Çoğu kişi aynı seylerı yasıyor :) Sonrada dıyolar kı gelın kaynana anlasamıyor. Bızım sıkıntımız yoktu ama ne zmn oglum dogdu o zaman basladı aynı sekılde esımle de vardı sıkıntılar hallettık cok sukur. Annesının yaptıklarınıda anlattım napıyım benım annem boyle dıyor :) Dedım sende haklısın degıstırecek degılız ama sen uyar ben uyarınca sıkıntı oluyor dedım. Eşimde tamam dedı heralde uyarmıs aksam ewe gıttım utu yapmıs yemek yapmıs şaşırdım
Ben avrupa yakasında oturuyorum benım kendı aılem anadolu yakasında uzak yanı sureklı gıdıp gelemıyorum. Gıttıgım zaman esımın tarafı hemen baslıyor o kadar kalınırmı bılmem ne sankı benım aılem aıle degıl benım annem babam kardeslerım goremez torununu. Sınırlenıyorum acaıp şuan oglum kucuk oldugu ıcın düğün nişan ortamlarına sokmuyorum o bıle suc oldu taa karsıya gıdıyor cocuk neden bızım nısana gelmıyor dıye laf yapıyor aılesınden bazıları.
Yaa ben ANNESİYİM ıster gotururum ıster ewde otururuz sızene ya sızene ve benım annem babam torununu gorecek kımse engel olamaz. Oglumu 9 ay karnımda tasıyım dogurayım bı annelık yasayamıyorum dogru duzgun. NAsıl ınsanlar var ben anlamıyorum bencıllık baska bısey degıl veya cahıllık. Allah yardımcımız olsun.