- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- 198
Annesini kotulemedim zaten , annesinin bir iki ay sozunde durmadigi taktorde bizim zor duruma dusecegimizi anlatim.Sizin zor duruma düşeceğinizi anlatsaydın. Annesini kötülemeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesini kotulemedim zaten , annesinin bir iki ay sozunde durmadigi taktorde bizim zor duruma dusecegimizi anlatim.Sizin zor duruma düşeceğinizi anlatsaydın. Annesini kötülemeden
Kırkımız bile cıktı : )Aneemmm sen doğurdun muu
elmişim sahalara dönüyor yavaş yavaşKırkımız bile cıktı : )
Hey maaşallahhh nasıl gidiyor annelikkKırkımız bile cıktı : )
Canım benim Allah razı olsunelmişim sahalara dönüyor yavaş yavaş
bebişinde sende iyisindir inşallah canım
özelden yazdım ama fırsat bulamadın herhalde
tekrar tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün :)
Valla super az bezli az agulu : ) Rabbim aratmasın super bir duyguyymus :)Hey maaşallahhh nasıl gidiyor annelikk
Aminnn resminizi paylaşırsın artıkınnnCanım benim Allah razı olsun
Ben mesajına cvP yazdım gelmedi mı
Gecen haftaya kadar basım cok kalabalıktı bu hafta sakınlesti biraz ortalık düzeni de kurdum ya o yüzden sahalardayim : )
Valla super az bezli az agulu : ) Rabbim aratmasın super bir duyguyymus :)
Esimin neden tavir aldigini anliyamiyorum .. sormuyorumda havalanmasin diye ..
Parayla satıyoruz : ) paylaşırım ask olsun pc başımda geçtiğimde atarımAminnn resminizi paylaşırsın artıkınnn
Canım benim Allah razı olsun
Ben mesajına cvP yazdım gelmedi mı
Gecen haftaya kadar basım cok kalabalıktı bu hafta sakınlesti biraz ortalık düzeni de kurdum ya o yüzden sahalardayim : )
Valla super az bezli az agulu : ) Rabbim aratmasın super bir duyguyymus :)
Kapatik konuyu evde :)ne yaptınız araba işini?
kadının fendi erkeği yendi yani..Kapatik konuyu evde :)
Evettttkadının fendi erkeği yendi yani..
Kendisi zaten sabah uyanir uyanmaz konusmaya basladi , bende hic bisey olmamis gibi davrandim , hayir asla kötü niyetli degil .
Gercekten cok iyi niyetli, ama hala durgun biraz .
Arabayida bebek icin istiyorum diyor, bebekle otobus felan zor olur dedi , evet seni anliyorum dedim ama suan icin sartlari zorlamayalim.
Kirgin bi sekilde istemiyorum dedi ...
Bende ustelemedim.
Dun kapatik konuyu canim , kendiside buzlari eritmek icin bana yaklasti ..aman aranı bozma sakın..evinin huzuru kaçmasın..bebek için doğru düşünmüş tabi dediğin gibi zamanı deil..sen sıcak davranmaya devam et eminim kırgınlığı zamanla geçecek..
Kayinvalideme gerekenleri soyledim , onun sozune guvenmedigimi biliyor artik.Her konuda kendimden birşeyler buluyorum.Öncelikle kesinlikle haklsın bir borç bitmeden bir borç açmak riskli.Ve sana verilen tahütler yerine gelmemiş .Kendini kesinlikle suçlu hissetme gerekirse kv konuş.
çok sevindim..daha iyi olun inşallahhh :)Dun kapatik konuyu canim , kendiside buzlari eritmek icin bana yaklasti ..
Bende hiccc konuyu acmadim ..
Sabah acmistim dun istemiyorum demisti bende isabet oldu dedim.
Aksama dogru kendine geldi :)
Amin cumlemizin huzuru bozulmasin insallah:)çok sevindim..daha iyi olun inşallahhh :)