ogretme diyor aramizda en ufak bişeyde hemen ilk suçu ilk lafı bana yapıyor çok savunuyor ailesini

Kurtulamiyorsun yani yapışmışlar. Ay Allah sabır versin . Eşinin tepki koyması gerek bence

Eşin sana zerre değer vermiyor. Gibi değilsin, aşçisin, hizmetçisin, temizlikçisin ve gece eşin istediğinde cinsellikte yerinde oluyor.

Sen buna değil, elti savaşlarina takildin. O elti en çok kendine değer verdiği için, onz değer veriliyor. O senin yaptiğini asla yapmaz, kayinaileye hizmetçi oynamak.

Tüm kararlari kendin aliyorsun ve bunun sorumlusunu elti ve kayin aile olarak görüyorsun.

En çok kizina acidim. Hem maddi zorluklar, hem sevgisiz bir evlilik, yipranmiş bir anne ile büyümek zorunda. Ve bu gidiş ile oda 18 yaşinda ona değer vermeyen birine kaçar çünkü evde bunu görüyor, normali odur.

Ve evet mesajim sert olanilir fakat seninde silkilenmenin zamani geldi geçti bile.

Birliksiniz işiniz yemeğiniz herseyiniz eşin bir nevi gebe ailesine aileside bunu kullanıyor gidecek yeri yapacak işi yok nasılsa..

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama eşine bunu nazlana nazlana güzel güzel cilvesi şekilde izah et onun dilinden konuş anlamazsa taktik değiştir..

Eltine gelince şimdilik öyle olsunlar bırak sonradan izle sen filmin sonunu o eltiden çeker kaynanan eltinle aranı iyi tut kendi tarafına çekmeye bak ondan sonra kaynananızı çatlatırsınız :)

Allaha şükür maddi sıkıntımız yok ama onlar maddi sıkıntıları varmışcasına yapıyorlar söz konusu bana gelince. Her zaman sen gelinsin yapmak zorunda bize bakmak zorundasın kafasindalar. Yorumun için teşekkür ederim canım

Ahahahaha dimi o da görür en fazla 1 sene sonra. Evet en büyük sıkıntı bu aslında eşimin ailesine düşkünlüğü. Ve ailesi de bunu bildiği için silah olarak kullanıyor

Sanki adam bilerek bunları yapasın diye kaçırmış seni
Arkasında ailesidr olmaz her dediğimi yapar meselesi
Zaten vicdanlı bir adam olsaydı seni ailenle kötü yapmazdı adam gibi istemeye gelirdi
Sende saf gibi kanmışsın çekiyorsun
Şimdi ne eltiye ne kaynına ne kaynanaya bak yanındaki adama bak her şey onun başının altından çıkıyor

kusura bakma sen gelinsin bize bakma zorundalar böle düşünmesini biliyorsaniz hiç tavir vermeyeceksin.
bide eşten dayak yemişsin.;
her dediği yapmak mi zorundasin
Allah yardimciniz olsun.

Elinde paran yoksa, istedigini alamiyorsan, evet maddi sikinti vardir demek. Ister 1 milyon lira olsun bankada. Eger kendin kullanamiyorsun, degeri 0dir.

Hangi kafada olduklari fark etmiyor. Esin istese herseyi engelleyebilir. Sen kendine deger versen, esine resti çekebilirsin. Ne sen rest çekiyorsun, ne esin birseyi engelliyor. Varsa yoksa sadece eltini elestiriyorsun. Ancak bu sekilde kendi egonu oksuyabiliyorsun. Sende aslinda neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorsun fakat suçu sadece eltiye atmak ile stressin atilmis oluyor ve kendini daha iyi his ediyorsun.

Diyorum ya, olan kizina olacak. Oda kadinin, erkeklere hizmetçi olmasi gerektigini ögreniyor. Annesinin degersiz oldugunu ögreniyor. Sen bohça, altin diye kafana taktikça, aslinda çok daha büyük sorunlar oldugunu görmek istemiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…