Kaynanamın tavır almasından bıktım

ama suç senın
alıstırmıssın sonrada kendını gerı cekmek ıstıyorsun
kim olsa aynı tepkılerı gösterır

Aaa o konu

Aaa o konuşurken sen yastık düzelticeksin ha allah allah tribinden nazından geçilmez bigün gitmeyelim hasta oluveriri ertesi gün mecbur gidecen o zaman kocası işten gelcek saat yaklaştı bütün gün iyi hiç bişeyi yok yemekte yapmamış saat yaklaştımı fenalaşır çok hastayım der yatar kayınpederimide anlamıyorum valla bizim ailede ben böyle bişey hiç görmedim tuhafıma gidiyo halada alışamadım bizde kadın hergün yemeğini hazırlar akşam aynı saatte sofra kurulur yok bm geldiğimden beri bikere sofra kurduğunu görmedim hep ben yaptım yemek varmış yokmuş koca gelmiş umrunda değil şimdi ben yapmayınca zoruna gidiyo istiyoki ben gözümü açtığım gibi oraya gideyim yemek kahvaltı orda yapalım yani ben hazırlayayım ytaktan kaldırayım prensesi haftasonu geldimi derdiki hep yarın uyanınca gelin kahvaltı yapalım bende tamam derdim zannederdinki kaynanam çayı demler beraber hazırlar yeriz ona amenna bi giderdim uyuyo artık çay demle kahvaltı hazırla bütün gün evime gelemem evim dağınık duruyo işim gücüm kalıyo baktım olmuyo çocuğum erken uyanıyo benim hazırlıyorum evimde yapıyorum şimdide yapmak zorunda kalıyo zoruna gidiyo ki çoğu zaman yapmaz evde herkes ne bulduysa gider mutfakta yer ben alışık değilim arkadaşım böyle bişey kendi ailemde hiç görmedim alışamıyorum yapamıyorum sevmiyorum soğudukça soğuyorum malesef ev kendimizin gidemiyorumda

Merhaba canım Yaşadıklarının hepsini okudumda aynılarının hepsini bende yaşadım ve yaşıyorum da tek fark kayınpederim yok eşim kucukken vefat etti. Bundan dolayı eşim annesi haksız olsada bana kızar bana söylenir baya sıkıntılar yaşadım bende. Kayınvalıdemle aynı evde yaşıyoruz 9 aylık bebegım var o bakıyor ben calısıyorum eve gıttıgımde suratı beş karış hıc yuzunun guldugunu görmuyorum ısteksız ewe gıdıyorum. Demekkı herkes aynı seylerı yasıyor.:KK43:
Eşimle kayınvalıdem yuzunden boşanma raddesıne geldık suan ıyıyız gıbı duzeltmeye calısıyoruz ama kayınvalıdem oldugu surece sıkıntılı. İyi gecınmeye calısıyorum kayınvalıdemle ama artık ıyı bısı yapsam bıle gozune batıyor tavırlı, tripli, suratsız
Zamanında çok safmışım ki herkese ıyı nıyetlıydım sımdıde kımseyle sorunum yok ama herkes degıstı.
bızım bıde cocuk dogduktan sonra sıkıntılarımız basladı kayınvalıdem sadece emzırmeye verıyordu cocugu bana sahıplenıyor bu guzel bısı ama benım cocugum oldugunu bır turlu kabul edemıyor onu ben tasıdım ben ezıyetını cektım.
Demekkı hepsı aynı bızden kaynaklanmıyor sadece ne kadar ıcten anne desekte bız gelınız yapacak bıse yok hepsının mantıgı aynı malesef.

iyilik yaprsın yaparsın kimse allah razı olsun demez...
bir gün yetersiz kalırsın senden kötüsü olmaz.....
geçim zor zanaat

Bende aynı durumdayım kızlar cok ıyıdık her ısımı o yapardı hamılelıgmde. Logusayken annem kaldı ya hareketlerı fLan degisti hanımefendının. . Yalnızken yıne benden cekınıyor yenı dogm Yaptıgımda kızdırmıştı. Heö sendrom hem agrılar terslemıstım cunku. de gorumcem varken ıyıce burnu kalkıyor . Kocamın yanındada oyle havaya gırıyor. Esımlede sorun yaşıyoruz cok. Benı hıc anlamıyor. 1 yıldr evliyiz bu zamana kadar ne olduysa hep ben suclu oldum . Sokaktan gecen bırıyle lavga etsem karsı tarafı savunur bıktım artık :'(

Benim eşim de herşeyde beni suçlar şu anda da lohusayim ihtiyaç halinde hiç konuşmuyoruz çoğu şeyde beni pişman etti şimdi de çoğu şeyden pismanim

Arkadaşlar çok dertlendim yazmak istedim 6 senelik evliyim kaynanmlarla aynı binada oturuyoruz yurtdışındayom türkiyeden gelin geldim kocamdan çok memnunum şükür bide oğlum var 8 aylık geldiğim günden beri hep kaynanamın etrafında pervane oldum annemi erken yaşta kaybettim o kızım kızım dedikçe ben fır döndüm etrafında bu zamana kadar hep böyleydi kayınpederim işten gelecek diye kendi evimin işini erken kalkıp yapardım sonra giderdim oraya kaynanam uyuyo olurdu zaten hep geç kalkar gece uyumaz oturur gider yemek hazırlar kaldırırdım kahvaltı bile gider hazırlar kaldırırdım hep iyiydi bana karşı çocuğum oldu benim yaşımda ilerledi artık yapamıyorum kendi evime zor yetiyorum bidd evimde kocamla çocuğumla vakit geçirmek istiyırum haliyle durum böyle olunca tavurlar başladı kahvaltıyı yemeği ayırdım bazen çok yemek yapıyorum diyorum sen yapma ben yaptım yok ben yemicem bilmem ne birsürü yemeğim kalıyo artık yapmicam eskisi gibi etrafında dönmediğim için surat yapıyo çocuğuma anne şunu verme gece rahatsız oluyo dediğim zamanda surat çekiyo ya ben onun annesiyim bişey demicemmi yemin ederim anneliğimi bile yaşayamıyorum sürekli çocuğumu kucağında gezdiriyo alıştırdı haliyle çocuk ona gitmek istiyo gezdiriyo kucakta bu seferde aaaa bu çocuk annesinden çok bana gelmek istiyo diyo sinir oluyorum benle yarışıyo resmen annelik hakkıma giriyo
Canım en başından beri böyle alıştırdığın için sana karşı bu şekilde davranma cesaretini buluyor sende işte.Çevremde örneğini çok gördüğüm için söylüyorum bunu senin tam tersin gibi olan gelinler daha çok el üstünde tutuluyordur emin olabilirsin buna yani.Kendini sevdirmeye çalışmıycaksın bırak o sana yaransın.Saygıda kusur etmiyceksin ama çok mıçmıçta olmıycaksın her zaman bi sınır bi seviye olucak.6 aylık evliyim 5 sene gibi bi süredir de flört dönemimiz oldu üniversitedeyken eşimle ama tüm bu zaman zarfı içinde toplasanız ailesini 10 kere görmemişimdir.Bayramda seyranda gidip görürürüz el öperiz haftada bi kez de aramaya çalışırım mutlaka bi isteği bi sıkıntısı var mı diye o kadar yani.Kayınvalidemi sevmediğimden değil sağolsun kendi kızı görür beni ama ben çok yakınlığı sevmiyorum sonra sıkıntı oluyor çünkü.

Son düzenleme:
X