- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
- 208
- Konu Sahibi meltem_eymen
-
Arkadaslar bebeğim 5 aylık gecenlere kaynanam geldi bebeği emziriyorum bebeğimin burnu tıkanmıs bende burun aparatıyla temizlemeye basladım kaynanam söylendi sokma sunu cocugun burnuna burun delikleri büyüyor git mutfaktan katı yağ getir burun deliğine sür o nefesiyle erir gecer tıkanıklığı ben sok durumda dona kaldım anne öle sey olurmu dedim ya bidaha söyle ilginc öneriler getirme dedim öyle değince amannn bizde iki tane cocuk büyüttük dedi gitti
not : Esim ve kaynım burun ameliyatı gecirmişler küçükken
Meltemcimmm çok güldüm bende NOT kısmına...
Yaaaa bana çok saçma geldi valla margarin koymak.......
Gerçi şöyle birşey var eskiden burun açma aparatları mı varmış bu yöntemlerle açıyolarmış demekkiii...
Otri Bebe'yi niye önermiyor doktorlar bir zararı mı varmış? Bizim doktorumuz önermişti ama siz öyle deyince içime bir şüphe düştü şimdi kullanmanın bir zararı oluyor mu?
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))çookk güldüm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Şoke oldum :// perişan olur cocuk ayol... Sakın yapma canım... Yalnız otri bebe fln da kullanma ben onu kullanın diyen doktor görmedim, firmadan para almadıkları sürece...
En iyisi serum fizyolojikle temizle bebeğinin burnunu, gifrerle fln.. Hem öyle çok ağlamaz emin ol.
not.....koptum.eşimde kaç defa burun amaliyatı oldu altında yağ mağ çıkarmıkiiii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?