Beni aradığını söylediği için .Yoksa banane onun telefonundanSen kadının telefonunun mu arama kayıtlarına bakıyorsun ikide bir?
Yok canım bunlar tuzu biberi.Eski konularımda da var 9 yıl aynı apt da karşılklı , görümcemle de altlı üstlü oturduk.3 kez boşanma davası oldu onun yüzündenHastadır belki, bunlar yalan söyleyenecek konular değil, gerek yokken söylediğine göre yalan söylemek alışkanlık yapmış demek ki.
Sadece aradım aramadım muhabbeti için mi yüzünü görmek istemiyorsun? Abartma istersen.
Ne neden bu kadar önemliKadını ve telefonunu rahat bırakın bence.
Neden bu kadar önemli bunun cevabını merak ediyorum.
Yok büyütmem de Zaten.Ama göz göre göre yalan söyleyip de sonra, ''anam bizde yalan yok.ama ortada çok dönüyooor.Biz doğru duvarız, yıkılmayız '' dediği için hep kızıyorumBence büyütme sakın. Eşinin anlaması çok güzel. Kendince kaynanalık politikası yapıyor. Umursama bile. Ama eşin bilsin. Eşinin de annesi olduğunu aklından çıkarma.
Hmm anladım, önemseme o ondan alışkanlık yapmış, zarar vermeyeceği ölçüde seviyeni koy.Yok canım bunlar tuzu biberi.Eski konularımda da var 9 yıl aynı apt da karşılklı , görümcemle de altlı üstlü oturduk.3 kez boşanma davası oldu onun yüzünden
Teşekkür ederim ne diyeyim şimdi yaptıklarını anlatsam bana kızarsınız hala onunla konuştuğum içinÇok fesatsın
Yalan söylediyse söyledi
Sana ne
Hemen yapıştırmışsın kocana
Mevzuda mevzu olsa bari
Aramamış da aradım demişmiş
Sesini bile duymak istemiyor demek ki burdan bakınca haksızda sayılmaz
Yok büyütmem de Zaten.Ama göz göre göre yalan söyleyip de sonra, ''anam bizde yalan yok.ama ortada çok dönüyooor.Biz doğru duvarız, yıkılmayız '' dediği için hep kızıyorum
Beni aradığını söylediği için .Yoksa banane onun telefonundan
Kocam,annesinin herşeyini kabul eder ona asla laf söyletmezÇok fesatsın
Yalan söylediyse söyledi
Sana ne
Hemen yapıştırmışsın kocana
Mevzuda mevzu olsa bari
Aramamış da aradım demişmiş
Sesini bile duymak istemiyor demek ki burdan bakınca haksızda sayılmaz
Aynen öyle yüz göz olduk ki anlatamam.Telefonu herkesin elinde.Hatta bizlere yaptırır telefon işlerini..Söylediği yalanların haddi hesabı yok ben sadece eşim de şahit oldu diye dile getirdimBu sana onun telefonunu kurcalama hakkı vermez ama. Eşin elifezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın dediğinde seni fırcalayabilirdi de hem telefonumu karıstırmıssın hem oğluma yetiştirmişsin hemen diye.
Nasıl bir ilişkiniz var çözemedim.
Söylediği yalan da öyle çoook büyük bir yalan da değil yani hemen kocana yetiştirecek ne var bunda.
Çok yüzgöz olmuşsunuz geçmişte sanırım
Sizi aradığını söylese siz de inanmasanız bakarsınızkaynananin arama kayıtlarına bakmak
Hiç aklıma gelmezdi vallahi
Bu kadar dert edinmeyin kendinize
Başka işiniz mı yok
İnan ki bakmamSizi aradığını söylese siz de inanmasanız bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?