• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin bana hakaretleri

Cesaret verdiginiz icin tesekur ederim etrafimda duymamazliktan gel aileni dagitma bebegin babasiz buyur bilmem ne diyenler oldu hep umarim her sey duzelir
Babanla gideceksin ve esin sana kaynanadan uzak ayri bir ev acana kadar da donmeyeceksin bu kadar basit
Kocana da aciyip durma
Seni bu duruma dusuren onun verdigi tavizler

Hangi kadin ister boyle yasamayi soylermisin. Benim yapamadigim se cesaret edemedigim sey babamin evine donersem ya beni rahat birakmazlarsa korkusu evladimi elimden alamazlar ama almaya calisirlar ben bunlarla bas edecek kadar guclu degilim
Niye güçlü değilsiniz kendinizi öyle diyerek pasifleştirmeyin ben okuduklarım karşısında şok oldum bu devirde kölelik mi kalmış bacım sen onlar için mi bu dünyaya geldin canının kıymeti yok mu bu zamanda kaynana nasıl şiddet uygulayabilir senin elin armut mu topluyor öyle insanlara sizde öyle olacaksınız zaten susup oturmakla göz yummakla doğru baş edemezsiniz lakin çirkefle çirkef olacaksın kendini toparla güçlü ol çocuğunla beraber kurtar kendini eşin seni savunamıyor ailesine karşı o adamdan çok birşey bekleme eşini ezdiren kıymet vermeyenden eş olmaz

Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum
Kocanız saf falan değil, size saygı duymuyor
ickisi sigarasi yok
İçki sigara bir insanın iyi ya da kötü olduğunu belirlemiyor. İçkisi sigarası yok ama size esir hayatı yaşatıyor, vaovv harika bir adam mı?
cocuguda ondan ayirmak istemiyorum
Adam zaten yanınızda bile değil belli ki. Olsa bile sizin yaşadıklarınıza sesini çıkarmayan bir babayla büyümesindense mutlu bir anneyle büyümesi daha iyi bence

2 gun once kaynanam ile buyuk bi tartisma yasadik. Mutlaka her evde vardir tartisma ama bu kadin her tartismada bana kufur ve hakaret ediyor en son dayanamadim cocugumu alip gidecegim dedim ve beni dovmege kalkti resmen el kaldirdi bana eltim zorla aldi beni elinden neymis efendim cocugu babamin evinden getirmemisim. Kocamda yurtdisinda ama zaten burda olsaydi "da pek bi sey degismeyecekti cunku o zaten doldurur oglunu. Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum ickisi sigarasi yok calisir ekmegini tastan cikaran bi adam cocuguda ondan ayirmak istemiyorum ama kaynanama dayanamiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum
Annesine düşkün olması başka, siz dayak yerken susması başka. Bu adamla ömrünüze yazık etmeyin. Ya o kaynanayı uzaklaştırın, taşının ya da boşanın

Çıkıp gitsenize o evden neyi bekliyorsunuz? Kim oluyor da sizi çocuk gibi dövüyor kocaman kadınsınız. Öz annenizin bile vurmaya hakkı yokken elin kadını sırf kocanızı doğuran kişi olduğu için vurma hakkına sahip değil. Elinizden telefonu alıp kırmalar falan normal değil ki bunlar.

Evlendiğiniz gün telefonunuzu elinizden aldılarsa ailenizle nasıl iletişim kuruyorsunuz gün içinde? Şüphelenmiyorlar mı sizden haber alamayınca? Eğer bu durumu bilip ses etmiyorlarsa hiç de söylediğiniz gibi sizi çekip alabilecek olduklarını zannetmiyorum.

"Babanın evinden mi getirdin?" cümlesine eltimin görümcemi mat eden cevabını aynen iletiyorum; "peki kardeşiniz babasının evinden mi getirdi?" Erkeğin birkaç dakikalık bir sevişme dışında ne katkısı var bebeğe, spermi aktarıyor işi bitiyor. 9ay hamileliği, bulantısı, fiziksel&ruhsal değişimi anne yaşıyor bu yuzden çocukda öncelik annenindir kimse kusura bakmasın. Ailenize anlatın.Dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin kahrını çekmeye gerek yok...

Insan ne yaparsa kendisine yapar. Kocaniz ortada yok kayinvalidenin hakaretlerini cekmek icin evlenmissiniz. Esiniz yurtdisindaysa gidersiniz evinizde yasarsiniz kayinvalideyle yasamak ne demek. Sen ailenin evinden getirmediysen o cocugu kayinvaliden mi getirmis dunyaya kendi cocugunuzu bile sahiplenemiyorsunuz nasil hayatlar yasiyor ve buna katlanmaya mecbur goruyorsunuz kendinizi hayret dogrusu.

Çıkıp gitsenize o evden neyi bekliyorsunuz? Kim oluyor da sizi çocuk gibi dövüyor kocaman kadınsınız. Öz annenizin bile vurmaya hakkı yokken elin kadını sırf kocanızı doğuran kişi olduğu için vurma hakkına sahip değil. Elinizden telefonu alıp kırmalar falan normal değil ki bunlar.
Annemi aramaya calisirken kirdi zaten

Evlendiğiniz gün telefonunuzu elinizden aldılarsa ailenizle nasıl iletişim kuruyorsunuz gün içinde? Şüphelenmiyorlar mı sizden haber alamayınca? Eğer bu durumu bilip ses etmiyorlarsa hiç de söylediğiniz gibi sizi çekip alabilecek olduklarını zannetmiyorum.
Evdeki diger telefonlarla. Ben ses etmedigim icin onlarda bi sey demediler

"Babanın evinden mi getirdin?" cümlesine eltimin görümcemi mat eden cevabını aynen iletiyorum; "peki kardeşiniz babasının evinden mi getirdi?" Erkeğin birkaç dakikalık bir sevişme dışında ne katkısı var bebeğe, spermi aktarıyor işi bitiyor. 9ay hamileliği, bulantısı, fiziksel&ruhsal değişimi anne yaşıyor bu yuzden çocukda öncelik annenindir kimse kusura bakmasın. Ailenize anlatın.Dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin kahrını çekmeye gerek yok...
Ben zaten onlarin cevabini veriyorum bu yuzden kotu karakter yaptılar beni. Bende diyorum zaten senin evinde varmiydi ben dogurmadan once diye

Insan ne yaparsa kendisine yapar. Kocaniz ortada yok kayinvalidenin hakaretlerini cekmek icin evlenmissiniz. Esiniz yurtdisindaysa gidersiniz evinizde yasarsiniz kayinvalideyle yasamak ne demek. Sen ailenin evinden getirmediysen o cocugu kayinvaliden mi getirmis dunyaya kendi cocugunuzu bile sahiplenemiyorsunuz nasil hayatlar yasiyor ve buna katlanmaya mecbur goruyorsunuz kendinizi hayret dogrusu.
Ben cocugumu sahillendigim icin zaten bu olaylar buyuyor. Asla laf altinda kalmam

Back