- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Bacım nasıl dayanıyosun bunlara sen baba evıne gitmişken nasıl geri dondun ve kafamda bır suru soru
Allah yardımcın olsun iyi sabrın varmış.heo vermişssin ama karşılığını almamıssın.okaynananı gerçekten Allah islah etsin aslında baska bısey dıcektım ya neyse
Konuşmamaya devam edin, kendinize; sağlığınıza da dikkat edin, dilerim ona kesinlikle bir daha muhtaç kalmazsınız, eşinizle de ayrı bir eve çıkarsınız umarım en kısa zamanda.
Eskıleri ısıtıp ısıtıp acmamak en iyisi canım yoksa sağlıklı bi evlılık olmaz. Ama lanet kv denen insanlar yüzünden evlılık iğrenç bi hal alıyor. Allah sizin evlılıgınızk ve tüm böyle kv olanları korusunEsimle problemimiz olan konulari halledip,evliligimizin bana gore yukselis doneminde bu tur bisey yasamak zor oldu. Ama sunu belirteyeyim eve geri dondugumdwn beri o konuda hic konusmadik ve her haftasonu esimle rutin gezmelerimize gidiyoruz ve bu sefer uzerine ek olarak suprizlerle geliyor esim...
Ayy kayınvalidenizin dediği küfürleri be hayatımda duymadım. Dondum kaldım resmen. Ne kadar terbiyesizce bir diyalog geçmiş. Siz daha kadınla muhattap oluyorsunuz. Vallahi onların tek bir tanesini değil ucunun kenarını söylese bana, asla ama asla suratına bakmam. Siz daha medet umuyorsunuz.
Böyle bi kayınvalideyle konuşmamak daha hayırlı zaten. Her şerde bi hayır vardır. Çok iyi olmuş bence tartışmanız. Eşiniz yanınızda çocuğunuz yanınızda o da evinde çatlasın. Çok gıcık oldum kadına.
Canım bak kocanla mutlu olmaya bak. Onlarla da asla görüşme. Hasetlerinden çatlasınlar.Zaten ben babamlardayken ortak bir tanidigimiza gorumcem "bir daha asla bu eve adimini atamaz,bosansinlar" demis . Kaldi ki kendisi bosanmis cocuklariyla baba evinde.
Eltim" esyalarini neden biz goturecekmisiz,giden kendisi gelip alir,zaten beni kiskaniyor,derdi benimle,zaten gelemez bir daha" demis...
O kufurler ne oyle ya midem bulandi.tartismaninda bi seviyesi vardir.benim kv bunlari soylese olene kadar bakmam suratina.igrenc kadin.
Bi de böyle kıskandırmaya falan çalışırlar kuş beyinliler. Ben bu yaşıma kadar babamdan yüksek ses duymadım kaynananın küfürlerine mi katlanıcam. Yürüsün gitsin. Cehenneme kadar yolu var.Medet ummuyorum. O kadin hakkinda tek duam "Allah dusurmesin"
Alismis geleni geceni azarlamaya,azarladikca onlarin susmasina. Ben de haksizliga gelemedigim icin..... Bana bir de diyor ki "eltine o kadar laf soyledim,aglattim bana sesini bile cikarmadi" dedim ki" sen onunla beni bir kiyaslayamazsin,dogurdugun cocuklarinin hepsinin huyu ayni mi ki sen onunla beni bir tutuyorsun, istiyorsun ki basina vurayim otursun,basina vurayim kalksin"
Koskoca kadın ne terbiyesizmiş ettiği küfürlere bak.
Ben olsam çocuğuma bakmasını beklemem, kaçırırım çocuğu öyle terbiyesizden.
Bence kesinlikle ailene yakın bir eve taşının. Ona yakın olmanız çok kötü.
Gerektiğinde çocuğuna annen bakar.
Eşinle konuş güzelce.
Kayınvalidenin de sivri dillisi ayrı, küfürbazı daha bi ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?