Aaa o konu
Aaa o konuşurken sen yastık düzelticeksin ha allah allah tribinden nazından geçilmez bigün gitmeyelim hasta oluveriri ertesi gün mecbur gidecen o zaman kocası işten gelcek saat yaklaştı bütün gün iyi hiç bişeyi yok yemekte yapmamış saat yaklaştımı fenalaşır çok hastayım der yatar kayınpederimide anlamıyorum valla bizim ailede ben böyle bişey hiç görmedim tuhafıma gidiyo halada alışamadım bizde kadın hergün yemeğini hazırlar akşam aynı saatte sofra kurulur yok bm geldiğimden beri bikere sofra kurduğunu görmedim hep ben yaptım yemek varmış yokmuş koca gelmiş umrunda değil şimdi ben yapmayınca zoruna gidiyo istiyoki ben gözümü açtığım gibi oraya gideyim yemek kahvaltı orda yapalım yani ben hazırlayayım ytaktan kaldırayım prensesi haftasonu geldimi derdiki hep yarın uyanınca gelin kahvaltı yapalım bende tamam derdim zannederdinki kaynanam çayı demler beraber hazırlar yeriz ona amenna bi giderdim uyuyo artık çay demle kahvaltı hazırla bütün gün evime gelemem evim dağınık duruyo işim gücüm kalıyo baktım olmuyo çocuğum erken uyanıyo benim hazırlıyorum evimde yapıyorum şimdide yapmak zorunda kalıyo zoruna gidiyo ki çoğu zaman yapmaz evde herkes ne bulduysa gider mutfakta yer ben alışık değilim arkadaşım böyle bişey kendi ailemde hiç görmedim alışamıyorum yapamıyorum sevmiyorum soğudukça soğuyorum malesef ev kendimizin gidemiyorumda