offf yaaa cok kizginim arkadaslarrrr!
ben 5,5 aylik hamileyim ilk bebegimi bekliyorum. dün k.validemin yanina gittik aksam. konu bebek isiminden acildi. ben kiz olursa illa aliya istiyordum, cok begeniyorum.
o da hiccc beyenmiyorum aliya yi, sevmiyorum. hayir siz koyamazsiniz kendiniz. bak yoksa kendi ismimi koydururum dedi (ismi de ese). aman iyiki kiz olmicak dedi.
neyse erkek bebek bekledigim icin erkek isimlerine döndük. sonrada dedi onun bebegi ölmüs eskiden, ismi de erdogan di. erdogan koyun dedi.
ya biz zaten yurtdisinda yasiyoruz burada yumusak g falan yok.... resmen erdogan dicekler... hic ama hic beyenmiyoruuuum. hem erdogan aslinda soyisim benim bildigim.
yok efendim kuranda yazan bi isim olmaliymis. ben de dedim benim ismimde kuranda yok, önemli olan iyi anlami olmasi. o da dedi hee senin ismin yok kuranda ama koymus annen!
konusmalar biraz sakayla karisik gecti, ama cok sinirlerim bozuldu.
bütün acilari, agrilari ceken anneler, ama sonucta bisey demege hakkimiz yok
kendisinin 4 oglu olmus koymus isimlerini, birakmiyorki bunuda kendimiz koyalim.
napiyim ben ya? kafayi yicem. bu konu icin kavga etmistik esimle daha önce, o da tutturmustu erdogan diye.
vallahi gülmemek için zor tuttum kendimi kusura bakma canım bende aynı durumdayım geçen geldi kaynanam iki kız biliyoduk önce bebekleri zehrala azra istiyorum ben dedi eşimde zehra neysede bırakta öbürünü annesi koysun dedi cevap aynen şu: ayyy demi sahi oda var ben hep onu unutuyorum (burdaki o ben oluyorum) sadece gülmekle yetindim şimdi netleşti bi kızım bi oğlum olacak bi kıyamette burdan kopacak bakalım hayırlısı