Kaynanamla ayni dairede yasama korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi jtm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoksa sendemi kaynanayla oturup memnun olanlardansin??

Nışanlıyım şuanda ve şubatta düğünüm var. Malesef kayınvalidem rahmete gitmiş. Ama benim annem gelin geldiğinden beri babaannemle oturuyolar. Sizi inandıra bilmezsem kalkıb gelib kendi gözlerinizle şahit ola bilirsiniz. Şuana kadar onların arasında bir dargınlık kızgınlık bile görmedim. Nereye gitseler ya da evimize misafir gelse (yani ilk görüş olsa) her kes annemle babaannemi anne kız sanıyor. Kayın validem deyince annem ne diyorsun ya maşallah diyorlar. :) Benim de kayınvalidem olsaydı kesin eminim ben de öyle olurdum kayınvalidemle :)

o maalesef tek taraflı olacak şey değil..
sen iyi olabilirsin, kayınvaliden problemli olabilir. ya da tam tersi..
hatta çoğu zaman heriki taraf da iyidir fakat frekanslar tutmaz, didiş dururlar gelin-kaynanalar.
şeytan çok meraklıdır çünkü onların arasını bozmaya..

konu sahibi arkadaş, evleneli aylar yıllar olmamış. alt tarafı 2 aylık evlisin.
madem evleri varmış, neden en başta ailenle konuşup dememişler.
böyle böyle evimiz var, kiraya çıkmasınlar gelsinler diye..
ailen de derdi o zaman belki 'yok öyle olmasın da siz o evi kiraya verin, oğlunuza yardımcı olun hem uzak hem tatlı geçinin' diye.

yeni mi akıllarına geldi bu fikir anlamadım?
kirayı ödeyip ödeyemeyeceğiniz başından belli değil miydi? değişen bir şey mi oldu 2 ayda maddi açıdan?

Kaynananla aran iyiysi en azından belli bir süre kendinizi toparlayana kadar bence oturulabilir. Aynı ev olsa hiç bulaşma derdim ama aynı binada kapınız farklı olacak sonuçta. Tabi bunun getirdiği bir takım zorluklar olacak arkadaşlar da belirtmiş zaten en baştan taviz vermesseniz pek fazla zaten çok bası kuramazlar uzerinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…