• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin Tutamadigi Sözleri...

elmişim sahalara dönüyor yavaş yavaş
bebişinde sende iyisindir inşallah canım
özelden yazdım ama fırsat bulamadın herhalde
tekrar tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün :)
Canım benim Allah razı olsun

Ben mesajına cvP yazdım gelmedi mı
Gecen haftaya kadar basım cok kalabalıktı bu hafta sakınlesti biraz ortalık düzeni de kurdum ya o yüzden sahalardayim : )
Hey maaşallahhh nasıl gidiyor annelikk :KK46::KK68:
Valla super az bezli az agulu : ) Rabbim aratmasın super bir duyguyymus :)

Gecen haftaya kadar basım cok kalabalıktı bu hafta sakınlesti biraz ortalık düzeni de kurdum ya o yüzden sahalardayim : )

Aminnn resminizi paylaşırsın artıkınnn :KK51:

Esimin neden tavir aldigini anliyamiyorum .. sormuyorumda havalanmasin diye ..

araba erkekler için bi oyuncak çünkü kadın için alışveriş neyse erkek için de araba o, hevesi içinde kalmıştır ondan tavırlıdır ama sen geri adım atma sakın akıllıca değil 10 ay sonra alsa ölmez

cümlemizden Allah razı olsun canım
yok gelmedi ama olsun hiç sorun değil
bebeğin var artık gelen giden :)
görüşürüz.. sevgiler:KK15:

Cok akillica bir hareket gercekten. Ayrica araba alinacaksa 10 ay sonrada alinir. Ki artik sifir arabanin degeri kalmadi. Temiz ikinci el daha mantikli. 50 bin krediyi 60 bin geri oderken araba sokaga ciktigi dakika degeri 30 bin oluyor.

Kendisi zaten sabah uyanir uyanmaz konusmaya basladi , bende hic bisey olmamis gibi davrandim , hayir asla kötü niyetli degil .
Gercekten cok iyi niyetli, ama hala durgun biraz .
Arabayida bebek icin istiyorum diyor, bebekle otobus felan zor olur dedi , evet seni anliyorum dedim ama suan icin sartlari zorlamayalim.
Kirgin bi sekilde istemiyorum dedi ...
Bende ustelemedim.

aman aranı bozma sakın..evinin huzuru kaçmasın..bebek için doğru düşünmüş tabi dediğin gibi zamanı deil..sen sıcak davranmaya devam et eminim kırgınlığı zamanla geçecek..

aman aranı bozma sakın..evinin huzuru kaçmasın..bebek için doğru düşünmüş tabi dediğin gibi zamanı deil..sen sıcak davranmaya devam et eminim kırgınlığı zamanla geçecek..
Dun kapatik konuyu canim , kendiside buzlari eritmek icin bana yaklasti ..
Bende hiccc konuyu acmadim ..
Sabah acmistim dun istemiyorum demisti bende isabet oldu dedim.
Aksama dogru kendine geldi :)

Her konuda kendimden birşeyler buluyorum.Öncelikle kesinlikle haklsın bir borç bitmeden bir borç açmak riskli.Ve sana verilen tahütler yerine gelmemiş .Kendini kesinlikle suçlu hissetme gerekirse kv konuş.

Her konuda kendimden birşeyler buluyorum.Öncelikle kesinlikle haklsın bir borç bitmeden bir borç açmak riskli.Ve sana verilen tahütler yerine gelmemiş .Kendini kesinlikle suçlu hissetme gerekirse kv konuş.
Kayinvalideme gerekenleri soyledim , onun sozune guvenmedigimi biliyor artik.
Esimde dün artik istemedigini soyledi , kirilgan bi sekilde ama pek umursamadim . Kendiliginden buzlari eriti :)

Dun kapatik konuyu canim , kendiside buzlari eritmek icin bana yaklasti ..
Bende hiccc konuyu acmadim ..
Sabah acmistim dun istemiyorum demisti bende isabet oldu dedim.
Aksama dogru kendine geldi :)
çok sevindim..daha iyi olun inşallahhh :)

Back