Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Siz hayatiniza gore yorum yapmamizi isteseydiniz hayatiniza gore yorum yapardik. Evet sizin hayatinizi bilmiyorum, siz de kimsenin bilmiyorsunuz. Burada sizin anlattiklariniza gore herkes yorum yapiyor. Siz de yorumu begenmeyince hayatimi bilmiyorsunuz diye siyriliyirsun isin icinden.

Alican meselesine gelince; Yasemince komedi dizisinde Alican tiplemesi vardi. Ogretmeni ona 'soyleee bakalim alicaaan' derdi o geldi aklima ve onu yazdim.

Diger yorumlarinizi okumadim, ne size alican dendigini biliyorum ne de kv olaylarinizi.

Biz size soylenirken sizib elinizde armut toplamadi. Pisirikta dediniz baska biseyde dediniz. Eee ben size simdi pisirik oldugumu nereden cikartiyorsun sen benim hayatimi biliyor musun diye mi cevap vereyim?

Madem kv sevmiyorsunuz sizi irite ediyor. Gorusmeyin. Madem sizin hakkinizda kotu konusuyor. Gorusmeyin. Madem pislik laflat ediyor. Gorusmeyin.

Bu hayatta herkes kendi yaptigindan sorumlu. O kotu laflardan sorumluysa siz de telefonunu gizli gizli karistirmaktan sorumlusunuz. Kvnin kotu biri olmasi sizin de onun tlf karistirabileceginiz anlamina gelmiyor?

Ben bir feminist olarak neren haksiz buldugum birini savunayim ki? Ben hakliyi savunurum kardesim. Haksizliga ugradiginiz bir konu oldugunda da cikar sizi savunurum. Bu konuya gore de sizi savunmuyorum cunku haksizsinz. Bu kadar basit. Kadinin kadina olan destegi benim yaptigim degilse, sizin hakaretlerinz mi kadinin kadina olan destegi? Hadi canim hadi!

Ağzına sağlık ..teşekkür ediyorum.Yine de açıklayıp yazmışsın hakkını helal et.Yazmayabilirdin de.
Kv her yalanın altından öyle güzel kalkmış ve kocamla beni birbirimize bırakıp kenara geçip izlemiştir.
Fırsat olduğunu düşündüğüm için baktım.Yoksa yeminle ne eşimin ne de en yakınım oğlumun telini elime alıp bakmamışım bile.Ben de bunun yanlış olduğunu biliyorum ama bazen bile bile yapmak zorunda kalıyoruz.

Üfff en nefret ettiğim şey yalan.hadi çok önemli birşey olur , mecbur kalırsın söylemek zorunda olabilirsin belki ama böyle ota çöpe yalan söylenince gıcık oluyorum.benim kvde de var aynı durum.sırf bana değil herkese söylüyo.hem de o kadar dandirik konular ki ağlayayım mi güleyim mi bilemiyorum bazen.örneğin bardakta meşrubati iciyo.ben içmedim diyo falan gibi dandirik konular.hastalik olmuş kadın da.sürekli aptal yerine koymaya çalışmasından ve bu denli saçma sapan yalanlardan kafam yorulduğu için bende artık görüşmüyorum. Kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…