- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 35
-
- Konu Sahibi Unicorn kadin
harika bir izlenmmm gercekten. cunku bizde kaynana olucagiz oglum adam olmadktan sonra ben ne yapsam bosomurgasız kocalarınız yüzünden kaynanalarınızdan nefret etmeyin kadınlar. kocalar adam olsa analarının dolduruşuna gelmez, analarını evliliklerine katmaz, o lafları evlerine taşımazlar. nefret edilecek birisi varsa o da kocan olmalı konu sahibi arkadaşım.
kocan anası ile karısı arasındaki köprüyü sağlıklı bir şekilde kuramıyorsa ya gitsin bir psikologdan destek alsın ya da tut ensesinden koy kapının önüne bi görsün gününü.
Cok yaptim ise yaramiyor kadin cok uyanik bi kere direk avukat ayarlamis lan bossnacagimi kim soylediResti cek canım. Kapıyı açma akşam ananın evine git madem çok iyi dinliyorsun ağzına bakıyorsun de.
Oglunuzu yetistiren siz deglmisinz...harika bir izlenmmm gercekten. cunku bizde kaynana olucagiz oglum adam olmadktan sonra ben ne yapsam bos
Kac yil kaynananz la beraberdinizkikaynanasını seven bir benim sanırım bu forumda . Gerçi benimki de rahmetli oldu .
Tabi ki hiç . Ben şu anlamda söyledimKac yil kaynananz la beraberdinizki
Canın esini avucuna al....Cok yaptim ise yaramiyor kadin cok uyanik bi kere direk avukat ayarlamis lan bossnacagimi kim soyledi
Esimi avucumun icine nasl alacam bu kavrami bi ben beceremiyorum galiba ..bide esim benimlw hic vakit gecirmezki iki kucuk bebek var onla ugrasiyirum surekliCanın esini avucuna al....
Bak sonra kv faktörünün nasıl etkisiz eleman olduğuna....
Bak bu cümleyi netten aldim, bir erkek yorumu;
""""sana tavsiyem eşinin yapmayı en çok sevdigi şeylerin üzerine odaklan ve sevmesen bile o işi beraber yapın. seninle zaman geçirdiğini bile anlamasın ve onda bir alışkanlık yapsın bu olay. seninle zaman geçirmekten zevk almaya başlar bir süre sonra. cinsel yaşamını sürekli aktif tut. çünkü erkekler bir yerde cinsellikle de bağlanır""""
Esimi avucumun icine nasl alacam bu kavrami bi ben beceremiyorum galiba ..bide esim benimlw hic vakit gecirmezki iki kucuk bebek var onla ugrasiyirum surekli
Biri 19aylik Biri 2aylik ikiside kucukTamam taktikler benden...
Çocuklar ne kadarlık?
Bu dediğiniz yüzünden ne tartışmalar yaşadık eşimle. Ama ben kv lerin özellikle yaptıklarını düşünüyorum; bak bu benim oğlumun evi istediğim zaman gelir gider ailemi de getiririm sen de afedersin eş.k gibi hizmet edeceksine geliyor ...
Bence sukret halinebizimkiler gelmiyor bize çok. öyle emrivakide yapmaz . kayınbabam dükkanı var o yüzden yorgun oluyor kaynanamı her çağırdığımızda gelmiyor siz gelin der gelse ben hergünde gelirim size der mesela :) o konuda hakkını yiyemem bana çat kapı gelmez etmez çalıştığım için öyle şeyler yaşamıyoruz evde olsam belki öyle olurdu. aileside habersz gelmez eşimin hatta çalışıyosnz derler hep ama çok severm hepsini. bi kere beraber bi yere gidicektk kv ile o zaman aradm ne zamn gideriz gelirsin dedm. oda belli değil baban sabah çıkarsa direk gelirim size dedi. bende gelirken hber ver dedm. oda ne arıcam canım evdesn naslsa dedi. anne yatarım kalkarm işim olur sen ara öyle gel dedim bozularak teli kapattı. ve ertesi gün aradı geliorm die :) yani araması lazım ben giderken hep ararım bilerek :) konu o değil hep başka yere yada başka bi konu varsa gündeme konuya oğlumla başlar. onla gidiyim gelirim gezelim gelinde hepsine tmm desin. bi kerede beni ara kızım teyzen gelcek gel oturalım de dimi yokk bana duyurur eşimide hemen arar sabahtan teyzen geldi die. aramasa bile msj çeker. ahh ahh bunlar beni deli ediyor kaderrr ne diyimm :)
Haklısınız sevmediği insana güler yüz göstermek zordur. O zaman yorum yapmayın. Sessiz kalmayı deneyin eşinize karşı. Belli ki siz kötü dedikçe annesini melek gibi görmeye başlamış.Bi ara ole yaptim ama olmuyor bi sekilde kendimi ele veriyorum deli ediyor beni
Aynen oyle olduHaklısınız sevmediği insana güler yüz göstermek zordur. O zaman yorum yapmayın. Sessiz kalmayı deneyin eşinize karşı. Belli ki siz kötü dedikçe annesini melek gibi görmeye başlamış.
eh işte şükür diyelimm bi kısmına :)Bence sukret haline
Bosanma asamasina cok geldik ama rabbime sigindim ben..kaynanama o firsati vermiyecemanne kuzusu erkeklerin ve kayınvalidenin sorun çıkardığı evliliklerin sonu boşanmaya gidiyor bence
kaynanayı suçlamadan önce biraz eşinizede suç bulun koskoca adam annesinin sözüne kanıp,karısına inanmadan sormadan hemen yargısız infaz yapmasın bir zahmetBosanma asamasina cok geldik ama rabbime sigindim ben..kaynanama o firsati vermiyecem