zaten ben bunları yenı ögrendım ögrendım ögrenelıde gıtmıyorum o benım umrumda degıl ama nısanlım uzuluyo ben onun derdındeyım
sızde benım yasadıgımı yasasaydınız yuzunemı tükürüyosunuz baska yeremı görurdum ben sızı destek olcanız yere köstek oluyo bazılarınız
ben burda kımseyı cekıstırmek ıcın gelmedım gayet bılgılı ve akıllı bırıyımdır ve Allah korkusu olan bır ınsanım ama bazılarınız benı gercekten anlayamadı canınız sagolsun
valla kullandıgınız bu yakışıksız ifadeler bana kayınvalidenizin kişiliğinden ziyade sizin kişiliğiniz hakkında fikir verdi
onunla karsılıklı konusamam cunku bana bunları söyleyenlere söz verdım yemın ettırdıler bızım dedıgımızı deme dıye cunku onlara dalcak ozaman ben sıze güvendımde söledımde sız hemen yetıstırdınız dıye yoksa ben onun coktann haddını bıldırmıstımde nısanlımada dua etsın o ben hele bı evlenıyım ondan sonra görcek o sımdı susyorum
onunla karsılıklı konusamam cunku bana bunları söyleyenlere söz verdım yemın ettırdıler bızım dedıgımızı deme dıye cunku onlara dalcak ozaman ben sıze güvendımde söledımde sız hemen yetıstırdınız dıye yoksa ben onun coktann haddını bıldırmıstımde nısanlımada dua etsın o ben hele bı evlenıyım ondan sonra görcek o sımdı susyorum
yorumlarınız ıcın tşk ederm ısteyen ıstedıgı yorumuda yapabılır sadece karsınızdakı ınsanın yerıne kendınızı koyup o yorumu yapın
lütfen daha kımse yorumda bulunmasın konumda silinsin ben burda sızın bana destek olcagınızı sanmıstım ama yanılmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?