• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın ilginç çözümü..................

şaka gibi yaaa :):)

canım kesinlikle otri bebe al cok pahalı bişey değil .. cok kullanışlı

Arkadaslar bebeğim 5 aylık gecenlere kaynanam geldi bebeği emziriyorum bebeğimin burnu tıkanmıs bende burun aparatıyla temizlemeye basladım kaynanam söylendi sokma sunu cocugun burnuna burun delikleri büyüyor git mutfaktan katı yağ getir burun deliğine sür o nefesiyle erir gecer tıkanıklığı ben sok durumda dona kaldım anne öle sey olurmu dedim ya bidaha söyle ilginc öneriler getirme dedim öyle değince amannn bizde iki tane cocuk büyüttük dedi gitti

not : Esim ve kaynım burun ameliyatı gecirmişler küçükken:1::1::1::1::1::1:

Şoke oldum :// perişan olur cocuk ayol... Sakın yapma canım... Yalnız otri bebe fln da kullanma ben onu kullanın diyen doktor görmedim, firmadan para almadıkları sürece...
En iyisi serum fizyolojikle temizle bebeğinin burnunu, gifrerle fln.. Hem öyle çok ağlamaz emin ol.

Son düzenleme:
hahah bişey söyleyim die sölemiş.boşver.takma.benimkide komşusundan bahseder.625 yl ile geçiniyormuş komşusu.hatta para arttırıomuş.nasıl oluyorsa.bana laf koydu herhal:))) ama kendisi kira vermez o maaşın 3 katı geçer eline ve hala eşim o eve destek çıkar.oda ayrı mesele:))) lafı sölemek için sölüolarya ölüyorum...yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır:))))

Otri Bebe'yi niye önermiyor doktorlar bir zararı mı varmış? Bizim doktorumuz önermişti ama siz öyle deyince içime bir şüphe düştü şimdi kullanmanın bir zararı oluyor mu?

Meltemcimmm çok güldüm bende NOT kısmına...
Yaaaa bana çok saçma geldi valla margarin koymak.......
Gerçi şöyle birşey var eskiden burun açma aparatları mı varmış bu yöntemlerle açıyolarmış demekkiii...

Meltemcimmm çok güldüm bende NOT kısmına...
Yaaaa bana çok saçma geldi valla margarin koymak.......
Gerçi şöyle birşey var eskiden burun açma aparatları mı varmış bu yöntemlerle açıyolarmış demekkiii...

aynen canım banada sacma geldi evet buraya yazanlarda önceden böyle yaptıklarını söylediler

Şoke oldum :// perişan olur cocuk ayol... Sakın yapma canım... Yalnız otri bebe fln da kullanma ben onu kullanın diyen doktor görmedim, firmadan para almadıkları sürece...
En iyisi serum fizyolojikle temizle bebeğinin burnunu, gifrerle fln.. Hem öyle çok ağlamaz emin ol.

yaparmıyım canımmm yaaa :20::20::20:

bebegın burnuna sutunuzden sıkın tıkalıysa 5 sn sonra ıcındekı tum pıtırlar cıkar
denenmıstır hemde zararsız ve en etkılısıdır ama bebegın gozune sıkmayın dıkkat edın

:)) serum fizyolojikte aynı işi görüyor. Hem zararsız. Kızım burnuna dokunulmasından pek hoşlanmıyo ama canıda yanmıyo...Burun aspiratörü almıştım bende ama bi işe yaramıyo sanki içeridekileri daha da ileriye itiyo gibi geldi bana...

bızımkınıde bır sey de ben 4cocuk buyuttum sen bılırsın dıyo ama hep hata hata elımden geldıgınce yalnız bırakmıyorum mutfakta kullandıgım temızlık bezıyle oğlumun agzını sılerken yakalamıstım ayy ne kızmıştım hatta delırmıstım aman dıkkat edın kızlar

Back