• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananız Bebeğinize ne isim koyucağınıza karışırsa...

güzel tavsiyeleriniz için KK adına teşekkür ediyorum.

inşallah konu sahibesi arkadaşımız sayenizde 5 yaşındaki çocuğuna artık isim koyacak...

Valla tatlim konunun acilma tarihine bakmak gibi bir sey gelmedi aklima.lakin kendine niye dert edindin bunu onu anlayamadım. .olabilir tarihe bakmadan cevap verebiliriz bundan neden rahatsiz oldun ki

Yumuşak ğ yoksa
Siz başka bi isim bulun ortaklaşa yani ortak karar olsun
Benim ilk bebegimide kaynanama bıraktım çünkü doğumum biraz zor gecti ben sdce bebeğimi saglıkla kucagıma aldıgım için hiç bişeyine karışmadım hem onunda ilk torunu benim ilk oğlum farketmez dedim küçük kaynım koydu adını sonuç
yunus emre oldu
Bence sizde arnızda başka isimlere bakın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:9:hahaha çok tatlısınız, keşke herkes sizin gibi olsa valla :31: kadın tarihe bakmadan yorum yazmış ben de esprili bir dille uyardım. buna bile alınanlar, bunu kompleks yapanlar var.

ivet gördüm alınanlar olmuş :53:
ne var canım bunda bende bakmadım tarihe yaptım yorumumu belki battal koymuştur isminide benim yorumumdan sonra değiştirir belki diye yapmıştım yorumumu aslında maksat o aslında (iyi kıvırabildim mi) :52:

NE GÜZEL DEMİŞSİN kendisinin 4 oglu olmus koymus isimlerini, birakmiyorki bunuda kendimiz koyalim. Şakayla Karışık konuşabiliyorsunuz ne güzel aynen bize yazdığın gibi ona da öyle söyle :16:sen istemiyorsan hiç bir güç ikna edemez seni doğunca bebeğiniz kimliğinde görür babaannesi ismini :9:

sanki forumda görmüştüm, bebeği olan bir kadın hastanedeyken babası gidip annenin istemediği bir ismi koymuştu. çok sinir bozucu bir durum. bunun gibi bir şey yaşanabilir olmasa amaaan boşver gider istediğin ismi koyarsın derdim de, eşinin sensi gidip kafasına göre kimlik çıkartma ihtimali korkunç sinir bozucu. en azından ikinci ismi koymayı başarırsan erdoğan demekten kurtulursun.

offf yaaa cok kizginim arkadaslarrrr!
ben 5,5 aylik hamileyim ilk bebegimi bekliyorum. dün k.validemin yanina gittik aksam. konu bebek isiminden acildi. ben kiz olursa illa aliya istiyordum, cok begeniyorum.
o da hiccc beyenmiyorum aliya yi, sevmiyorum. hayir siz koyamazsiniz kendiniz. bak yoksa kendi ismimi koydururum dedi (ismi de ese). aman iyiki kiz olmicak dedi.

neyse erkek bebek bekledigim icin erkek isimlerine döndük. sonrada dedi onun bebegi ölmüs eskiden, ismi de erdogan di. erdogan koyun dedi.
ya biz zaten yurtdisinda yasiyoruz burada yumusak g falan yok.... resmen erdogan dicekler... hic ama hic beyenmiyoruuuum. hem erdogan aslinda soyisim benim bildigim.

yok efendim kuranda yazan bi isim olmaliymis. ben de dedim benim ismimde kuranda yok, önemli olan iyi anlami olmasi. o da dedi hee senin ismin yok kuranda ama koymus annen!

konusmalar biraz sakayla karisik gecti, ama cok sinirlerim bozuldu.
bütün acilari, agrilari ceken anneler, ama sonucta bisey demege hakkimiz yok :(

kendisinin 4 oglu olmus koymus isimlerini, birakmiyorki bunuda kendimiz koyalim.

napiyim ben ya? kafayi yicem. bu konu icin kavga etmistik esimle daha önce, o da tutturmustu erdogan diye.

He de gec ve tabiki kendi istedigin adi koy.hangi cagda yasiyoruz.

Back