Kaynanamın tavır almasından bıktım

alıştırmışsın kaynananın hizmetini görmeye şimdi yapmayınca tavır alır tabi..başta sen tavrını koyacaktın..
Nerden bileyim böyle olacağını ben iyilik olsun istedim hep öz annem gibi görmeye çalıştım etrafında döndüm hep türkiyeden gelmiştim 19 yaşındaydım daha burda kimsem yok dili başka dini başka bi ülkede ki yanlız kalmaktan çok korktum canım cicim diye diye psikolojim bozuldu iyice birbirimize lafımız sözümüz yok kavgamız yok ama bıktım kalp kırmayayım diye kendimi kasmaktan söyleyeceklerimi yutmaktan çocuğum için bile bişey desem surat hemen ben surat sevmiyorum hiç kötü hissediyorum kendimi benim yaptıklarımı hiç bi gelin yapmaz yaptıklarımı yüzüne vurmuyorum o bilmezse allah bilir benim kızdığım 1000 gün yap iyisin 1 gün yapma senden kötüsü yok

bu hep böyledir o yüzden kafaya takma başka uğraşlar bul. sen de kendi evinle ilgilen yemeğini yap evinde yapma artık ona söylensin dursun. kocan derse de niye yapmadın belim ağrıyo çok kötüyüm başım tuttu migrenşm başladı falan filan. başka yol yok anladığım.

Sa
Sağol canım ilgin için evet haklısın başka yolu yok inşallah yapabilirim bide şu huyumu atsam kendi kendimi hırpalıyorum

barası türkiye avrupa değil...türk kaynanası avrupalı kaynanaya benzemez..ayrıca merhametten maraz doğar..uyuyacağına kalksın kendi işini kocasının işini görsün..acıma,acınacak hale gelirsin..

Ne demek isted
barası türkiye avrupa değil...türk kaynanası avrupalı kaynanaya benzemez..ayrıca merhametten maraz doğar..uyuyacağına kalksın kendi işini kocasının işini görsün..acıma,acınacak hale gelirsin..
Ne demek istedin tam anlayamadım türk kaynanası avrupa kaynanası derkn ?

Bnde ayni olmasada benzer seyler yasadim ilk cocugum oldugunda suan kizim 3 oglum 6 aylik okadar paylasamzdimki herseyde herzamn bnmle olsun isterdm oylde olurdu.fakat oglum oldgndan beri artik biri olsada kizimla ilgilense oynasa dyrm.diyecegim o ki canim birbirnzi cocuk icin kirmayin .bir cocugun daha oldugunda bi destek olurlar en azindan .torun sevgisi ayri olur derlr.hic uzulme canim keyfne bk yarin bi gun cok ariyo insan o kucakta tutanlari.bu bnm görüsüm tabi takdir senin

Haklısın canı

Ayrıca canım sorun tek çocuk değil diğer yazılarımı okursan daha iyi qnlarsın canım

Ayrıca canım sorun tek çocuk değil diğer yazılarımı okursan daha iyi qnlarsın canım
Okudum canim tabiki kendini onlra feda edecek deglsin.artik cocuklu bi kadinsin esinle konusup ailesyle yuzlmelisn bnce.yani tartsmk deglde ayni burda yazdgn gbi cocuk olmdn once boyleydm simdi boyleyim cunku artik yoruluyorum fln dyebilirsin.makina degilsnya mecburda dglsin.kibarca ayar verebilirsn siz bnden iyi bilirsnz sizde cocuk buyuttnz sizinde yapmk isteyipte cocugnzla esinzle yasaymdgniz seylr olmustr bn yapabildgm kadaryla yardmci oluyrm fln gibi.tatli dil yilani deliginden cikarir.kayinvalidenle birebir konusmni tavsye etmyrm akabnde esinle sorun yasamamn icin en guzeli esinde varken konusmn.kaynvalden ne kadr masumane konusysa sen dha fazlasni yap sen dha hassas konus alttan aliyo gbi yap ama kendi dedgni yaptr canim erkeklr herzamn annelrne acirlr sen dha fazla acitasyon yap.yalan soyle demyrm tabiki bi erkek herzamn koruyucu olmyi secer.taktik yap canim :))

İnan canım hiç umudum yok fayda etmeyeceğini biliyorum çünkü anlamaz tatlı dilden falan ben daha konuşmaya başlamadan yapma etme benmi diyom sana diye başlar ve ondan sonrada ne ben giderim ne o gelir küslük gibi bişey olur yani biliyorum sonunu gdne tavır gene hasta olur yatar suçsuzlen suçlu duruma ben düşerim

İnsanlar ne isterki birbirinden helede hemcinsler bırak rahat huzurlu olalım dimi zamanında sizinde kaynananızdan çekinip yaşayamadığınoz biçok şey vardır anlayış biraz

Tasinma durumunuz yokmu peki

Yok canım malesefff ev kendimizin kayınvalidemlerinde kendi evi aynı binada
Çok sinirlerim bozuk bugün hiç gitmedim ama kalbim ağzımda her an gelcek diye çünkü görmek istemiyorum bugün gitmedim diye surat yapıcak biliyorum görünce sinirlerim bozuluyo ne olacak bu böyle ya napcamı şaşırdım kötü olmakta istemiyorum tek evim ayrı barkım ayrı kafam estiği gibi yaşamak istiyorum kimseye hesap vermeden haber vermeden gideceğim yere gitmek istiyorum ki kocam hiç karışmaz evime öyle anahtarla girilmesin istiyorum azıcık iki kişilik yemek yapıp ağız tadıyla yemek istiyorum çok şeymi istiyorum olması gerekenler bunlar değil mi zaten ? Üvey anneden çek böyle çek insanın kaderi demekki gülmedimi baştan gülmüyo üvey anneyi pışpışla aman kötü olma diye kaynanayı pışpışla aman kötü olma diye şu üç günlük dünyada niye böyle oluyoki ama kim hakkıma giriyosa rabbim alsın hakkımı yürekten söylüyorum

Esinle bunu konusmadiniZmi hic canim.belkide biraz uzaklasmlsin .hic olmssa bi akrabna fln gitsen kalmya rahatlrsn.iyce moralin bozulmus icine atmissin belli.allah yardimcin olsun canim bizde cektik cok umit var ol herzamn allah yardim eder.bnde hep ayni olck sanydm bi sekilde degsyo durumlar.surat yapan onlr uzulen sen.o ne der bu ne der dye hasta olursun allah korusun.bn kaynanamin yuzune dedim.kalmya geldydi bn hamileyken.bebek olsun bn torunu severim sen isleri yaparsin dedi bk neler planliyo olmadan :) bnde ona dedimki islerni yapar öyle seversin torununu kusra bkma herks kendi evnde yapsin isini dedim.o gün bugundur mesafeliyim.iki yil yaninda kaldiydim dha once yaptigma bile yapmdi dedi yuzume gule gule bde.bnde koydum mesafeyi ezdrmym artik kendmi

Ne güzel yapmışsın cnm ben yapamıyorum işte benim kaynansm çok kibirli ne yapar eder üste çıkar ah keşke olsa gitcek biyer bütün akrabalarım türkiyede çook bunaldım içime ata ata dert sahibi olcam huyum kurusun takmadan edemiyorum işte sanki şuan onun çokmu umrunda internetin başında oyun çay sigara derdindedir allah yardımcım olsun çok iyi geliyo burda yazışmak sağolun içim açılıyo azds olsa sohbet edip içimi dökmek

İst
İstediğin zaman yaz ama gerçekten bi çÖZümü olsa söyleyim ama yok bu işlerin ben kafaya takmayı bıraktım duymuyorum artık hoş görmeye başladım alıştım ben de eskisi gibi etkilenmedikçe artık eskisi gibi laf sokmayı da bıraktı emin ol sen tavır aldıkça daha çok yapası gelir boşverr otur evinde alsın tavrını sigara içiyorsa işte güzel bahane çocuğa dokunur falan de sen ne yap ne et eşini hoş tut

Kayinvaliden keyfi pesindeyse sende kendi evine odaklan seni hasta etmesin ,böyle insanlar sadece kendini düsünür ,dikkat et cok yasli degil eger internetin basinda eglenebiliyorsa diger islerinide yapabilir.

Onu bunu pispislamayi birakirsan her sey daha kolay olucak ,kimseden merhamet Sevgi bekleme ,cocuguna odaklan evin anahtarini kibarlikla iste vermiyorsa degistir esinede haber ver ,evin sizin olmasi onun her dakika kafasina göre iceri girmesine bahane olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…