Kaynanamın tavır almasından bıktım

ama suç senın
alıstırmıssın sonrada kendını gerı cekmek ıstıyorsun
kim olsa aynı tepkılerı gösterır

Merhaba canım Yaşadıklarının hepsini okudumda aynılarının hepsini bende yaşadım ve yaşıyorum da tek fark kayınpederim yok eşim kucukken vefat etti. Bundan dolayı eşim annesi haksız olsada bana kızar bana söylenir baya sıkıntılar yaşadım bende. Kayınvalıdemle aynı evde yaşıyoruz 9 aylık bebegım var o bakıyor ben calısıyorum eve gıttıgımde suratı beş karış hıc yuzunun guldugunu görmuyorum ısteksız ewe gıdıyorum. Demekkı herkes aynı seylerı yasıyor.
Eşimle kayınvalıdem yuzunden boşanma raddesıne geldık suan ıyıyız gıbı duzeltmeye calısıyoruz ama kayınvalıdem oldugu surece sıkıntılı. İyi gecınmeye calısıyorum kayınvalıdemle ama artık ıyı bısı yapsam bıle gozune batıyor tavırlı, tripli, suratsız
Zamanında çok safmışım ki herkese ıyı nıyetlıydım sımdıde kımseyle sorunum yok ama herkes degıstı.
bızım bıde cocuk dogduktan sonra sıkıntılarımız basladı kayınvalıdem sadece emzırmeye verıyordu cocugu bana sahıplenıyor bu guzel bısı ama benım cocugum oldugunu bır turlu kabul edemıyor onu ben tasıdım ben ezıyetını cektım.
Demekkı hepsı aynı bızden kaynaklanmıyor sadece ne kadar ıcten anne desekte bız gelınız yapacak bıse yok hepsının mantıgı aynı malesef.

iyilik yaprsın yaparsın kimse allah razı olsun demez...
bir gün yetersiz kalırsın senden kötüsü olmaz.....
geçim zor zanaat

Benim eşim de herşeyde beni suçlar şu anda da lohusayim ihtiyaç halinde hiç konuşmuyoruz çoğu şeyde beni pişman etti şimdi de çoğu şeyden pismanim

Canım en başından beri böyle alıştırdığın için sana karşı bu şekilde davranma cesaretini buluyor sende işte.Çevremde örneğini çok gördüğüm için söylüyorum bunu senin tam tersin gibi olan gelinler daha çok el üstünde tutuluyordur emin olabilirsin buna yani.Kendini sevdirmeye çalışmıycaksın bırak o sana yaransın.Saygıda kusur etmiyceksin ama çok mıçmıçta olmıycaksın her zaman bi sınır bi seviye olucak.6 aylık evliyim 5 sene gibi bi süredir de flört dönemimiz oldu üniversitedeyken eşimle ama tüm bu zaman zarfı içinde toplasanız ailesini 10 kere görmemişimdir.Bayramda seyranda gidip görürürüz el öperiz haftada bi kez de aramaya çalışırım mutlaka bi isteği bi sıkıntısı var mı diye o kadar yani.Kayınvalidemi sevmediğimden değil sağolsun kendi kızı görür beni ama ben çok yakınlığı sevmiyorum sonra sıkıntı oluyor çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…