Kaynanamin bana hakaretleri

Konu çok sinir bozucu... Çocuğunuzu da alın gidin, böyle ortamda çocuk büyütülmez
Cocugum buyudugunde bunlari gorsun istemiyorum ben bi cesaret soyliycem babama ya anneme ama konuyu kaynanamin yaninda acicam gizli sakli degil sahipsiz buldular beni herhalde zaten diger gelinlerinede kole gibi davraniyorlar ben buna izin vermedigim icin bu kadar buyudu konu

Belli amma yapamiyorum cesaret edemiyorum anneme babama soylersem zaten her sey bitecek ama tehtit ediyorlar guya bana iftira atarak cocugumu elimden alacaklarini soyluyorlar

Ben anne babaniza soylerseniz bir sey olacagini dusunmuyorum nedense. Yani bi defa sizin niye eviniz yok kocaniz yokken kaynanada işiniz ne? Bir sey yapacak olan aile bunu sorun ederdi en basta

Oralarda bu şekilde yaşamak hala normal mi kabul ediliyor bilmiyorum ama gerçekten evladına yazık.
Kocanla farklı bir yerde yaşama konusunda anlasabilirsen belki boşanmana gerek kalmaz. Diğer türlü al çocuğunu kurtar kendini

temeli gitmedi ki donecek yakinda ama kastettigim o degil yani herkes kayinvalidesiyle yasiyor demek istedim
Siz nerde yaşıyosunuz? Hangi ülke?
Azerbaycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…