offf yaaa cok kizginim arkadaslarrrr!
ben 5,5 aylik hamileyim ilk bebegimi bekliyorum. dün k.validemin yanina gittik aksam. konu bebek isiminden acildi. ben kiz olursa illa aliya istiyordum, cok begeniyorum.
o da hiccc beyenmiyorum aliya yi, sevmiyorum. hayir siz koyamazsiniz kendiniz. bak yoksa kendi ismimi koydururum dedi (ismi de ese). aman iyiki kiz olmicak dedi.
neyse erkek bebek bekledigim icin erkek isimlerine döndük. sonrada dedi onun bebegi ölmüs eskiden, ismi de erdogan di. erdogan koyun dedi.
ya biz zaten yurtdisinda yasiyoruz burada yumusak g falan yok.... resmen erdogan dicekler... hic ama hic beyenmiyoruuuum. hem erdogan aslinda soyisim benim bildigim.
yok efendim kuranda yazan bi isim olmaliymis. ben de dedim benim ismimde kuranda yok, önemli olan iyi anlami olmasi. o da dedi hee senin ismin yok kuranda ama koymus annen!
konusmalar biraz sakayla karisik gecti, ama cok sinirlerim bozuldu.
bütün acilari, agrilari ceken anneler, ama sonucta bisey demege hakkimiz yok
kendisinin 4 oglu olmus koymus isimlerini, birakmiyorki bunuda kendimiz koyalim.
napiyim ben ya? kafayi yicem. bu konu icin kavga etmistik esimle daha önce, o da tutturmustu erdogan diye.
iyi hoş da
olay şöyle olsa daha hoş olmaz mı
elbette onun da gönlünden geçen bir isim olacaktır ama bunu dikte eder gibi değil de kendisine "sorulduğunda" fikrini söylesebu isim de olabilir siz bilirsiniz dense???
e karşısındakilerde kör değil ya (hani sırf karşısındakini dellendirmek için davranan bi tip değilse) aklına mantığına uyuyorsa neden olmasın???
gerçekten hiç hoş değil bu tavırlar...
vallahi kocamın isim koydurma hakkı varsa benim de var...
giderim nüfus müdürlüğüne
3 gün sonra doğumum var eşim şehir dışında çocuğu nüfusa yazdırıcak kimse yok acaba şimdi nüfus kağıdını çıkarmak mümkün mü diye rica ederim hamile bi kadını azarlayacak değiller ya ya da bi bayan bulur fikir alırım yazılmöış isim dava dışında nasıl değiştirilir diye...
hiç kimse kusurabkmasın...
yerinde olsam ben 9 ay boş yere karnımda taşımadım der bunu yapardım.....
aaay çok mu cadıyım ne....??????delikafadulden
vallahi gülmemek için zor tuttum kendimi kusura bakma canım bende aynı durumdayım geçen geldi kaynanam iki kız biliyoduk önce bebekleri zehrala azra istiyorum ben dedi eşimde zehra neysede bırakta öbürünü annesi koysun dedi cevap aynen şu: ayyy demi sahi oda var ben hep onu unutuyorum (burdaki o ben oluyorum) sadece gülmekle yetindim şimdi netleşti bi kızım bi oğlum olacak bi kıyamette burdan kopacak bakalım hayırlısı
2 isim koyun...
birini eşiniz seçsin birini siz seçin...
biz de sürekli tartışıyodk eşimle bu yüzden, şimdi iki isim koyduk, ben bi isim seçtim, o da benm ismimi seçti :)
kaynanam görümcelerim iyice gıcık oldu bebeğe kendi adımı da koyunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?