Kaynanamla geçen tatsız konuşma

Belki gırgıra vuramıyorum ama çok mu kötü şey demişim ki kendisi uzatıyor olayı. Koparıp yedekte hazır dursun dedim ona bile alınmış ya

Sonra bir şey oluyor esimde o yapar bosver diyor kısmını anlamadim. Bizim burda elini carpasan 10 kisiden 0 nın kv si yemeğini yapıyordur 100 kisiden belki 1 inin. O bir şey kısmı ne? Bize de çok şey oluyor ama yine yapıyoruz. Madem istemiyorsun yapsın o bir şey oluncada yapacaksin

Birde yaşlı insanlar gençleri kesinlikle idare etmiyor bunlar tersine oluyor ağızlarına gelen lafları söylüyorlar, üzücü olanda bu

Belki gırgıra vuramıyorum ama çok mu kötü şey demişim ki kendisi uzatıyor olayı. Koparıp yedekte hazır dursun dedim ona bile alınmış ya

Olabilir, nazlı olur kimi.
Belki nazlanmak istiyor. :)

Ne kvler var.
Doğruyu diyeyim ben kaynanamdan hiç annelik görmedim.
Kötülük de görmedim açıkça diye yine iyidir diyorum.
Sizinki gibi olsaydı aşımı, yavrumu düşünseydi.
Gerçekten nazlardım da, okşardım da..

Tanıyorsunuz, az gönlünü alın.
Bu yaşta sizin için zahmet çekiyor, zorunda da değil.
Ben olsam hediyelerle, jestlerle alırdım gönlünü. :)

Birde yaşlı insanlar gençleri kesinlikle idare etmiyor bunlar tersine oluyor ağızlarına gelen lafları söylüyorlar, üzücü olanda bu

Aslına bakarsanız bu yaşta gün gün gezmek yerine torununa bakma sorumluluğunu, hatta koca insanların aşını
düşünme sorumluluğunu alarak gençleri idare etmiş oluyorlar..
Doğru açıdan bakmalıyız..

Bilmem ben belki gerçekten iyi insanlara denk gelmediğimden, böyle özverili insanlara karşı
çok hoşgörülüyüm.

Torun tatlı geliyor laf sokmaları olmazsa çok iyi olacak, gençtir cahildir demiyorlar,
Onun için kaynana lafına aşırı tepki vermemek gerekir, ama oda gençlerin elinde olmuyor bazen

Bilmiyorum sizler nasılsınız ama ben kendi annemle de anne kız duyguları yaşayamadığım için kv ile de hep mesafeliyim. Yani gönül alacak kadar kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Kendisine karşı da kırgınlık beslemiyorum. Yani benim açımdan sorun yok kendisi de dün normale dönmüştü biraz.

Şu kv leri bu kadar hayatınıza almasanız olmuyor mu? Yemek yaparsa karısır tabi havalara girer böyle...tek çare kv mi yani cocuk için?

Ya bilmiyorum yapınca laf ediyolar işte . Torunumdur Allah rızası için yapayım dese böyle laf ta etmez . Ha şu konuda hakkını yememek lazım,bu zamanda çoğu kaynana gelinine yemek falan yapmaz .Ancak hizmet bekliyorlar. Çocuklar sanki .Bende çalışıyorum. Yol da gidiyorum üstelik . Kaynanama uzağız . Bir kere geldiğinde evi temizlemiş. Gerek te yoktu ben o gelmeden temizlemiştim . Işten geldim .Baktım surat beş karış . Eşim gelince de ay işte oğlum şuraları sildim supürdüm bilmem ne tripli tripli diyor bide .O kadar sinirlenmistim ki .Dengesiz bak yapmasaydın. Ben mi yap dedim .Üstelik eve girer girmez teşekkür ederm anne falan da demiştim . Ama sonrasında eşime laflarını duyunca "e yapmasaydın anne boşuna yorulmuşsun"dedim buz gibi bi ses tonuyla. Haketmişti ama .

Şu kv leri bu kadar hayatınıza almasanız olmuyor mu? Yemek yaparsa karısır tabi havalara girer böyle...tek çare kv mi yani cocuk için?
KV tek eşinden boşanmış. Eşim evin tek oğlu bir de görümce var. KV çalışmıyor yani bütün hayatı kızı oğlu üzerine geçiyor. Oğlum ilk torun biraksam gece de bende kalsın diyor. Aşırı çok seviyor ben mesafeyi çoktan koydum aslında en azından kıyafet dolabindaki giysilerimin yeri değişmiyor artık. Yani değişik bir karakter bizim ödediğimiz kredi kartı ile benim beğenmediğim şeyler alıyordu ilk aylarda benim evime. Yani evime alacağım microfiber toz bezine bile müdahale etmeyi seven birisi. Ne zamandır sorunsuzdu işte denk geldi olay oldu yine . Mesela şu anda KV görüntülü oğlumu izliyor. Hafta sonu diye değil ama hafta içi bile eve gidince yine arar

Tabi ki kişisel tercihtir, ben oğlum hastayken bile çağırdığımda gelmeyen bir kv dem olduğu için, bana nimet geliyor böyle torun bakmaları.

Onu benimkşnde yapardı nadir eşim evde ben işte olduğum vakit mobilyaları istediği gibi değiştirip, mutfağın dolabından tutun tezgahı kendi istediği gibi düzenlemişti bir gün eşimde o kadar sevinmişti ki annem annem deyip duruyordu ki ben düzenle dememiştim
Birde mutfağa girdiğimde ne yağı nede salçayı bulamamıştım ama sesimi çıkarmadım yoksa eşimle tartışırdık zaten işten yorgun gelmişim ertesi hafta yine mobilyalar ve mutfağın düzenini kendim nasıl istiyorsam öyle düzenlemiştim,

Bizimki de demeden yapıyor işte. Eşim de annem yapmak istiyor yapsın diyor. Yani evler yakın sayılır uzaklaşırsak biter belki bu olay

Kendi annemin evimin düzenini değiştirme huyu hiç olmadı, bu kaynanaya has bir huydu
Oğlunun gözünü girme, pohpohlanma
Öne çıkma çabası mı neydi? Halen anlamış değilim?

Hıh tam olarak böyle şimdi desem annen artık yemek yapmasın olmaz diyecek eşim durduk yere huzursuzluk çıkaran ben oluyorum o zaman

Bilmiyorum ben lafa söze gelemiyorum .Dünyanın işini yaparım bana mısın demem .Ama biri bi iyilik yapip ta lafini ediyorsa nefret ediyorum o insandan.

Kendi annemin evimin düzenini değiştirme huyu hiç olmadı, bu kaynanaya has bir huydu
Çok seviyorlar oğullarının gözüne girmeyi .Keşke biraz da Allah rızasını düşünseler

Sanırım gelinini kıskanan kv Lee böyle. Annem de bir KV abim üst katta mesela. Bir kez yengeme çıkıp evin niye böyle pis, onu niye oraya koydun dediğini duymadım şahsen annem yerine bazen ben ve ablam diyoruz ama temizlik konusunda. çünkü tuvaletine bir misafir gelse utanırım o derece pis

Bizimki de demeden yapıyor işte. Eşim de annem yapmak istiyor yapsın diyor. Yani evler yakın sayılır uzaklaşırsak biter belki bu olay
Eşinizle tartışmayın bu konudan dolayı.Yapacak pek bişey yok aslında . Ya ağzının payını o an vereceksiniz ki bunu cogu zaman yapamıyoruz .Ya da sallamıycaksınz hiç

Ya soylensin dursun neden polemige giriyosunki cocuguna guzel bakiyomus yemeginizi yapiyomus iyi birisi belli ama yaslidir kafsi farklidir yaslandikca insanlar alinganlasiyo biraz idare edebilirsin bence cunku ortada ki mesele bile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…