• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin arkadaşları, aile dost

Bayramda seyranda yeri geliyor kendi akrabalarımızı eliyoruz kaldıki kaynanamın arkadaşlarına gidecekmişim neden birde sırf meönun olsunlar beni sevsinler diye şahsen yapmamda gitmemde aynen mesafeye devam edin derim...

Aynen öyle. Ben gerçekten arada kaldım. Okadar boş konuşurlar ki, herşeyi merak ederler ve kayinvalidemi çok etkiliyorlar. Kayinvalidem de hiç bişey diyemiyor onlara.

Gece hafta kayinvalidem de yine o kadın vardı. Vedalaşırken de dediki "bize de buyur gel". Bende hiç tepki vermedim ne tamam ne inşallah dedim. Sessiz oturdum. Oda fark etmiştir kesin bunu.

Gün gelirse kayinvalidem bana derse "kızım haftaya o aileye oturmaya gidelim" ne desem aceba? Doğal bi şekilde nasıl hayır istemiyorum diyebilirim? Kayinvalidem le aramı da bozmak istemiyorum

TSK ederim

çok tazecik gelinmişsin :) bu aileyle ilgili düşüncelerinde de acele karar vermişsin gibi. daha yeni evlisin böyle davranmak (sevmiyorum, görüşmek istemiyorum) sana birşey kazandırmaz. en azından 11 yıllık evlilik tecrübemle sana bir abla tavsiyesi olsun : görüşmemek bir mesafe koyma çeşidi değildir :) zamana yayarak sakin sakin yaşa herşeyi. böylece savaşmak zorunda kalmazsın. ne kendin ne çevren yorulur. sevgiyle..

Back