- 8 Mart 2019
- 7.148
- 34.050
- 548
- 39
- Konu Sahibi erkekannesi2024
-
Evet korkmuyorum degil piskolojim allak bullak calistim ama egitimim yokİnanıyor musunuz siz bunlara sahiden?
Eğitiminiz var mı? Hiç çalıştınız mı?
Azerbaycanda bende azerbaycanda yasiykrum ama farklı bolgelerdeyizAilen nerede yaşıyor
Tam bunu yazmaya gelmiştim@egeninannesi01 üyesiyle aynı kişi gibi geldi bana. Erkek evlat, yurtdışındaki koca, kayınvalideyle yaşayan gelin, sorunlu kayınvalide vs. Aynı kişi değilseniz de çok benziyosunuz.
Cocugum buyudugunde bunlari gorsun istemiyorum ben bi cesaret soyliycem babama ya anneme ama konuyu kaynanamin yaninda acicam gizli sakli degil sahipsiz buldular beni herhalde zaten diger gelinlerinede kole gibi davraniyorlar ben buna izin vermedigim icin bu kadar buyudu konuKonu çok sinir bozucu... Çocuğunuzu da alın gidin, böyle ortamda çocuk büyütülmez
Belli amma yapamiyorum cesaret edemiyorum anneme babama soylersem zaten her sey bitecek ama tehtit ediyorlar guya bana iftira atarak cocugumu elimden alacaklarini soyluyorlar
Ahaha benim telefonum yok gelin geldigim gun elimden alindi bu kaynanaminBunu kanitlamalari gerekir o yüzden telefonunuzu saklayın sizin adınıza birilerine mesaj atmasınlar kötü insanlardan her türlü şey beklenir
Burasi koy yeri yani herkes boyle yasiyorBen anne babaniza soylerseniz bir sey olacagini dusunmuyorum nedense. Yani bi defa sizin niye eviniz yok kocaniz yokken kaynanada işiniz ne? Bir sey yapacak olan aile bunu sorun ederdi en basta
Oralarda bu şekilde yaşamak hala normal mi kabul ediliyor bilmiyorum ama gerçekten evladına yazık.Cocugum buyudugunde bunlari gorsun istemiyorum ben bi cesaret soyliycem babama ya anneme ama konuyu kaynanamin yaninda acicam gizli sakli degil sahipsiz buldular beni herhalde zaten diger gelinlerinede kole gibi davraniyorlar ben buna izin vermedigim icin bu kadar buyudu konu
Benim bebegim daha 5 aylikTam bunu yazmaya gelmiştim
Kocam bunu istiyor ama o kadar baski altinda ki yapamiyor ayri eve cikamiyorOralarda bu şekilde yaşamak hala normal mi kabul ediliyor bilmiyorum ama gerçekten evladına yazık.
Kocanla farklı bir yerde yaşama konusunda anlasabilirsen belki boşanmana gerek kalmaz. Diğer türlü al çocuğunu kurtar kendini
Burasi koy yeri yani herkes boyle yasiyor
Siz nerde yaşıyosunuz? Hangi ülke?Burasi koy yeri yani herkes boyle yasiyor
Kuzum benim kocan gerçekten istese çoktan o evi açardı size, istemiyor demek ki.Kocam bunu istiyor ama o kadar baski altinda ki yapamiyor ayri eve cikamiyor
AzerbaycanHerkesin kocasi yurtdisinda mi?
Koca gitmis siz kaynaayla cocuk buyutuyorsunuz bu köyde bile olsa sacma degil mi
Siz nerde yaşıyosunuz? Hangi ülke?
Azerbaycan'da yaşıyormuşSiz nerde yaşıyosunuz? Hangi ülke?
temeli gitmedi ki donecek yakinda ama kastettigim o degil yani herkes kayinvalidesiyle yasiyor demek istedimHerkesin kocasi yurtdisinda mi?
Koca gitmis siz kaynaayla cocuk buyutuyorsunuz bu köyde bile olsa sacma degil mi?
Herkesin kocasi yurtdisinda mi?
Koca gitmis siz kaynaayla cocuk buyutuyorsunuz bu köyde bile olsa sacma degil mi
AzerbaycanSiz nerde yaşıyosunuz? Hangi ülke?
Ve hala ailene söylemiyorsun pesss onlarda mi sormuyor?Ahaha benim telefonum yok gelin geldigim gun elimden alindi bu kaynanamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?