Kaynanamın bebeğime aldıkları?

Gözünde el emeğinin pek bi kıymeti old sanmıyorum..
Ve Osmanlı’ya hanedan doğurduğunu düşünen bence konu sahibi. Ki bunları buradan sorguluyor. Yoksa birisi o fitneyi verecek olsa, aksine müstehzi gülüp geçerdi..

Daha ne alacakti ki yada beklentiniz neydi. Herkesin bütçesine göredir bazi seyler. Arkadaşlarıniz kendi işine baksin. Benim kayinvalidem hic bisey almadi ne yapayim simdi yani alanlarinkine mi ic geciriyim umurumda da degil. Ben herseyinu yapiyorum bebeğime. Kimseden o gelir bu gelir diyede beklemiyorum. He yapanan cani sagolsun. Insan bazen ufakta olsa anneanne babaannedir icinden gelir alir diye bekleyebilir ama bosver saglikla dogsunda gerisi boş

benim kv kızım doğmadan önce baya bi alışveriş yapmıştı, alt açma örtüsüne varana kadar almış.
nevresim takımı, yastık yorgan, hastane çıkışı, zıbınlar, çoraplar, takımlar, kendi evinde kullanalım diye beşik vs vs
sonra kp ile birlikte cumhuriyet altını taktılar.
ama tüm bunlar yerine kızımın bakımında bana destek olmasını tercih ederdim.

sizin kvnin imkanı bunlara almaya yetiyorsa bence gayet makul. niye elin lafına sözüne bakıyorsunuz ki siz kendiniz de ayırabilirsiniz doğruyu yanlışı..

Çok tatmin oldum

Hangi geleneksel ailede ilk torunun esyalarini kiz tarafi diziyormus bende onu merak ettim ssusam

Bizde var
Benimde annem iğneden ipliğe aldı adetimiz böyle dedi. Kayınvalidem içinde bişey almasına gerek yok demişti ama o yinede örgü getirmiş getirmeseydi daha iyiydi aslında ama olsun yinede kırmadan aldım teşekkürümü ettim , giydirmedim sadece

Bizim babannemiz tek bir çeyrek getirdi sadece. Allah razı olsun dedik geçtik

Hdjdj ay nerelisiniz ki?

Sen doğuruyosun diye niye birileri birşeyler almak zorunda. Kendince almış düşünmüş işte kadın Allah razı olsun de. Kendi çocuğuna kendin al ne alacaksan

Daha ne yapsın kolunu mu kesip versin ben anlamadım abartmayın

Bence ideal ama

Tövbe bismillah. Napacakmis bebek kiyafetini evinde tutup. Şaşırtıcı cidden
BEN GELİNİ OLMADAN ÖNCE BEBEK YANINA O GİDİYOMUŞMUŞ ONUN HAKKIYMIŞ bebek görmeye götürecekmiş. ben zaten bilmiyodum hep geliyolar ama kimse bişey getirmedi sanıyodum. sonra bi gün görümceme verirken gördüm oda bana neden istemiyosun dedi. bende dedim haberim yokki dedi nasıl yani cocuga getirmişler ya hemen kaynanam dedi ki onun bebesinin çok hem beğenmez diye sana verdim ozaman anladım nedenini.hatta utanmadan oglum bilmesin bana bir kaç bebek kıyafeti ver dedi dedim haberi olmadan veremem istemedi.

Hangi geleneksel ailede ilk torunun esyalarini kiz tarafi diziyormus bende onu merak ettim ssusam
Bizde de anneanne alır bebek dürüsü çeyizi derler bohçada deniliyor beşiği arabayı kıyafeti alır hatta bebek mevlüdü yapılıyor serilir aldıkları egeliyim. Baya çok şey alınıyor hem de. Odasını alan da gördüm ama artık yapan yok pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…