• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Eliffezgi

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
1.205
1.379
658
Merhaba kızlar,
İl dışından gezmeye geldik.Kaynımlardaydık ve ertesi günü kv lere geçecektik.
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Sonra eltimi aradı .Bu dediğim 1 dakika içinde oluyor.
Eltime soruyor ''Onlara sor ,yarın akşama ne yemek yapalım?''
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Neyse gittik,telefona baktım 12:30 da eşimi 12:31 de de eltimi aramış.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Hanımefendinin telefonu kapalıydı.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu verdi oğluma WhatsApp ı güncellesin diye.İnterneti bitmiş. Benim telimden girdik.Tesadüfen gördüm aram kaydını.önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ediyorum hepinize.

Son düzenleme:
Engelle gitsin itiraf da etmiş hem.. çocuk mu bu hanım?

Hastadır belki, bunlar yalan söyleyenecek konular değil, gerek yokken söylediğine göre yalan söylemek alışkanlık yapmış demek ki.
Sadece aradım aramadım muhabbeti için mi yüzünü görmek istemiyorsun? Abartma istersen.
Yok canım bunlar tuzu biberi.Eski konularımda da var 9 yıl aynı apt da karşılklı , görümcemle de altlı üstlü oturduk.3 kez boşanma davası oldu onun yüzünden

Bence büyütme sakın. Eşinin anlaması çok güzel. Kendince kaynanalık politikası yapıyor. Umursama bile. Ama eşin bilsin. Eşinin de annesi olduğunu aklından çıkarma.
Yok büyütmem de Zaten.Ama göz göre göre yalan söyleyip de sonra, ''anam bizde yalan yok.ama ortada çok dönüyooor.Biz doğru duvarız, yıkılmayız '' dediği için hep kızıyorum

Çok fesatsın
Yalan söylediyse söyledi
Sana ne
Hemen yapıştırmışsın kocana
Mevzuda mevzu olsa bari
Aramamış da aradım demişmiş
Sesini bile duymak istemiyor demek ki burdan bakınca haksızda sayılmaz
Teşekkür ederim ne diyeyim şimdi yaptıklarını anlatsam bana kızarsınız hala onunla konuştuğum için

Yok büyütmem de Zaten.Ama göz göre göre yalan söyleyip de sonra, ''anam bizde yalan yok.ama ortada çok dönüyooor.Biz doğru duvarız, yıkılmayız '' dediği için hep kızıyorum

Profil resmine bayıldım yanlız :KK70:
Bidaha bu sözleri söylerse AMK diyebilirsin kayınvalidene.:deli:

Beni aradığını söylediği için .Yoksa banane onun telefonundan

Bu sana onun telefonunu kurcalama hakkı vermez ama. Eşin elifezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın dediğinde seni fırcalayabilirdi de hem telefonumu karıstırmıssın hem oğluma yetiştirmişsin hemen diye.
Nasıl bir ilişkiniz var çözemedim.
Söylediği yalan da öyle çoook büyük bir yalan da değil yani hemen kocana yetiştirecek ne var bunda.
Çok yüzgöz olmuşsunuz geçmişte sanırım

Çok fesatsın
Yalan söylediyse söyledi
Sana ne
Hemen yapıştırmışsın kocana
Mevzuda mevzu olsa bari
Aramamış da aradım demişmiş
Sesini bile duymak istemiyor demek ki burdan bakınca haksızda sayılmaz
Kocam,annesinin herşeyini kabul eder ona asla laf söyletmez
Geçenlerde diyor ki kv çalışan kadın ahmaktır.Rezildir..Yanındakiler de sordu neden diye?O ortamda da çalışan tek benim
Diyor çalışan kadın parayı kocasının eline sayıyor, koca da akşam kendini bi güzel s...yor..Aynen böyle küfürlü söyledi
Eşime anlattım cevap olarak ''annem ne derse doğrudur.Bir bildiği vardır mutlaka ''dedi
O yüzden söyledim

Bu sana onun telefonunu kurcalama hakkı vermez ama. Eşin elifezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın dediğinde seni fırcalayabilirdi de hem telefonumu karıstırmıssın hem oğluma yetiştirmişsin hemen diye.
Nasıl bir ilişkiniz var çözemedim.
Söylediği yalan da öyle çoook büyük bir yalan da değil yani hemen kocana yetiştirecek ne var bunda.
Çok yüzgöz olmuşsunuz geçmişte sanırım
Aynen öyle yüz göz olduk ki anlatamam.Telefonu herkesin elinde.Hatta bizlere yaptırır telefon işlerini..Söylediği yalanların haddi hesabı yok ben sadece eşim de şahit oldu diye dile getirdim

Back