Ne alaka be ne diyonAy ne kıymet bilmeyen insanlarsınız ya.
Hamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Bide hediye olarak minder yaptırmış
Altın olarak da çeyrek takacak
Arkadaşlarım kaynanan dalgamı geciyo babaaanne bukadarmi yapar diyorlar sizce de öyle mi
Gerçekten miYengem kuzenimin çocuğuna yani torununa bir çorap bile almamışken bu saydıklarınızı pek bir beğendim şimdi. Tamda annemle konuşuyordum konunuz üstüne denk geldi.
bir iğne bile görmeyen bizler..Hamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Arkadaşlarım kaynanan dalgamı geciyo babaaanne bukadarmi yapar diyorlar sizce de öyle mi
Ne bekliyorsun daha? Oda yapmasini mi? Bir beklentin varsa acik acik soyle yaparlar. Herkesin durumu farklı. Boyle fitneci arkadaslarina uyup dusman kesilme aileneHamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Gerçekten mi
Tövbeler olsunbir iğne bile görmeyen bizler..
ben de ilk defa kendi kaynanam da gördüm canım takılma böyle şeylere kendin beğene beğene al çocuguna her şeyiTövbeler olsun
Ay valla utandım şuan gerçekten herkesde ne Kaynanalar varmisEvet babanne dediğiniz asıl böyle oluyor siz sizinkini mümkünse öpüp tepenizde gezdirin.
Benimkide farklı değildi annem çok güzel örgü örer benim onu bildiği halde köyden akrabalarından ağzı yüzü kaymış bir küçük valiz örgü yelek ve hırka toplamış gelmiş. Birerde çeyrekle kapattı.
Sizin bu saydıklarınızı annem aldı benim. Babanne olarak çok güzel iş çıkarmış tebrik ettim kendisini
Ben şok okuduğum yorumlar karsisindaBen kv. İle çok iyi anlasirim ama böyle alışkanlığı yok, oğluma aldığı bı corapla atlet onu da küçük görümcem alti yaşındaydı, ben hamileyken, ona alışveriş yaparlarken bebeğimize de alalım demiş o almış yani, benim için çokta önemli değil ne alınmış alınmamış, cidden milletin lafıyla iş mi yapiyorsunuz sağolsun düşünmüş demek yerine
Ay valla utandım şuan gerçekten herkesde ne Kaynanalar varmis
Ben şok okuduğum yorumlar karsisind
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?