- 19 Şubat 2025
- 49
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi erkekannesi2024
-
Soruyor ama ben agzimizin tadi bozulmasin monunda oldugum icin. Ya bi keresinde oldu oyle annemler durumu farketti cik gel dediler ama iste olmadi kocam gitme dediVe hala ailene söylemiyorsun pesss onlarda mi sormuyor?
Müge anlı gibi senin kocan yokki diye rage gecirecem şimdilocam gitme dedi
Bana o kadar piskolojik baski uyguladilar ki sanki herseyin suclusu benmisim gibi belkide o yuzden bilmiyorum ama bu kadar cesaretli olmamistim daha once umarim babam geldigindede bu cesaretimi korurumMüge anlı gibi senin kocan yokki diye rage gecirecem şimdikocam kağıt uzerinde etkisiz eleman erkek demeye bin şahit ister ne sözünü dinliyorsun? Kaç kere çağırmış ailen seni yaa
Hangi ülke ?Yok turkiyede degilim ama bildigin esir hayati
Gecenin kor vakti babam azerbaycanin o ucundan bu ucuna nasil gelsin simdi zaten sabahlari telefona dokunmuyorum suphelenmesinler diye anneme soyledim ama anlatacak onemli seylerim var gelin diye babama izin vermediler isten bi kac gun sonra gelicek amaElinizdeki her kimin telefonu ise, arayın babanızı gelsin alsın sizi.
AzerbaycanHangi ülke ?
Tamam o zaman bir kaç gün hiçbir şey yokmuş her şey normalmiş gibi davranın , babanız geldiğinde de alsın sizi gidin.Gecenin kor vakti babam azerbaycanin o ucundan bu ucuna nasil gelsin simdi zaten sabahlari telefona dokunmuyorum suphelenmesinler diye anneme soyledim ama anlatacak onemli seylerim var gelin diye babama izin vermediler isten bi kac gun sonra gelicek ama
Tamam bunu yapicam umarim yapa bilirimTamam o zaman bir kaç gün hiçbir şey yokmuş her şey normalmiş gibi davranın , babanız geldiğinde de alsın sizi gidin.
Bu insanlarla oturup konuşmaya orta yol bulmaya çalışmasın sakın.
Eşiniz de gitmemenizi çok istiyorsa çocuğuna ve size ayrı ev açsın şart koşun , yurt dışından dönene kadar da babanızın evinde kalın.
O zaman kendin istiyorsun bu muamelelere katlanmayı, problem nerde? Yıl 2025 olmuş, kadınlar kendine güvenen, kendi ayakları üzerinde durabilecek güç de, kendini savunabilen ve değer veren kadınlardan olabilmeliler artık.. Ne bu elinden telefon almalar, dövmeye kalkmalar, ses çıkarmayan koca ve hala seviyorum diyen siz.. Inanılır gibi değil.. Aileniz sizi bunun için mi dünyaya getirdi, büyüttü?3 Yildir evleyim her tartismada ya telefonu elimden alirlar ya da saklarlar en son telefonu kirdilar hatta. Sinirim gecincede bi sey demiyorum aileme annemi babami asla uzmek istemem. Ama soylersem burda olup biteni babam bi dakka tutmaz beni burda
temeli gitmedi ki donecek yakinda ama kastettigim o degil yani herkes kayinvalidesiyle yasiyor demek istedim
Azerbaycan
Lutfen bu gibi yorumlarinizi kendinize saklayin yasadigimi kimseye yasatacak kadad gaddar degilimnicke bak; erkek anasi
uzulme sen de erkek anasisin, bir yirmi yil sonra erkek oglun da evlenir güç sana geçer
Hangi kadin ister boyle yasamayi soylermisin. Benim yapamadigim se cesaret edemedigim sey babamin evine donersem ya beni rahat birakmazlarsa korkusu evladimi elimden alamazlar ama almaya calisirlar ben bunlarla bas edecek kadar guclu degilimO zaman kendin istiyorsun bu muamelelere katlanmayı, problem nerde? Yıl 2025 olmuş, kadınlar kendine güvenen, kendi ayakları üzerinde durabilecek güç de, kendini savunabilen ve değer veren kadınlardan olabilmeliler artık.. Ne bu elinden telefon almalar, dövmeye kalkmalar, ses çıkarmayan koca ve hala seviyorum diyen siz.. Inanılır gibi değil.. Aileniz sizi bunun için mi dünyaya getirdi, büyüttü?
Boşuna dememişler "baba yaslandığın dağdır" diye, babanız arkanızdaymış ne güzel, cesaret edemeyecek bi şey yok. Bu devirde kim kimin çocuğunu elinden alabilir Allah aşkına?Hangi kadin ister boyle yasamayi soylermisin. Benim yapamadigim se cesaret edemedigim sey babamin evine donersem ya beni rahat birakmazlarsa korkusu evladimi elimden alamazlar ama almaya calisirlar ben bunlarla bas edecek kadar guclu degilim
Cesaret verdiginiz icin tesekur ederim etrafimda duymamazliktan gel aileni dagitma bebegin babasiz buyur bilmem ne diyenler oldu hep umarim her sey duzelirBoşuna dememişler "baba yaslandığın dağdır" diye, babanız arkanızdaymış ne güzel, cesaret edemeyecek bi şey yok. Bu devirde kim kimin çocuğunu elinden alabilir Allah aşkına?
Bugün sizi buraya sayıyla mı gönderdiler ya konular çıldırmalık2 gun once kaynanam ile buyuk bi tartisma yasadik. Mutlaka her evde vardir tartisma ama bu kadin her tartismada bana kufur ve hakaret ediyor en son dayanamadim cocugumu alip gidecegim dedim ve beni dovmege kalkti resmen el kaldirdi bana eltim zorla aldi beni elinden neymis efendim cocugu babamin evinden getirmemisim. Kocamda yurtdisinda ama zaten burda olsaydi "da pek bi sey degismeyecekti cunku o zaten doldurur oglunu. Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum ickisi sigarasi yok calisir ekmegini tastan cikaran bi adam cocuguda ondan ayirmak istemiyorum ama kaynanama dayanamiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum
Siz istiyorsunuz işte? Adamın anası etmediğini bırakmıyor, namusuna bile iftira atarım diyor ama siz kocamı seviyorum diyorsunuz. Hangi koca, gelirse de bir şey değişmeyecek annesi doldurur onu dediğiniz koca mı? Ailesine çocuğuna karısına sahip çıkmayan çöp gibi adamlar için ölüp bitiyorsunuz. Ne güzel keyfine bakıyor, kafası rahat işinde gücünde, atmış karısını annesinin eline çoluk çocuk bile umurunda değil.Hangi kadin ister boyle yasamayi soylermisin. Benim yapamadigim se cesaret edemedigim sey babamin evine donersem ya beni rahat birakmazlarsa korkusu evladimi elimden alamazlar ama almaya calisirlar ben bunlarla bas edecek kadar guclu degilim
Babası zaten uzakta yazmışsınız yani zaten babası olmadan büyüyor. Eşini bırakıp yurtdışına giden erkekler o hayata çok alışıyor ve temelli dönüş yapmıyor. Çevremde hep böyle örnekler gördüm.Cesaret verdiginiz icin tesekur ederim etrafimda duymamazliktan gel aileni dagitma bebegin babasiz buyur bilmem ne diyenler oldu hep umarim her sey duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?