Kaynanamin bana hakaretleri

Daha karısına çocuğuna ev kuramayan basiretsiz erkeklerin neyini seviyorsunuz? Babasından ayırmak istemiyorsun ama ben ortada baba göremiyorum. Sen de sığıntı gibisin. Koca kadınsın elindeki telefonu alıyorlar. Ben 4 yaşındaki çocuğumun tabletini almam düşün. Hayalindeki hayat bu muydu?

Baba göremiyorum derken. Cocugun butun ihtiyaçlarını karsiliyor ben kocamin butun isteklerini bile isteye evlendim bana seni saraylarda yaşatacağım diyip kandirilarak evlenmedim, sadece kaynana dirdirini hesaba katmamisim.

Baba göremiyorum derken. Cocugun butun ihtiyaçlarını karsiliyor ben kocamin butun isteklerini bile isteye evlendim bana seni saraylarda yaşatacağım diyip kandirilarak evlenmedim, sadece kaynana dirdirini hesaba katmamisim.
Adam hani yurtdışında ya olsa bile sesi çıkmazmış ya bana göre yok hükmünde. Neyse halinden memnunsan hayrını gör ne diyeyim. Her güzelliğin! Bir zorluğu varmış dersin

Butun ihtiyaclarini bosanincada karsilamak zorunda. Ihtiyac karsilamak babalik ya da kocalik olmuyor. Kaynana dirdiri diye kucumsuyorsaniz yasadiginizi boyle devam.

Polise şikayet etmekle tehdit et bakalım yapıyor Mu bir daha

merhaba iftira atıp çocuğu alacaklarından bahsetmişsiniz öyle bir şeyi ellerinde somut bir kanıt olmadan yapamazlar. sizi kalmanız için oyalamaya çalışmaktan başka bir şey değil, içi boş sözler korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…