- 8 Şubat 2024
- 3.430
- 4.659
-
- Konu Sahibi littlelonely
Aıle baskısı doğsun önce belkı duzelır dıyolar ,ben evden çıksam canlarına mınnet benı cıkarabılmek ıcın yaptılar beceremedıler es kısısı neye karışlamazsın neye sözümü dınlıyceksın dedıyse gerı adım atmak zorunda kaldı psıkologada gıdıyo amma velakin sımdıde çocuk torun bahanesiyle eve gırmeye çalışıyor sımdıdeBöyle kişilerle inatlaşmaya ne gerek. Nre vaad ettiler ki size? Bu kadar vazgeçilemiyorlar. Bas tekmeyi dava çekişmeliye dönsün yıllarca ugrassınlar mahkemelerde. Dön annenin evine velayeti de al . Görüş günlerinde gelip görür gider kocan. Neyine sevdin de yanında kalıyorsun anlamadım
Bir biz akıl edebildik herhalde anam diyen ağlayan kocaya çocuk vermemek için korunmayı.Allah aşkına anammm diye ağlayan adamdan çocuk yapmak için nasıl sevisebildin ? Ayrıca o kadar karmaşık yazmışsın ki devam edilmiyor.
Doğru benı mutsuz edersen bende senı ederım dedım karşılıklı devam ettı ama suda var ver nafakamı çocuğun nafakasını ayrılırımmdedım vermem dıyoBirşey inatla bu kadar sürdürülemez.Siz sanki ailesine hırs yapıp ayrilmiyorum diye devam ediyorsunuz hani basaramadiniz demek için 7 düvele.Şunu unutuyorsunuz adam sizden yana değil size karşı bir adam bununla mutlu huzurlu olmak hayal olan size olmuş olmayada devam edecek
Kasıtlı deneyerek hamıle kaldımBir biz akıl edebildik herhalde anam diyen ağlayan kocaya çocuk vermemek için korunmayı.
En üzücü olan kendısıde yaşamış kocası terketmıs para vermemıs ve bana bunu hamıleyken yaşattı.Sımdı barıştınız yaşananlar gectı bıttı kın tuttannkotunkalplı ınsanmısım barışmalıymışım daha ıkı ay önce karakoldaydık nasıl gecıp gıttıOğlunun başka bir kadına bir ev, yuva, düzen hatta ekmek vermesine tahammülü olmayan hastalıklı bir anne ve annesini ilahlaştıran hastalıklı klasik türk erkeği. Derdi oğlu değil, siz de değilsiniz. Kendisine hiç verilmemiş sözde konforlu hayatınıza, o kocasız sefil bir hayat yaşamışken doğurduğu çocuğun size kocalık yapmasına, eşyalarınız, bir eviniz olmasına, akşam oğlunun market poşetiyle onun evine değil de sizin yanınıza gelmesine kin duyuyor. Çok çirkin ama kadın kocasını almışsınız gibi hissediyor. Evin reisi rolü verilen erkekler evlendikten sonra hep bu yaşanır. Değişmez maalesef çünkü bir tek kv değil kocanız da hasta.
Artık olan oldu, küllerinden doğ ve sadece çocuğun için mücadelen olsunKasıtlı deneyerek hamıle kaldım
Akıl tutulması yaşamışım malım burdan vurabılırsınız bende kendımı suçluyorum bebekte sımdı ıstenmedıgını hıssedıyor bu konuda yapabılcehık bısey yok doğunca ona odaklanınca üzüntüm azalır dıye avunuyorum
Anam diye ağlayan adamı koca yapmadigim için bir şey diyemeyecemBir biz akıl edebildik herhalde anam diyen ağlayan kocaya çocuk vermemek için korunmayı.
Biz kör kuyulara düşerek böyle bir hata yaptık beybi ama gel gör şimdi anasına gitmiyor evinde oturuyor aşkım benim canım kocam oyAnam diye ağlayan adamı koca yapmadigim için bir şey diyemeyecem
Senin de koca gidince canım kocammm diyorsunBiz kör kuyulara düşerek böyle bir hata yaptık beybi ama gel gör şimdi anasına gitmiyor evinde oturuyor aşkım benim canım kocam oy
Gelince de dedimSenin de koca gidince canım kocammm diyorsunuzaktaki davul sesi gibi
Fanfinifinfon için dedin adam geldi 3 gün kaldı döndüGelince de dedim
Aşağağaşahah ya güldürme beFanfinifinfon için dedin adam geldi 3 gün kaldı döndüneyse şaka yapıyorum bebiş Allah mutluluğunuzu daim etsin
Nafaka vermek ıstemıyo cekısmelıde nafaka alanları gördük yazıyorlar 600 çıktı kararda yazan var bın lıra geldı yazan var yükseltmek ıcın dava acıcam diyenlerİyide yazık degilmi o çocuğa bile bile lades bu evliliği hangi motivasyonnla yaptınız hangi motivasyonla surdurdunuz.Adam sizi boşamak istemiş nafaka vermemek için geri dönmüş.Cok mu asiksiniz bu kadar anneci kocaya size neler yapmışlar yahu hicmi canınızın kıymeti yok.Bana çok tuhaf geldi ben evliliğinizin süreceğini sanmıyorum .Zaten ortada evlilik de görmüyorum.
Burada 600 lira , bın lıra nafaka alanları okuyoruz merdıven sılmek ıcınde çevre vs lazım dahası en büyük sebep aılem kapıya gelsene ağlaşanda eve almayız sen sectın adamı deyıp suratıma telı kapatmalarıydıNafaka vermek istemese onun isteğine mi bakiyorlar bu zulüm çekilirmi sizin hayatınız bilmemde beni sevmeyen saymayan para vermek istemediği için boşanmayan bir erkekten birşey bekleyeceğime gider merdiven silerdim .Lütfen yanlış anlamayın çocuğa nafaka yaşı geçsin gider bu adam eninde sonunda yada size dünyayı dar eder.Ben onun hizmetlisi gibi bir hayat istemezdim evli görünmek için.Aldatirsa tazminat alırsiniz ilerde böyle ev arkadaşı nereye kadar sonu buda olabilir gerçekçi olursak