Lütfen yardımcı olur musunuz ?

kaderrrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2024
52
2
1
22
Kızlar iyi akşamlar size bir sıkıntımı anlatmak istiyorum. Bugün eşimle birlikte uyandık ve biraz rahatsiz olduğunu söyledi ve bir yere gitmek istemeyip evde beraber vakit geçirmek istediğini söyledi. Daha sonrasında akşam üstüne kadar çok güzel vakit geçirdik. (Evde çok sıkıldım ama eşim hasta diye sesimi çıkarmadım.) Sonrasında eşimin arkadaşları arayıp dışarı çağırdılar. Eşim bir dakika bile tereddüt etmeden üstünü giyip çıktı. Arkasından niye beni bırakıp gittin dediğimde olay çıkardı. Benim çok abarttığımı zaten her gün seninleyim diyip telefonu suratıma kapattı. Sizce benmi çok abartıyorum yoksa haklı mıyım?

Anlattığınız olaya göre kesinlikle siz haklısınız. Tabii arkadaşları ölüm kalım meselesine çağırmadıysa eşinizi.

Bu turk erkekleri insani lezbiyen yapar yemin ederim.
Hepsinin k…na tekmeyi basip kaynar kazanda yakmali. Erkeklerden nefret geldi artik. Sakin uzulme. Senin de varsa arkadasin cik gez. Bu salaklara kisasa kisas yapmadan asla birseyi anlamiyorlar. Kendini mesgul et. Bunlar, onlara bagimli oldugumuzu hissettigi an da 180 derece donuyorlar.

Çok haklısın. Ben erkek milleti kadar hemcinsleriyle bi arada olmaktan delicesine haz alan başka bi cins tanımıyorum. Tamam kadınlar da sever kız kıza takılmayı da bunlar bıkmıyor birbirinden. Ben bekarım ama sevgilimi bıraksam her gece arkadaşlarıyla. Dün eve 1de gitti diye arıza çıkardım ne var ki bunda diyor.

Arkasından siz de çıkın. O gelip sizi aramadan da dönmeyin. Hesap sorarsa "zaten hergün dipdibeyiz" deyin. Çözüm çok basit yani.

Ben olsam ben de sinirlenir tartışma çıkarırdım.benzer bir olayı yaşadık. Kavga ettik. Ama erkekler değişmiyor.benzer duruma gelsek yine aynısını yapar heralde.

bu tür durumlar çok çetrefilli. genel olarak ilişki dinamiğinizi bilmiyoruz. yani hep mi böyle bugün mü böyle oldu?

insan arkadaşlarıyla olmak isteyebilir. sizi eve urganla bağlamadıysa ya da ev hapsinde değilseniz siz de arkadaşlarınıza gidebilirdiniz. insanlar evli diye hep yan yana olmak zorunda değil.

mesela ben kendi alanımı severim. kendimle kalmaya bayılırım.

Yüz verdikçe astar istiyorlar. Ben böyle çok sıkılırsam evde hastalık falan bakmam çıkarım dışarıya. Bunaltamam kendimi. Siz de bundan böyle acımayın, demek ki hasta da olsa çıkıp gezebiliyor.

Bu turk erkekleri insani lezbiyen yapar yemin ederim.
Hepsinin k…na tekmeyi basip kaynar kazanda yakmali. Erkeklerden nefret geldi artik. Sakin uzulme. Senin de varsa arkadasin cik gez. Bu salaklara kisasa kisas yapmadan asla birseyi anlamiyorlar. Kendini mesgul et. Bunlar, onlara bagimli oldugumuzu hissettigi an da 180 derece donuyorlar.
En güzeli biseksüel olanların işi 😅

Yani sizi ve ilişkinizi tam olarak bilemiyorum ama ben de eşim de aşırı sosyal ve arkadaş seven insanlarız. Ben de hiç keyfim yokken arkadaşım arasa Saat kaç dinlemem hemen ortamı ayarlar çıkar giderim. Pek de severim spontane gelişen buluşmaları.
Şimdi ben böyle biri olduğum için eşim yapınca da abes gelmiyor bana. Mesela bazen çok hasta oluyor arkadaşları arayınca çıkıyor iyileşiyor 😂😂
Zaten söyle 1 hafta 10 gün çıkmasan dışarı eşim diyor sen bi akşam çıksana diye bizde arkadaş = terapist gibi bi şey 😂😂

Bunu sık sık yapıyor ayrıca sorun çıkmasında değil ki bana hastayım bir yere gidemem diyip arkadaşları aradığında bir saniye bile düşünmeden çıkması

Back
X