• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla tartistik

minikyaramaz

Sabır-Şükür-Dua
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.047
36
158
Selam kizlar... oncelikle eski konumdan bahsedip sonrasinda yasadiklarimi anlatacagim.

Esimin travesti konusunu hatirlayaniniz olur. Bu konuda esimle evlilik terapistine gittik ve cocuklukta yasadigi bir olay sonucu ortaya ciktigini ogrendik. Elbirligiyle bu kotu gunleri geride biraktik.

Yaklasik bir ay evvel oglumla disari cikacaktik. Sabah oglum odasinin duvarini boyamisti ve uyarmistim kiii tam cikmak uzereyken yeniden cizgidini gordum kizdim ve poposuna vurdum. Oglum aglamaya basladi ve o anda kv bize geldi."cocugu neden dovuyorsun" dedi,dedim ki "duvari cizmis" pesinden hemen "cocuk ne yapsin mal gibi evde tek basina" dedi. Bende "ne yapsin gidecek yeri mi var? Size ciksa kovuyorsunuz,eltimlere ciksa eltim kovuyor"dedim.

Annemlere hakaret etmeye basladi,durduk yere ole olunca sinirlendim ve "Allah seni islah etsin" dedim. Ben miyim bunu diyen "defol git"dedi bana. "Tamam,gidiyorum"dedim. Sonrasinda "oglum gelsin ole gidersin" demeye basladi. Bu arada ben yaptiklari ayirimciliklardan bahsederken,o aileme ve bana hakaretler,kufurler ve unutamadigim "oglumun s.kini ye,oglumun b,kunu ye, s.ki gordun a.min kalkti" sozleriydi.

Uzatmayayim. Esim geldi esime "oglum bana hakaret etti,bana kufur etti.beni dovecekti" dedi. Ben Allah icin dogru soyle sana sadece ""Allaj seni islah etsin dedim"dedim. Esimin yaninda da tartistik. Sonrasinda esim annesini alip evlerine cikardi. Ben esim gelmeyince uzuldum. Oglumu alip annemlere gittim ve olan biteni anlattim. Onlarda sagolsunlar arkamda durdular. Esim iki gun sonra beni aradi "annemden ozur dile" ,"hayir"dedim. Akabinde babam once kp i arayip "kimlikleri ve kiyafetleri getirin" dedi. Aradan zaman gecmesine ragmen ses soluk cikmayinca babam bu kez esimi aradi,uzun uzun konustular sonunda da " ya karini alirsin ya da kimlikleri getirirsin bu is biter,benim kizim ozur dilenecek bisey yapmamis"dedi. Esim de "esimin basimin uzerinde yeri var" demis ve geldi aldi beni.

Esimle yasanilan olay hakkinda hic konusmadik. Gayette guzel giden bir evliligimiz var. Aile apartmanindayiz ve kv de kiracilara dahi "olanlardan haberiniz var mi?" Diye baslayan cumlelerle beni kotuluyormus ve eltimle kiyasliyormus .....

Suan da kv,elti ile gorusmuyorum. Gorsemde gormemezlikten geliyorum.

Bu arada tartismanin asil konusu su: oglum dogdugundan beri kaynanadan hicbir destek gormedim manevi anlamda. Ornek olarak ; oglumu dogurdum,dikislerim iltihap toplamis,ben sancidan oturamiyorum kv de "naz yapiyorsun,naz" dedi dedi.... annemler dayanamadi halime cunku bebege de bakamaz hale gelmistim aldilar beni evlerine goturduler. İnanin buyuk abdestimi bile altima yapiyordum,dikislerden dolayi,cocugumu bile emziremiyordum... bir hafta icinde hergun acillere gittik ve son gitmemizde iltihap patlasi ve bir hafta hastane de kalmistim. Onda bile zorla hastaneye yattim oldu.

Oglum alti aylik.belim tutuldu.esim ise gitmisti. Coxuk acikti,mama yapilmasi gerek. Kvde de anahtarim var. Aradim,once evdeyim dedi"cocuga gel mama yap" dedikten sonra ise bilmem nerdeyim dedi. Bir saat sonra geldi,cocuk acliktan cigiriyor kapiya vurdu vurdu gitti. Sonrasinda esim geldi oglumu annemlere goturdu. Aksama dogru kv geldi ve "olum doseginde de olsa o kapi acilir"" dedi,cekti gitti.

Son olayda. Bazi kan degerlerim yuksek cikti ve doktor bana yuruyus verdi. Kv ye dedim bakar misin? Bakamam dedi. Bir hafta sonra eltim ise baslayacagim cocuga kaynanam Bakacak dediginde dunyalar basima yikildi ve ben o gunden sonra onlara mesafe koydum.....

Biraz karisik mi oldu ne? Sonuc olarak kv ile konusmuyorum. İcimi dokmek istedim.. ..

Konuşmamaya devam edin, kendinize; sağlığınıza da dikkat edin, dilerim ona kesinlikle bir daha muhtaç kalmazsınız, eşinizle de ayrı bir eve çıkarsınız umarım en kısa zamanda.

Bacım nasıl dayanıyosun bunlara sen baba evıne gitmişken nasıl geri dondun ve kafamda bır suru soru
Allah yardımcın olsun iyi sabrın varmış.heo vermişssin ama karşılığını almamıssın.okaynananı gerçekten Allah islah etsin aslında baska bısey dıcektım ya neyse

Ayy kayınvalidenizin dediği küfürleri be hayatımda duymadım. Dondum kaldım resmen. Ne kadar terbiyesizce bir diyalog geçmiş. Siz daha kadınla muhattap oluyorsunuz. Vallahi onların tek bir tanesini değil ucunun kenarını söylese bana, asla ama asla suratına bakmam. Siz daha medet umuyorsunuz.

Böyle bi kayınvalideyle konuşmamak daha hayırlı zaten. Her şerde bi hayır vardır. Çok iyi olmuş bence tartışmanız. Eşiniz yanınızda çocuğunuz yanınızda o da evinde çatlasın. Çok gıcık oldum kadına.

Bacım nasıl dayanıyosun bunlara sen baba evıne gitmişken nasıl geri dondun ve kafamda bır suru soru
Allah yardımcın olsun iyi sabrın varmış.heo vermişssin ama karşılığını almamıssın.okaynananı gerçekten Allah islah etsin aslında baska bısey dıcektım ya neyse

Esimle problemimiz olan konulari halledip,evliligimizin bana gore yukselis doneminde bu tur bisey yasamak zor oldu. Ama sunu belirteyeyim eve geri dondugumdwn beri o konuda hic konusmadik ve her haftasonu esimle rutin gezmelerimize gidiyoruz ve bu sefer uzerine ek olarak suprizlerle geliyor esim...

Konuşmamaya devam edin, kendinize; sağlığınıza da dikkat edin, dilerim ona kesinlikle bir daha muhtaç kalmazsınız, eşinizle de ayrı bir eve çıkarsınız umarım en kısa zamanda.

Hedefimiz ayri eve cikmak zaten. Biraz birikimimiz var,hatta ben esime demedwn esim bana ev bakiyorum,haberin olsun dedi. Dunyalar benim oldu. Hatta yarin bir ev bakacagiz.hayirlisi olur insallah.

Esim huyumu bilir.cok inadim. Ozurde dilemeyecegimi konusmayacagimi cok iyi bilir

Esimle problemimiz olan konulari halledip,evliligimizin bana gore yukselis doneminde bu tur bisey yasamak zor oldu. Ama sunu belirteyeyim eve geri dondugumdwn beri o konuda hic konusmadik ve her haftasonu esimle rutin gezmelerimize gidiyoruz ve bu sefer uzerine ek olarak suprizlerle geliyor esim...
Eskıleri ısıtıp ısıtıp acmamak en iyisi canım yoksa sağlıklı bi evlılık olmaz. Ama lanet kv denen insanlar yüzünden evlılık iğrenç bi hal alıyor. Allah sizin evlılıgınızk ve tüm böyle kv olanları korusun

Ayy kayınvalidenizin dediği küfürleri be hayatımda duymadım. Dondum kaldım resmen. Ne kadar terbiyesizce bir diyalog geçmiş. Siz daha kadınla muhattap oluyorsunuz. Vallahi onların tek bir tanesini değil ucunun kenarını söylese bana, asla ama asla suratına bakmam. Siz daha medet umuyorsunuz.

Medet ummuyorum. O kadin hakkinda tek duam "Allah dusurmesin"

Alismis geleni geceni azarlamaya,azarladikca onlarin susmasina. Ben de haksizliga gelemedigim icin..... Bana bir de diyor ki "eltine o kadar laf soyledim,aglattim bana sesini bile cikarmadi" dedim ki" sen onunla beni bir kiyaslayamazsin,dogurdugun cocuklarinin hepsinin huyu ayni mi ki sen onunla beni bir tutuyorsun, istiyorsun ki basina vurayim otursun,basina vurayim kalksin"

Böyle bi kayınvalideyle konuşmamak daha hayırlı zaten. Her şerde bi hayır vardır. Çok iyi olmuş bence tartışmanız. Eşiniz yanınızda çocuğunuz yanınızda o da evinde çatlasın. Çok gıcık oldum kadına.

Zaten ben babamlardayken ortak bir tanidigimiza gorumcem "bir daha asla bu eve adimini atamaz,bosansinlar" demis . Kaldi ki kendisi bosanmis cocuklariyla baba evinde.
Eltim" esyalarini neden biz goturecekmisiz,giden kendisi gelip alir,zaten beni kiskaniyor,derdi benimle,zaten gelemez bir daha" demis...

O kufurler ne oyle ya midem bulandi.tartismaninda bi seviyesi vardir.benim kv bunlari soylese olene kadar bakmam suratina.igrenc kadin.

IMG_8435529900174.jpeg
budur:))

Koskoca kadın ne terbiyesizmiş ettiği küfürlere bak.
Ben olsam çocuğuma bakmasını beklemem, kaçırırım çocuğu öyle terbiyesizden.
Bence kesinlikle ailene yakın bir eve taşının. Ona yakın olmanız çok kötü.
Gerektiğinde çocuğuna annen bakar.
Eşinle konuş güzelce.

Sakın konuşmayın,iftiracı insandan korkulur.Ayrıca ettiği laflar da yenilir yutulur değil,kaç yaşında kadın terbiyesiz resmen.

Zaten ben babamlardayken ortak bir tanidigimiza gorumcem "bir daha asla bu eve adimini atamaz,bosansinlar" demis . Kaldi ki kendisi bosanmis cocuklariyla baba evinde.
Eltim" esyalarini neden biz goturecekmisiz,giden kendisi gelip alir,zaten beni kiskaniyor,derdi benimle,zaten gelemez bir daha" demis...
Canım bak kocanla mutlu olmaya bak. Onlarla da asla görüşme. Hasetlerinden çatlasınlar.

O kufurler ne oyle ya midem bulandi.tartismaninda bi seviyesi vardir.benim kv bunlari soylese olene kadar bakmam suratina.igrenc kadin.

Bende aynisini yapiyorum ve sagda solda evine geldi yanimiza cikmadi diyormus..... cok bekler...... o kadar hakareti yap,oglunu isten cagir bana karsi ofkelenmesini saglamaya calis,esim ofkelenmeyince cileden cikip aglamaya baslayan bir kadindan.......

Medet ummuyorum. O kadin hakkinda tek duam "Allah dusurmesin"

Alismis geleni geceni azarlamaya,azarladikca onlarin susmasina. Ben de haksizliga gelemedigim icin..... Bana bir de diyor ki "eltine o kadar laf soyledim,aglattim bana sesini bile cikarmadi" dedim ki" sen onunla beni bir kiyaslayamazsin,dogurdugun cocuklarinin hepsinin huyu ayni mi ki sen onunla beni bir tutuyorsun, istiyorsun ki basina vurayim otursun,basina vurayim kalksin"
Bi de böyle kıskandırmaya falan çalışırlar kuş beyinliler. Ben bu yaşıma kadar babamdan yüksek ses duymadım kaynananın küfürlerine mi katlanıcam. Yürüsün gitsin. Cehenneme kadar yolu var.

Koskoca kadın ne terbiyesizmiş ettiği küfürlere bak.
Ben olsam çocuğuma bakmasını beklemem, kaçırırım çocuğu öyle terbiyesizden.
Bence kesinlikle ailene yakın bir eve taşının. Ona yakın olmanız çok kötü.
Gerektiğinde çocuğuna annen bakar.
Eşinle konuş güzelce.

Bu saatten sonra zaten o kadindan evladima bakmasini birakin onunla ayni ortamda bulunmasini dahi istemiyorum. Simdiye kadar zaten annem bakti.

Kayınvalidenin de sivri dillisi ayrı, küfürbazı daha bi ayrı.

Kendine kalsa 4/4 luk kaynana.... ogluna diyor ki " oglum Allah sana peygamber sabri versin,nasil basediyorsun bu kadinla,seni parmaginda oynatiyor" diyor,pesinden de "sen ne lanet bir insandinda basimiza gectin,Allah belani versin,Allah seni kahretsin,ne gelinligini gordum,ictiginiz bardagi mi kaldirdiniz,gorumcenize yardim mi ettiniz,sen torunlarimi kiskaniyorsun" felan filannnnnm

Back