• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin Tutamadigi Sözleri...

Sen doğru tepki vermişsin ama illa ki bir adım olsun eşim ile aram düzelsin diyorsan, otur anlat. Bak düğünü derneği her şeyi yaptık, 10 daha dişimizi sıkalım, o zaman alalım de.

Eşinin gözü görmüyor mu, annesi söz verdiği halde taksitlerinize yardım etmemiş (yardım etmek zorunda değil de, krediyi şuanda ödeme gücünüz yokken sanki ödeyecekmiş gibi oğlunu kışkırtması çirkin), krediyide annesi çeksin o zaman, ya da abisi ablası varsa o çeksin arabayı size alsın annesi. Ne uyanıklar ya, bir kv oğlunun evini böyle mi huzursuz eder, evet ediyor işte.

Doğru yapmışsınız bence, kararınızdan da dönmeyin bana kalırsa.
Eşinize de kayınvalidenin daha önce verdiği ama tutmadığı sözleri sakince konuşarak hatırlatın, eminim anlayacaktır.:KK14:

DOĞRUSUNU YAPMIŞSINIZ BİZİMKİLERDE SÖZ VERİP TUTMAYANLARDAN EĞER ÇOK İSTİYORSA KENDİ KREDİ ÇEKSİN OĞLUNA VERSİN EŞİNİZİDE ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL ÇOCUK GİBİ ODA GERÇEKLERİ VE BORCUNUZ OLDUĞUNU AYRICA GELEN BEBEĞİNİZİNDE MASRAFLARI OLACAĞINI DÜŞÜNEMİYORMU AYRICAHAMİLE HALİNİZLE BUNLARI SİZİN DÜŞÜNMENİZ BİRDE ÜSTÜNE SURAT ÇEKMENİZ ÇOK ANLAMSIZ İKİ FİKİRSİZ İNSAN.

bence çok haklısınız ve doğru olanı yapmışsınız.yarın öbür gün annesi sözünde durmayıp borçlar size kaldığı zaman asıl ozaman huzur bozulur..birde bebiş geliyomuş zaten masraf artıcak,bu devirde kimseye güvenipte bi işe girmemek lazım :KK14:

Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..

Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.

Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..

Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..
Bencede krediyi cekme elleme surat assin bi kac vakit sonra anlayacaktir, sen kendi iyiliginiz icin cekmiyosun
Bir 10 ay beklesin ne var noluyo yani :)
Kararindan vazgecme !

En doğrusunu yapmışsın. Onlara ihtiyacın olmadığını gördükleri için bozulmuşlar.
Eşin zamanı gelince anlayacaktır. İlk adım demeyelim de sen yine eşine olan saygını ve ona olan sıcaklığını koru.
Kötü bir şey söylemediğini, geleceğinizi ve olacak çocuğunuzu düşündüğünüzü söyle.
Erkekler çocuk gibidir, istedikleri olmayınca çocuklaşıyorlar gerçeği göremiyorlar ne yazık ki..

Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..

Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.

Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..

Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..
Hiçbir adım atma.Sen zaten atacağın adımlarını atmışsın.Baştan taviz verirsen,böyle gider.O da birkaç gün sonra anlayacaktır.Boşver,anlasın kimsenin gazına gelmemesi gerektiğini.İmkanı varsa alır.Yoksa almaz bu kadar

bırak nereye kadar küs kalacak....
altından kalkamayacağınız bi yüke hiç girme...

o kadar meraklıysa krediyi çeksin oğluna araba alsın. borcuda kendi ödesin. sizde ona yardım edin. sorumluluk altına tek başına grime. böyle şeyler çok oluyor. kendinden başka hiç kimseye güvenme. açıkta kalan sen olursun. bizde sana gaz verelim. sen kendi bildiğinden şaşma. bu zamana kadar arabayla mı yaşamız paşa.

Annesnde senin gordugunu o gormuyor
Cok iyi yapmissin sonra siz olurda odeyemezseniz haciz gelince yardim bile etmez valla

para yokken araba lüks zaten boşver gitsin... bide isteleri olmayıncada surat yapan küsen kocalarıda hala anlayabilmiş değilim... toplum olarak ne kadar değiştik dimi.. kadınların naz yapıp küsmeleri gerekirken erkekler başladı şimdi naz yapmaya.. bi ilginç yani herkes...bide eve haciz gelince sana başka yerden para bul diye dayatır sonra...hiçççççççç değmez sıkıntı çekmeye....

Sakin ol oralı olmalı
Zamanla unutur
Eşimde yapmıştı aynını aynı sebep sadece kp benimki
Bende güvenmediğim için istemedim
Hastalık düğün olunca araba olsaydı keşke diyo
Parayı verince taksilerin hepsi bizim diyorum

kredi çekmemekte büyük bir akıllık yapmışsın.ama eşininde gönlünü al bence..anladığım kadarıyla kötü niyetli deil..sen adım at nolcakki hayatı paylaşıyorsun onunla.onun dediği oyüzden olmamış kırılmış bence..borçların bittiği gün kredi çekicem bende istiyorum ama bukadar borcun altından kalkamayız falan de..eminim anlıcaktır..

Çok doğru yapmışsın
geri adım atma
eşin bir iki surat asar geçer merak etme :KK66:
borcunuz bitsin en iyisini alırsınız inşallah

krediyi siz çekin arabayı ben aldım diye hava atsın .

halk arasında bu duruma elalemin s..e gerdeğe girmek derler .
krediyi siz çektikten sonra

Sorma boşver konu açılırsa da eşinin senden beklemediği kadar sakin bir şekilde tartışmadan örneklerle anlat durumu. bohça da böyle oldu vs. diye. iyi yapıyorsun...

Back