Sorunda aslinda senin dedigin gibi hic birsey istemeden , bosuna verilen sozler ..
Ben kucuk cocuga bile soz verirken dikkat ederim acaba tutabilirmiyim diye , yada birine aoz verdjmmi mutlaka yerine getiririm cunku karsimda insan bana gore hesap yapar zor durumda birakmak istemem..
Ama malesef herkes bizim gibi dusunmuyor akillar Ina estikleri gibi davraniyorlar ..
Ben kaynanami cok severim.asla sorun yasamadik , ama bu huyundan nefret ediyorum ..
ve bu huyu sogutuyor bana kadini , dunde telefonda bana bebek icin yatak alacam dedi..
bende gerek yok kardesim heveslenmis bebek odasi hediye aldi dedim helsi paket duruyor evde dedim bebek arabasina kadar aldi dedim ilk bebek dayi olucak heveslenmis.
Kaynanamin dedigi laf , heee onu zaten kiz tarafi yapar , yahuu ben dugunde herseyi yaparken erkek tarafi soyle boyle yapar hic demedim.
takilarimi bile esimle ben odedim sen dugune misafir olarak geldin.
simdi hangi yuzle kiz tarafi yapar dersin.
ayrica.benim evimde bir ignesi yoktur , ama ailemin onca destegi vardir. Maddi manevi..
Benimkide hem yapmaz hem beni ailem yapınca çekmez.
Evimin balkon yok çocuk olunca çamaşırlar çoğaldı ev rutubet oluyor çamaşırlar kokuyor falan. Kv her geldiğimde ay yinemi çamaşır kaldırın şunları çok dağınık bilmem ne. En son bende kurutma makinası almayı düşündüm ama o arada maddi olarak sıkışığız kv de var kurutma sürekli öven kadı benim alma niyetimi duyunca kurutma yı kötülemeye başladı. Bigün annemle dertleşiyoruz bi kurutma almam gerek falan diye annemde kızım nasıl ödiyceksiniz falan dedi allah yardım eder lazım sonuçta dedim. Annem inde kurulması var ama aldığından beri çok nadir kullanmıştır zaten tek yaşıyor. Benimkini al dedi. Istemedim ısrar etti. Kızım eşini taksitlerle bunaltma torunum oldu artık size daha çok lazım dedi. Doğum günüm yaklaşmış tı bende anneme ozaman doğumgünün için sakın bişey alma bunu hediyem olarak kabul ediyorum dedim.
Dıpumgünüm geçmişti kv lerdeyiz. Görümce ile mutfakta lar . Görümce yanıma geldi annen ne aldı diye bende dedim Kurutmaya ihtiyacım vardı onu verdi bende başka bişey alma dedim diye olayı anlattım. Görümce vay be anneye bak dedi. Mutfağa gitti kv diyo nolmuş ne almış. Görümce de ona söyledi. Kv koşarak yanıma geldi abartıyorum baya koşarak geldi. Hahaha yy annen sana eski makinası nı kakaladı kendine daha üst modelini alacak alma hastalığı var kadında valla dedi. Ama baya kıskanıyor o esnada okadar saçmaladıki .
Aradan zaman geçti görümcem lerdeyiz annemde orda ben yatakodadındayım. Kv anneme soruyor yeni evin anası.
Annem..- Iyi nolsun eskisi gibi değil tabi mütahit evi küçük ama bana yeter.
Kv. .- Aaa çokmu küçük. Mutfağı nasıl.
Annem.. - Küçük hiçbir beyaz eşya sığmıyo. Dondurucu fırın başka odada.
Kv..-kurutma makinasını nereye koydun.
Ben bunu duyunca yuh Arık dedim içimden yazık annemde bilmiyor cin fikirliyi cevap veriyor masum masum kuzum benim.
Annem..-kurutma yok
Kv..-aa senin kurutma vardı. (Ki kv annemin evine 1 kere gitmiş değildir)
Annem _çikoma verdim.
Kv _aa niye verdinki sana lazım olmuyormu iyi değilmiydi.
Annem. ..Onların bebeği var hem ne gerek var boşuna masraf etsinler.
Kv...Eee alıcanmı yenisini.
Annem..zaman gösterir şimdilik gerek yok gibi bişiler dedi.
Bu play böyle kapanmadı ama daha 3 yıl oldu hala o kurutma yı annemin bize vermesinin altında bişey arar bulamadıkça ölür hasetinden. Annemde alsa son model bi kurutma kurtulsak artık.
Ama annemin planı yeni kurutma yı bana alıp eskisini geri almak. Bu durumda kv yi düşünmek bile istemiyorum.
Benim kv nin en bomba olayı bu kurutma okadar uzadıki 3 yıldır buraya her mevzusunu anlatsam kaç sayfa olur :)