Hangi geleneksel ailede ilk torunun esyalarini kiz tarafi diziyormus bende onu merak ettimssusam
Dizme olarak değil ama "beşik yapma" diye bir şey var benim bildiğim. Beşiği alır kadının ailesi, bir kaç da kıyafet falan..
Daha ne yapacakmış? Abartmayın artık yaHamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Bide hediye olarak minder yaptırmış
Altın olarak da çeyrek takacak
Arkadaşlarım kaynanan dalgamı geciyo babaaanne bukadarmi yapar diyorlar sizce de öyle mi
Ne içtiysen söyle biz de içelim bacımHamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Arkadaşlarım kaynanan dalgamı geciyo babaaanne bukadarmi yapar diyorlar sizce de öyle mi
bizim burda bi laf var boyle seylerde begenmemezlik yapinca öpte başına koy derler bnde sana diycem bunu öpte basina koy bacim daha ne yapsin kadinHamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
bnde nigdeliyim
Hemşeri hemşeriyi gurbette öpermiş olmasın şimdi
konuyu degistirmek isterken biz
Kaynana koruyacağım hiç aklıma gelmezdi gerçekten değişsin istemiş olabilirim
bn nigdeli kaynanam nigdeli o bana ben ona surekli dusunuruz birbirimizi saka falan degil cidden ne kadar gelinlerine ve torunlarina düşkün oluyolar demiKaynana koruyacağım hiç aklıma gelmezdi gerçekten değişsin istemiş olabilirim
bn nigdeli kaynanam nigdeli o bana ben ona surekli dusunuruz birbirimizi saka falan degil cidden ne kadar gelinlerine ve torunlarina düşkün oluyolar demi
Amin cnm saol ❤❤Evet gerçekten annem gelinini prensesim diye sever. Torunlarına ayrı düşkündür hep öyle olsun, olun inşallah
Kadın 10 tane tam altin taksa yine bir kulp bulursunuz.Hamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Sosyal medyada çevremde ve hatta buralarda gördüğüm bu şekildeHangi geleneksel ailede ilk torunun esyalarini kiz tarafi diziyormus bende onu merak ettimssusam
Yazmadım yazayım, bebeğe alinacak herşey ve odasına dair herşeyi kendi ailem yaptı nerdeyse.Konu sahibi kendi annesi ne almis yazdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?