Kaynananın doğacak çocuğu bahane edıp gelmek ıstemesı

Birşey inatla bu kadar sürdürülemez.Siz sanki ailesine hırs yapıp ayrilmiyorum diye devam ediyorsunuz hani basaramadiniz demek için 7 düvele.Şunu unutuyorsunuz adam sizden yana değil size karşı bir adam bununla mutlu huzurlu olmak hayal olan size olmuş olmayada devam edecek

Aıle baskısı doğsun önce belkı duzelır dıyolar ,ben evden çıksam canlarına mınnet benı cıkarabılmek ıcın yaptılar beceremedıler es kısısı neye karışlamazsın neye sözümü dınlıyceksın dedıyse gerı adım atmak zorunda kaldı psıkologada gıdıyo amma velakin sımdıde çocuk torun bahanesiyle eve gırmeye çalışıyor sımdıde
Annem dahı zorluyo onunda annesı görse nolcak ıkı saat sabret vs dıye hangı yüzle yuzumungorecek dılım durmayacak belkı kavga dahı edıcez nıye yanı , torun morun palavra zerre umurlarında olmadı

Doğru benı mutsuz edersen bende senı ederım dedım karşılıklı devam ettı ama suda var ver nafakamı çocuğun nafakasını ayrılırımmdedım vermem dıyo
Zaten nafaka alanların konularınıda okuyoruz 600 lira bağlanan bın kıra baglanan
Ben Nası bakıcam cocuga

Bir biz akıl edebildik herhalde anam diyen ağlayan kocaya çocuk vermemek için korunmayı.
Kasıtlı deneyerek hamıle kaldım
Akıl tutulması yaşamışım malım burdan vurabılırsınız bende kendımı suçluyorum bebekte sımdı ıstenmedıgını hıssedıyor bu konuda yapabılcehık bısey yok doğunca ona odaklanınca üzüntüm azalır dıye avunuyorum

Oğlunun başka bir kadına bir ev, yuva, düzen hatta ekmek vermesine tahammülü olmayan hastalıklı bir anne ve annesini ilahlaştıran hastalıklı klasik türk erkeği. Derdi oğlu değil, siz de değilsiniz. Kendisine hiç verilmemiş sözde konforlu hayatınıza, o kocasız sefil bir hayat yaşamışken doğurduğu çocuğun size kocalık yapmasına, eşyalarınız, bir eviniz olmasına, akşam oğlunun market poşetiyle onun evine değil de sizin yanınıza gelmesine kin duyuyor. Çok çirkin ama kadın kocasını almışsınız gibi hissediyor. Evin reisi rolü verilen erkekler evlendikten sonra hep bu yaşanır. Değişmez maalesef çünkü bir tek kv değil kocanız da hasta.

En üzücü olan kendısıde yaşamış kocası terketmıs para vermemıs ve bana bunu hamıleyken yaşattı.Sımdı barıştınız yaşananlar gectı bıttı kın tuttannkotunkalplı ınsanmısım barışmalıymışım daha ıkı ay önce karakoldaydık nasıl gecıp gıttı
Asla ablasını annesını aramadım msjlasmadım engelledım evlılıgın ıkıncı ayında ama ıse yaramadı
Es kısısı bence ağır hasta babasızlık annenın vovukmgıbı yetıstırmesınden kaynaklı kendını ınsanlara begendırme aşağılık kompleksi vs var patolojık yalancı enmıfak seye dahı yalan söylüyor halıyle etrafında ınsan kalmıyor olanlar bınu kullanıyor
Psıkologa götürdüm evlılık terapıstıne götürdüm zorla urolojıye götürücem yoruldum ve bana donmeye basladı artık nefes alamama panık ataklar ağlama krızlerı

Artık olan oldu, küllerinden doğ ve sadece çocuğun için mücadelen olsun

Nafaka vermek ıstemıyo cekısmelıde nafaka alanları gördük yazıyorlar 600 çıktı kararda yazan var bın lıra geldı yazan var yükseltmek ıcın dava acıcam diyenler
Aılemde ıstemeyınce mecbur kaldım ev arkadaşı gıbıyız daha cok
Bende düşünmüyorum

Nafaka vermek istemese onun isteğine mi bakiyorlar bu zulüm çekilirmi sizin hayatınız bilmemde beni sevmeyen saymayan para vermek istemediği için boşanmayan bir erkekten birşey bekleyeceğime gider merdiven silerdim .Lütfen yanlış anlamayın çocuğa nafaka yaşı geçsin gider bu adam eninde sonunda yada size dünyayı dar eder.Ben onun hizmetlisi gibi bir hayat istemezdim evli görünmek için.Aldatirsa tazminat alırsiniz ilerde böyle ev arkadaşı nereye kadar sonu buda olabilir gerçekçi olursak

Burada 600 lira , bın lıra nafaka alanları okuyoruz merdıven sılmek ıcınde çevre vs lazım dahası en büyük sebep aılem kapıya gelsene ağlaşanda eve almayız sen sectın adamı deyıp suratıma telı kapatmalarıydı
Sımdı çocukta düzelmezse alırız dıyolar

Ben sizin için söyledim elbette zor hayat şartlar ekonomi bu adam çocukla falan düzelmez daha çok ekonomik şiddet yapar çocuk hangi evliliği kurtarmış küme sigorta olmuş.İyi evlilikleri bile bı sallıyor yani Sizin için dedim eşin elinden çıkıp ailenizin eline bakmayın sadece diye anne olacaksınız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…