Kaynanamin bana hakaretleri

locam gitme dedi
Müge anlı gibi senin kocan yokki diye rage gecirecem şimdi kocam kağıt uzerinde etkisiz eleman erkek demeye bin şahit ister ne sözünü dinliyorsun? Kaç kere çağırmış ailen seni yaa

Müge anlı gibi senin kocan yokki diye rage gecirecem şimdi kocam kağıt uzerinde etkisiz eleman erkek demeye bin şahit ister ne sözünü dinliyorsun? Kaç kere çağırmış ailen seni yaa
Bana o kadar piskolojik baski uyguladilar ki sanki herseyin suclusu benmisim gibi belkide o yuzden bilmiyorum ama bu kadar cesaretli olmamistim daha once umarim babam geldigindede bu cesaretimi korurum

Elinizdeki her kimin telefonu ise, arayın babanızı gelsin alsın sizi.
Gecenin kor vakti babam azerbaycanin o ucundan bu ucuna nasil gelsin simdi zaten sabahlari telefona dokunmuyorum suphelenmesinler diye anneme soyledim ama anlatacak onemli seylerim var gelin diye babama izin vermediler isten bi kac gun sonra gelicek ama

Tamam o zaman bir kaç gün hiçbir şey yokmuş her şey normalmiş gibi davranın , babanız geldiğinde de alsın sizi gidin.

Bu insanlarla oturup konuşmaya orta yol bulmaya çalışmasın sakın.
Eşiniz de gitmemenizi çok istiyorsa çocuğuna ve size ayrı ev açsın şart koşun , yurt dışından dönene kadar da babanızın evinde kalın.

Tamam bunu yapicam umarim yapa bilirim

3 Yildir evleyim her tartismada ya telefonu elimden alirlar ya da saklarlar en son telefonu kirdilar hatta. Sinirim gecincede bi sey demiyorum aileme annemi babami asla uzmek istemem. Ama soylersem burda olup biteni babam bi dakka tutmaz beni burda
O zaman kendin istiyorsun bu muamelelere katlanmayı, problem nerde? Yıl 2025 olmuş, kadınlar kendine güvenen, kendi ayakları üzerinde durabilecek güç de, kendini savunabilen ve değer veren kadınlardan olabilmeliler artık.. Ne bu elinden telefon almalar, dövmeye kalkmalar, ses çıkarmayan koca ve hala seviyorum diyen siz.. Inanılır gibi değil.. Aileniz sizi bunun için mi dünyaya getirdi, büyüttü?

temeli gitmedi ki donecek yakinda ama kastettigim o degil yani herkes kayinvalidesiyle yasiyor demek istedim

Azerbaycan

Azerbaycandan bi uye var o da boyle turlu eziyet hakaret goruyor siddet vs ailesi hicte bir sey yapmiyor. O da cocugu alirlar ailem nasil gelsin uzaktayiz filan her şey ayni hatta telefon kirmaya kadar ayni

Bilmiyorum ben ailenizin de cok farkli oldugunu dusunmuyorum farkli kulturde yetiştirilen kadinlarin kaynana evine gelin gidecegini düşünmüyorum dahasi hakaret edilip elinden telefonu filan alinacak kirilacakta o kiz orada duracak mumkun degil.

Hangi kadin ister boyle yasamayi soylermisin. Benim yapamadigim se cesaret edemedigim sey babamin evine donersem ya beni rahat birakmazlarsa korkusu evladimi elimden alamazlar ama almaya calisirlar ben bunlarla bas edecek kadar guclu degilim

Hangi kadin ister boyle yasamayi soylermisin. Benim yapamadigim se cesaret edemedigim sey babamin evine donersem ya beni rahat birakmazlarsa korkusu evladimi elimden alamazlar ama almaya calisirlar ben bunlarla bas edecek kadar guclu degilim
Boşuna dememişler "baba yaslandığın dağdır" diye, babanız arkanızdaymış ne güzel, cesaret edemeyecek bi şey yok. Bu devirde kim kimin çocuğunu elinden alabilir Allah aşkına?

Boşuna dememişler "baba yaslandığın dağdır" diye, babanız arkanızdaymış ne güzel, cesaret edemeyecek bi şey yok. Bu devirde kim kimin çocuğunu elinden alabilir Allah aşkına?
Cesaret verdiginiz icin tesekur ederim etrafimda duymamazliktan gel aileni dagitma bebegin babasiz buyur bilmem ne diyenler oldu hep umarim her sey duzelir

Bugün sizi buraya sayıyla mı gönderdiler ya konular çıldırmalık

Siz istiyorsunuz işte? Adamın anası etmediğini bırakmıyor, namusuna bile iftira atarım diyor ama siz kocamı seviyorum diyorsunuz. Hangi koca, gelirse de bir şey değişmeyecek annesi doldurur onu dediğiniz koca mı? Ailesine çocuğuna karısına sahip çıkmayan çöp gibi adamlar için ölüp bitiyorsunuz. Ne güzel keyfine bakıyor, kafası rahat işinde gücünde, atmış karısını annesinin eline çoluk çocuk bile umurunda değil.

Babanıza anlatıp onunla gitmeyecekseniz, kocama kıyamıyorum diyecekseniz yaşlı başlı adamı çağırmayın ayağınıza. Babamın evinde beni rahat bırakmazlarsa ne demek, insanın en güvende olacağı yer değil mi aile evi? Sizin tek çabanız babam gelsin kaynanama haddini bildirsin ama beni kocamdan ayırmasın mı? Nicke bak, çocuk annesi değil erkek annesi. Bekleyin bekleyin, o koca gelir bir gün.

Cesaret verdiginiz icin tesekur ederim etrafimda duymamazliktan gel aileni dagitma bebegin babasiz buyur bilmem ne diyenler oldu hep umarim her sey duzelir
Babası zaten uzakta yazmışsınız yani zaten babası olmadan büyüyor. Eşini bırakıp yurtdışına giden erkekler o hayata çok alışıyor ve temelli dönüş yapmıyor. Çevremde hep böyle örnekler gördüm.

Çocuğu sizden alamazlar korkmayın küçük zaten. Yeter ki bakımını yapabilin. Yani ortada evlilik de yok ki ne bileyim. Ailesiyle evlenmiş gibisiniz. Allah kolaylık versin inşallah kendinizi kurtarırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…