Kaynanamin bana hakaretleri

Valla bi sey anlamadim oyle bi hevesle evlendim cok seviyordum cunku gerisini hic dusunmedim hatta cocugum olacagini bile dusunmedim. Cezami cekiyorum
Valla geçmiş olsun millet köyden şehre göç eder siz tam tersi üstüne kv elti çoluk çocuk kabus resmen

Kaç yıllık evlisiniz?ne biçim bir yaşayış bu
cilek.yagmuru bulca gizemliasli [/USER] ne istiyorsunuz siz benden?!ne?!ya rahat bırakın bir salın beni her konuda bşr alay emojisi siz kendinizi ne zannediyorsunuz?!siz çok mu iyisiniz?Şunu da hatırlatayım Allah alay edenleri sevmez!.evet benim yaşayışım da zor bir yaşamdır ve hala da zannımca öyle.şimdi arkaya bakınca neleri yaşamışım nelere baş etmişim dayanmışım ne kadar da güçlü biri olmuşum diyorum kendime.ben de istemezdim ama oldu başıma geldi ne yapa bilirim şimdi?!söyleyin !

İstediğimiz yoruma istediğimiz ifadeyi bırakabiliyoruz. Bunu yaparken "Sebep?" şeklinde bir kutucuk açılmadığına göre sebebi bilmen çok da önemli değil belli ki.
Böyle bir açıklama kutucuğu talebin varsa yönetime bildirebilirsin.

Ama çok merak ettiysen söyleyeyim yine de.
"Ne biçim bir yaşayış bu" şeklindeki saçma soruna şaşırma ifadesi bıraktım çünkü bilmediğin bir yaşam biçimi gibi neyine şaşırdığına anlam veremedim.

Bugüne kadar kendi garip konuların dışındaki herhangi bir konuda yorumunu gördüğümü de hatırlamıyorum. Doğal olarak, herhangi bir şekilde etkileşime geçmiş olamayız sanırım. Senin konularına bile nadiren yorum yapmışımdır.
Neyine takacağım, neyini salacağım öf

İstediklerini söylesinler ellerinde delil yok

“Kocamı seviyorum içkisi kumarı yok “ diyorsun ama annesinin dolduruşuna geliyorsa üzgünüm kocan hiç de iyi bir koca değil.ayrıca anlaşamadığınızı bile bile sizi aynı evde oturmaya mecbur edemez.çok iyi bir koca madem tutsun bir ev çocuğuna eşine huzurlu ortam sağlasın.

Doldurusa gelmiyor aslinda oyle davraniyor

Pardon da kimsenin kimseye el kaldırma gibi bi hakkı yok. Eşiniz adam olsaydı zaten size yapılanlara karşı çıkardı. Bu kadın oğlundan cesaret alarak size bu şekilde davranıyor. Siz de kocamın şu tarafı iyi bu tarafı iyi diye olumlamaya çalışıyorsunuz. Siz eşinizden daha safsınız valla

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm . Çocuğu alabilirler mi gerçekten ? Ülkenizde Yasalar sizden yana mı ? Öyle olsa bile bazen uygulanamıyor biliyorum. Sokak kanunları ile insanlar istediğini yapabiliyor . Eskiden Türkiye’de de çok duyardım eş ve eş ailesi annesinden çocuğu kaçırıyor . Ya da Vermiyor . Ki yasalar bu konuda kadından yana her zaman öyleydi . Zaten o yasalar sayesinde Çok şükür blr çok kadın çocuğundan ayrılmak zorunda kalmıyor . Çünkü topluma kalsa erkek ne isterse o .
Sizin orada durum nedir ?
Ayrılsanız mümkün mü ? Çocuk sizde olur mu ? Babadan Çocuk destek parası ( nafaka ) bağlanır mı ? Size yoksulluk nafakası verilir mi ? Mal paylaşımı var mı ? Yaşadıklarınızın tazminatı ödenir mi ?
İş bulabilir misiniz ? Çalışan anne Çocukları için kreş var mı ? Vardır ama Ulaşılabilir durumda mı ?
( köyden gitmeniz gerekir tabi iş ve kreş bulmak için biliyorum )

Allah onu ıslah etsin bildiği gibi yapsın Allah ona ilahi adaleti bir an önce tecelli ettirsin inşallah böyle kaynanalarin yatacak yeri yok

Kocana soyle ya beni yanina al yada yanima gel ayri eve cikalim yoksa bu annen bana psikolojik siddet uyguluyor de.ya bu isi cozer yada bu evlilik sallanir o kadinin tavirlariyla..kimse oyle kaynanayi cekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…