- 19 Temmuz 2017
- 400
- 252
- Konu Sahibi Ceylan6868
ben de merak ediyorum nasıl seviyosunuz ya kaynanaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdide akılsızmı yaptın insanları. kaynanasını seven insan senin gözünde öcümü görünüyo. senin kaynana insanlıktan nasibini almamışsa sevenlerin suçu ne, birazda konuştuklarına dikkat et. senin kaynana bu kadar çirkeflik yaparken eşin tavrı nasılAnnasini babasini sevmeyenler kaynanasini seviyor biri tutmus herseyimi anlatirim hep yanimda anamdan bile cok severim diyor akli olmayinca insanda
C Ceylan6868
Kendi annelerimiz de kaynana olmuyor mu? Bizim annemizken melek, gelinin kaynanası olunca şeytan öyle mi? Yok öyle birşey. Herşey iletişimle, saygıyla, sevgiyle başlar. Kaynanasına saydıranlar için diyorum kimse kusuru tek tarafta aramasın biraz da özeleştiri yapsın.
-HAMİLE KALDIĞINIZDA KAYNANIZ VE KAYNINIZ EVİNİZE GELİP BENDEN NEDEN İZİN ALMADIN BİZE NİYE SÖYLEMEDİNİZ DİYE KOCA MAHALLEYİ AYAĞI KALDIRDI MI?Niye sevmesinler? Sırf kaynana diye birinden nefret etmek, durduk yere olay cikartmak mi lazim? Siz bununla mı eğleniyorsunuz?
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen büyük harfle yazmayalım.[/Q
BANA GÖRE BAĞIRMAK ANLAMI TAŞIMIYOR BEN BÖYLE YAZMAYI DAHA ÇOK SEVİYORUMBüyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen büyük harfle yazmayalım.