• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin Tutamadigi Sözleri...

Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..

Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.

Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..

Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..
gayette net olmuş. çokta güzel söylemişsin konu anne olunca herkes hassas bu yüzden ifadelerine dikkat et yeter bence canımcım :)

Back